Dreamworld Attractiepark


Prijs vanaf
650 Baht
Datum: Dagelijks
Tijd: 09.00-16.00
BOEKING
Tourcode:0139
Datum: Dagelijks
Tijd: 09.00-16.00
Category: Themapark
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
VOORDEEL ! Geboekt via Green Wood Travel bespaart u
250 THB++ p.p. BOEK TIJDIG !
's Morgens halen we u op bij uw hotel in Bangkok voor een snelle rit naar Dreamworld, een fantasie-wereld voor jong en oud aan de noordkant van Bangkok. U gaat het attractiepark binnen via Dreamland Plaza, een dorpje met opmerkelijke Europese architectuur.

Reis door de Dream Garden met het treintje, de kabelbaan of de waterfiets. U kunt hier replica's bewonderen van beroemde gebouwen zoals Egyptische piramides of de Cambodjaanse Angkor Wat. Dit alles in Fantasy Land.

In Adventure Land vindt u de echte spanning, hoewel ook jongere kinderen hier aan hun trekken komen.
Snow Town is een optie (niet inbegrepen), de enige plek in Thailand waar u sleetje kunt rijden of een sneeuwpop kunt maken.
Na de lunch brengen we u om 15.30 uur weer terug naar uw Bangkok hotel. Een dag vol familie plezier :-)

Opmerkingen:
 • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
 • Green Wood Travel ook deze dagtocht privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!


 • * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
  Inclusief de tour: transfer van en naar centraal gelegen Bangkok hotels, Engelssprekende gidsservice, lunch en versnaperingen.
  Exclusief de tour: transfer van en naar andere niet centraal gelegen Bangkok hotels. Persoonlijke uitgaven, drankjes etc.

  Recensie voor Dreamworld Attractiepark

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  50 Euro
  Skien in de woestijn

  Sneeuwpret midden in de woestijn. Onmogelijk? Nee hoor, want in Dubai is alles mogelijk! Dus maak gebruik van deze unieke kans om te skieen of sleetje te rijden in echte sneeuw.

  Vanaf:
  1950 Baht
  Spa bronnen tour

  Ook deze tour begint al bij het hotel. We stoppen al snel bij een lokale rubberplantage, waar u kunt zien hoe rubber wordt getapt. De volgende stop voert ons naar de 'hot sprin

  Vanaf:
  1700 Baht
  Pala-U waterval familie plezier

  Op deze dagtocht nemen we u mee naar het ongerepte oerwoud dat tegen de berghellingen groeit westelijk van Hua Hin. We beginnen in een prachtige landelijke omgeving

  Vanaf:
  2800 Baht
  Super Jumbo in Baan Chang Elephant Park

  Een dag waarin u actief en intensief kennis maakt met een olifant en u de fijne kneepjes van het omgaan met de jumbo's zelf mag oefenen.

  Vanaf:
  1450 Baht
  Olifanten in de jungle

  De olifanten van Ban Kwan Chang gaan niet voor uw dansen of andere kunstjes doen. Deze olifanten komen oorspronkelijk uit Noord-Thailand en worden hier weer "gerehabiliteerd&q

  Vanaf:
  650 Baht
  Dreamworld Attractiepark

  's Morgens halen we u op bij uw hotel in Bangkok voor een snelle rit naar Dreamworld, een fantasie-wereld voor jong en oud aan de noordkant van Bangkok. U gaat het attractiepar