Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Fiets & Boot - Het Thaise leven in Bangkok Laagste prijs: ฿ 1,850.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,850.00
Duration: 1 day (09.00-15.30)
Deze dagtocht per fiets en boot gaat sabai sabai, een favoriet Thais tempo, rustig en prettig. Thuis bij een lokale familie maakt u uw eigen Thaise maaltijd. Het Thaise leven in Bangkok laat zich zo het best ontdekken. Een bestaan tussen de vele kanaaltjes die dit oudste deel van Bangkok doorkruisen, vol tempels, houten bootjes, tuinen en orchidee??n kwekerijen. Veelal een leven zoals het met veel gevoel voor traditie is opgebouwd, met de dingen die komen en maar weinig garanties, behalve dan de zon die elke dag onverbiddelijk de temperatuur omhoog stuwt.
Nederlanders stappen graag op de fiets. De Thai in Bangkok zijn er niet gek op, maar ze kunnen niet ontkennen dat het de perfecte manier is om hun stad te ontdekken. In het fietsprogramma `The Other Side of Bangkok` wordt daarom het beste van twee werelden gecombineerd: een effectieve Hollandse bezigheid met de finesses en gedetailleerde kennis van Thai die de stad op hun duimpje kennen. Het is fietsen met de `Thai Touch`. Deze fietstocht berijdt niet de begaande paden, maar kiest voor originele routes, bezigheden en locaties. Bijzonder aan deze dagtocht is dan ook dat u geleerd wordt hoe u een Thaise maaltijd moet maken, een kijkje in de keuken, gewoon bij een Thaise familie.

De tour begint om 9 uur `s ochtends bij de startplaats bij Wat Arun en duurt ongeveer 6 tot 7 uur. Naast de preparaties voor de lunch, fietsen door dit verrassende landschap (u vergeet al snel dat u nog in Bangkok bent) en een tocht per langstaartboot over de kanaaltjes (khlongs) gaat u naar traditionele Thaise tempels; naar Baan Silapin (Kunstenaarshuis), gebouwd rondom een stoepa die nog uit de Ayutthaya periode dateert, zo`n 500 jaar geleden; een orchidee??n kwekerij en koffie drinken bij de Thonburi Locomotive Dept, ook bekend als de treinenbegraafplaats.


Wat kan ik verwachten
Fietsen, heel veel zien en nog meer beleven en heerlijk Thais eten. Een Go Go Go Bangkok fietstocht.
Voorwaarden
Entreegelden.
Begeleid door een lokale Engelssprekende gids.
Eenvoudige lunch, drinkwater en versnaperingen.
Mountainbike en helm.
EHBO-doos.
Boottocht over de kanalen.
Onze Zorg en Attentie.
Overige maaltijden , fris- en alcoholische drankjes.
Persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
Vervoer heen/terug naar uw hotel gaat per Meter Taxi (niet inclusief) - uw gids helpt u hiermee.
Voor een kleine meerprijs kan Green Wood Travel een retour transfer verzorgen van en naar uw centraal gelegen Bangkok hotel.
Opmerkingen:
  • De fietstocht duurt ongeveer 6-7 uur; de afstand bedraagt ongeveer 25 kilometer.
  • Pet met klep of hoed met rand is in elk seizoen aan te raden; het houdt de felle zon uit uw gezicht. Dat is een stuk comfortabeler.
  • Dichte schoenen zijn beter dan sandalen. Korte of lange broek is een kwestie van persoonlijke voorkeur.
  • Lichte katoenen en bedekkende kleding is het koelst en ook het meest beleefd.
  • Beperk uw bagage tot het minimum, maar vergeet de zonnebrandolie niet.
  • Neem geen drinkwater mee; we stoppen zeker een keer per uur om uitgebreid te drinken.
  • Zorg dat u niet met lege maag vertrekt, want al is de tocht niet zwaar, het duurt toch een paar uur voor u aan de lunch/diner zit.
  • Voor de rit houdt de gids een korte inleiding.
  • Iedereen met een normale conditie kan aan deze fietstocht deelnemen.
  • Bangkok en omgeving is zo plat als een dubbeltje en door de luchtstroom tussen de gebouwen blijft het verrassend koel ook in de felle zon. Het tempo is erg relaxt. Lopen is duidelijk warmer.
  • Extra boeking (niet. incl. tour prijs). ​Retour​ ​​transfer​s​ per lokaal transport is een extra 500THB/pp.

  • Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.
    Reviews
    Populaire Green Wood Travel tours