Safari World natuurpark


Prijs vanaf
690 Baht
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00- 18.00
BOEKING
Tourcode:0138
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00- 18.00
Category: Themapark
Algemene waardering: 3.3 uit of 5 beoordelingen. 3 eerlijke recensies. Lees Recensie
VOORDEEL ! Geboekt via Green Wood Travel bespaart u
250 THB++ p.p. BOEK TIJDIG !
Een hele leuke georganiseerde tour naarSafari World, een schitterend natuurpark van zo'n 100 hectare.

Safari World bestaat uit een safarigedeelte en een gedeelte met zeedieren. De dieren, met hun bijzondere uiterlijk en gedrag, zorgen voor vertier van bezoekers van alle leeftijden en nationaliteiten. Een rit door het safaripark biedt de mogelijkheid om van dichtbij kennis te maken met talloze zeldzame en zelfs bedreigde diersoorten.

Tijdens het voederen kunt u tijgers, leeuwen en beren van nabij bekijken. Het park met zeedieren zorgt eveneens voor het nodige spektakel en er is een dolfijnenshow. Geniet ter plekke van een buffetlunch.

Niet inclusief is een Jungle Cruise Ride, een waterachtbaan en vele andere attracties, waar u ter plekke kaartjes voor kunt kopen. Keer voldaan terug naar uw hotel in Bangkok.

Opmerkingen:
 • kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
 • Green Wood Travel ook deze dagtocht privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!

 • * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
  * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Bangkok Hotels). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned minibus.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris, alcoholische drankjes en tips, transfers van andere niet centraal gelegen Bangkok hotels en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Safari World natuurpark

  Algemene waardering: 3.3 uit of 5 beoordelingen. 3 eerlijke recensies.
  Name: A. van Munster
  Date: 06-Nov-16

  Recensie: Leuke trip en goed verzorgd. Op tijd opgehaald, door het park en dierentuin gereden en gelopen. Lunch was wel massaal maar smaakte prima. Het is gewoon een lekker verzorgd dagje uit buiten Bangkok.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Fam van de Boogaard
  Date: 06-Sep-16

  Recensie: Werden om 8.30 uur opgehaald bij ons hotel.
  Rijtijd ongeveer 40 min.
  De gids legt alles goed uit en deeld de dag goed in qua shows.
  Hoop gezien en een lekkere lunch in een grote zaal.
  Tafel was netjes op tijd geresserveerd.
  Een leuke tour , zeker ook voor de kids.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Andre de Winter
  Date: 15-Aug-16

  Recensie: Een relatief dure dag in een drukke dierentuin met veel Indiers die daar graag komen. Verzorging was verder goed.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  650 Baht
  Dreamworld Attractiepark

  's Morgens halen we u op bij uw hotel in Bangkok voor een snelle rit naar Dreamworld, een fantasie-wereld voor jong en oud aan de noordkant van Bangkok. U gaat het attractiepar

  Vanaf:
  60 Euro
  Freaky Ferrari World in Abu Dhabi

  De supersnelle wereld van Ferrari kunt u in al zijn facetten beleven in dit grootste overdekte themapark ter wereld.

  Vanaf:
  1500 Baht
  Cartoon Network Amazone Waterpark Pattaya

  Een bommetje in het zwembad kan echt niet meer. En hoeft ook niet meer met dit enorme waterpark in Pattaya. Het Cartoon Network Amazone waterpark garandeert waterpret voor jong en

  Vanaf:
  690 Baht
  Safari World natuurpark

  Een hele leuke georganiseerde tour naar Safari World, een schitterend natuurpark van zo'n 100 hectare.
  Safari World bestaat uit een safarigedeelte en een gedeelte met zeed

  Vanaf:
  850 Baht
  Aquarium - Siam Ocean World

  Zoiets heeft u nog nooit gezien of meegemaakt! In de kelders van het chique winkelcentrum Siam Paragon bevindt zich nog een paradijs: dat van de wondere onderwaterwereld. Siam Ocea

  Vanaf:
  25 Euro
  Dubai dolfinarium

  Dit kolossale dolfinarium heeft spectaculaire shows met de modernste technieken en natuurlijk vele flippers als supersterren! Een aanrader voor het hele gezin.