Lisu Lodge avontuur


Prijs vanaf
3,250 Baht
Datum: Dagelijks
Tijd: 07.00 - 17.00
BOEKING
Tourcode:0234
Datum: Dagelijks
Tijd: 07.00 - 17.00
Category:
Algemene waardering: 5.0 uit of 5 beoordelingen. 1 eerlijke recensies. Lees Recensie
De Lisu bergstam komt oorspronkelijk uit het oosten van Tibet en is in de 19e eeuw terechtgekomen in India, Birma en Thailand. Van oorsprong bergbewoners leven zij in Thailand in het bergachtige noorden. Zij leven grotendeels nog volgens de eeuwenoude tradities van hun voorouders. Het Lisu Lodge project is een uniek project om hun levensstandaard te verbeteren door inkomsten uit toerisme.

Maar dan wel met behoud van hun eigen leefwijze, die de deelnemers van deze tour zelf van dicht bij kunnen meemaken. De prachtige omgeving gaat u verkennen per fiets, olifant en vlot. Een unieke ervaring!

Vroeg in de ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel en gaat het per songthaew (pick-up truck) door het groene, heuvelachtige landschap naar het noordwesten waar we ongeveer 2 uur later bij de Lisu Lodge aankomen. Daar wordt u begroet met een welkomstdrankje en kunt u kennismaken met uw gastheren en vrouwen. Buiten staan de fietsen al klaar en rijden we in rustig tempo door de prachtige omgeving de ongeveer 13 kilometer naar het olifantenkamp. Uw fiets wordt hier ingeruild voor een mandje, hoog op de rug van een olifant en even later schommelt u door de jungle heen. Wat een verscheidenheid aan groene vegetatie! Na een uur komen we uit bij een rivier, waar u een heerlijke Thaise lunch geserveerd krijgt.

Dan wordt het echt spannend en zakt u per bamboevlot of rubberboot de rivier af, over stroomversnellingen en langs de weelderig begroeide oevers. We gaan weer aan land in een traditioneel Thais dorpje. U kunt hiervandaan naar keuze per fiets of per truck weer terug naar de Lisu Lodge maar eerst stoppen we onderweg nog bij een dorpje van de Akha bergstam voor een bezoek aan de Shaman (spirituele genezer) die u alles kan vertellen over traditionele medicijnen.

Rond 16.00 uur zijn we bij de Lodge waarna u per pick-up truck wordt teruggebracht naar uw hotel in Chang Mai.Opmerkingen: speciale (Honeymoon) wensen? Geef het aan ons door?!
Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden en entreegelden. Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door lokale Engelssprekende Thaise gidsen.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
Exclusief de tour: overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris en alcoholische drankjes, transfers per lokale open taxi en/of bussen van centraal gelegen Chiang Mai hotels en guesthouses en facultatieve excursies.
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen Verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

Recensie voor Lisu Lodge avontuur

Algemene waardering: 5.0 uit of 5 beoordelingen. 1 eerlijke recensies.
Name: Margaret de Vries
Date: 03-Feb-17

Recensie: Het was een 45 minuten rijden naar de Lisu Lodge. We waren met 2 volwassenen en 3 kinderen tussen 14 en 6 jaar. De Lisu zijn super vriendelijk en de service was uitstekend. Van de lunch hebben we allemaal genoten. Een geweldige familie ervaring. Voor ons veel avontuur, fietsen, olifant rijden en raften op de rivier.Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
3250 Baht
Lisu Lodge avontuur

De Lisu bergstam komt oorspronkelijk uit het oosten van Tibet en is in de 19e eeuw terechtgekomen in India, Birma en Thailand. Van oorsprong bergbewoners leven zij in Thailand in h

Vanaf:
50 Euro
Skien in de woestijn

Sneeuwpret midden in de woestijn. Onmogelijk? Nee hoor, want in Dubai is alles mogelijk! Dus maak gebruik van deze unieke kans om te skieen of sleetje te rijden in echte sneeuw.

Vanaf:
1950 Baht
Spa bronnen tour

Ook deze tour begint al bij het hotel. We stoppen al snel bij een lokale rubberplantage, waar u kunt zien hoe rubber wordt getapt. De volgende stop voert ons naar de 'hot sprin

Vanaf:
1700 Baht
Pala-U waterval familie plezier

Op deze dagtocht nemen we u mee naar het ongerepte oerwoud dat tegen de berghellingen groeit westelijk van Hua Hin. We beginnen in een prachtige landelijke omgeving

Vanaf:
2800 Baht
Super Jumbo in Baan Chang Elephant Park

Een dag waarin u actief en intensief kennis maakt met een olifant en u de fijne kneepjes van het omgaan met de jumbo's zelf mag oefenen.

Vanaf:
1450 Baht
Olifanten in de jungle

De olifanten van Ban Kwan Chang gaan niet voor uw dansen of andere kunstjes doen. Deze olifanten komen oorspronkelijk uit Noord-Thailand en worden hier weer "gerehabiliteerd&q