Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
PRIVE - Kaeng Krachan het grootste natuurpark van Thailand Laagste prijs: ฿ 2,250.00          Add to planner
Tour details
฿ 2,250.00
Duration: 1 day (08.30-18.00)
PRIVE dagtocht die moeiteloos Thaise natuur, grotten en bijzondere tempels combineert. Van het stuwmeer van Thailands grootste natuurpark reist u naar het grootste houten Kuan Yin beeld in de wereld en de honderden Boeddha`s in de grotten van Ban Dai It.

De Thaise reisbutler van Green Wood Travel zijn lokale Engelssprekende gids die u niet alleen veel kan laten zien, maar ook heel veel kunnen vertellen over de locaties die u bezoekt en over Thailand en de Thai in het algemeen.

Het is een volle dag, dus de tour begint vroeg. Om half negen vertrekken we per auto of minibus vanuit Cha-am of Hua Hin.

We beginnen met een voettocht door de jungle, een beetje omhoog en een beetje naar beneden. Door beekjes, over wortels een energiek begin van de dag en de gids kent de route en heeft kennis van de tropische jungle.

De tweede stop is bij het stuwmeer van Kaeng Krachan National Park, met bijna drie duizend vierkante kilometer het grootste nationale park van Thailand. Het is een mooi uitzicht over het enorme meer en de omringende bergen. Over dit gigantische meer maken we een boottocht. Het ultieme fotogenieke moment van deze dag.

Niet te ver van Kaeng Krachan ligt het park dat gewijd is aan de geliefde boeddhistische godin Yuan Kin, godin van het mededogen en de liefde. Op weg hier naar toe krijgt u uitgebreid informatie over de verschillende soorten boeddhisme en de betekenis van het beeld dat we gaan zien. Het beeld van Kuan Yin met de `duizend ogen en duizend handen` is het grootste houten Kuan Yin beeld ter wereld.

Op weg naar de oude stad Petchaburi met de vele tempels gebruiken we eerst de lunch (niet inclusief). In de middag staan dan eerst de grotten van Ban Dai It op het programma. Er staan ruim 200 Boeddha-beelden op deze bijzondere locatie. In de Phra Non tempel vindt u de op twee na grootste liggende Boeddha van Thailand.

Ergens tussen 17.00 en 18.00 eindigt de tour weer waar we zijn begonnen.
Wat kan ik verwachten
Weer een exclusieve Green Wood Travel prive reis met uw eigen reisbutler naar Keang Krachan Nationaal Park.

Route
Voorwaarden
Alle vermelde entreegelden, vers fruit, drinkwater.
Omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Hua Hin & Cha Am hotels).
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving.
Onder begeleiding van een lokale Thaise gids (Engelssprekend).
Vervoer per airconditioned minibus of auto.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes.
Transfers van andere hotels buiten Hua Hin/Cha Am.
Toeslag pickup Pranburi hotels.
Persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
Entreegelden Kaeng Krachan National Park 300THB/pp.
Opmerkingen:
  • Green Wood Travel organiseert deze dagtocht prive. U betaalt iets meer maar deze tour is op-maat gemaakt voor u.
  • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet, zonnebril en zonnecrème meenemen en goede wandelschoenen die nat mogen worden.)
  • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, sluiting van wegen etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd.
  • We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de tour blijft te allen tijde gehandhaafd.
  • Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.

  • Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Azië afsluiten.
    Reviews
    Populaire Green Wood Travel tours