Krabi ontdekkingstocht per olifant


Prijs vanaf
2,650 Baht
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00 - 16.00
BOEKING
Tourcode:1203
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00 - 16.00
Category: Olifant tour
Algemene waardering: 3.0 uit of 5 beoordelingen. 2 eerlijke recensies. Lees Recensie
Deze dagtocht maakt u bekend met het mooie leven van Krabi. We bezoeken het Marine Nationaal Park, vroeger ook bekend als Had Nai Yang Nationaal Park. U ziet hoe ananassen worden gekweekt op een van de vele ananasplantages. Wist u bijvoorbeeld dat deze vrucht op de grond groeit en niet in een boom?

Vervolgens rijden we op een olifant*. Een uur lang genieten we van het tropische regenwoud; u zult verbaasd zijn met welke precisie deze reusachtige beesten over de smalle paadjes lopen.

Na het rijden op de 'chang' kunt u genieten van een frisse duik bij de Hoytoo waterval. Fris en fruitig kunnen we aanschuiven voor de lunch om daarna verder te gaan naar de Tiger Cave Temple.

Als u daar tijd en conditie voor heeft, is het de moeite waard om de klim van 1,274 treden aan te gaan. De belangrijkste attractie is daar de voetafdruk van de Boeddha. U wordt beloond met een uitzicht van 360 graden over de omgeving én de Andaman Zee.

Met genoeg indrukken van Amazing provincie Trang keren we terug naar uw hotel voor het Happy Hour!Opmerkingen:
 • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
 • Green Wood Travel ook deze dagtocht privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!

 • * Olifantrijden is inclusief. Er is een korting van 350 THB pp indien u dit niet wenst. Dit moet u tijdens de boeking aangeven.
  * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Krabi hotels - Ao Nang Beach.) Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een lokale Engelssprekende Thaise gids. Vervoer per airconditioned minibus en een half uur per olifant.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
  Exclusief de tour: overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris en alcoholische drankjes, transfers van/naar niet centraal gelegen Krabi hotels en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Krabi ontdekkingstocht per olifant

  Algemene waardering: 3.0 uit of 5 beoordelingen. 2 eerlijke recensies.
  Name: Wim Hout
  Date: 12-Dec-15

  Recensie:  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Anita Voet
  Date: 08-Aug-15

  Recensie: Veel gedaan en gezien. Niet heel bijzonder met wel een gezellige dag uit. Gids was erg spraakzaam en wist over alles iets te vertellen.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  2100 Baht
  Wilde Olifanten Spotten

  Maak het grootste landzoogdier in het wild mee tijdens deze meer dan unieke excursie! Na de lunch wordt u opgehaald bij uw hotel. In ongeveer anderhalf uur rijden we naar het Natio

  Vanaf:
  2650 Baht
  Actief avontuur in de jungle

  Een dag vol avontuur met raften over bruisende rivieren, een massage door vissen, een tocht door de jungle op de rug van een olifant, een ATV tochtje en het bekijken van een olifa

  Vanaf:
  2800 Baht
  Super Jumbo in Baan Chang Elephant Park

  Een dag waarin u actief en intensief kennis maakt met een olifant en u de fijne kneepjes van het omgaan met de jumbo's zelf mag oefenen.

  Vanaf:
  1450 Baht
  Olifanten in de jungle

  De olifanten van Ban Kwan Chang gaan niet voor uw dansen of andere kunstjes doen. Deze olifanten komen oorspronkelijk uit Noord-Thailand en worden hier weer "gerehabiliteerd&q

  Vanaf:
  6950 Baht
  Umphang Jungle Safari (5 dagen / 4 nachten)

  Het vijfdaagse programma is het meest uitdagende van de twee Umphang jungletreks. Deze treks verschillen duidelijk van alle andere jungletreks in Noord-Thailand. Dit gebied kent no

  Vanaf:
  2950 Baht
  Olifanten in Khao Yai Nationaal Park

  Vroeg in de morgen vertrekt u voor een snelle rit naar Chachoengsao, een provincie ten oosten van Bangkok. Hier brengen we een bezoek aan de ochtendmarkt: beleef het Thaise provinc