Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Fietsen - Proef het echte Bangkok Laagste prijs: ฿ 1,350.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,350.00
Duration: 09.00,13.00,17.00
Kleuren, geuren en smaken komen u massaal tegemoet op deze fietstocht van een halve dag door Bangkok. Het is fietsen en proeven van Thaise lekkernijen. Hoogtepunten op deze gevarieerde en oorspronkelijke tour zijn Bangkoks trots Wat Arun, Chinatown, de 24 uurs bloemen- en groente markt, Wat Prayoon en het park dat is opgedragen aan de grootmoeder van de huidige Thaise koning Vajiralongkorn.
Nederlanders stappen graag op de fiets. De Thai in Bangkok zijn er niet gek op, maar ze kunnen niet ontkennen dat het de perfecte manier is om hun stad te ontdekken. In het fietsprogramma `The Other Side of Bangkok` wordt daarom het beste van twee werelden gecombineerd: een effectieve Hollandse bezigheid met de finesses en gedetailleerde kennis van Thai die de stad op hun duimpje kennen. Het is fietsen met de `Thai Touch`. Deze fietstocht berijdt niet de begaande paden, maar kiest voor originele routes, bezigheden en locaties.

De tocht begint om 9 uur `s ochtends, 1 uur of 5 uur `s middags en duurt ongeveer drie uur. Een lunch in Chinatown is inbegrepen. Vanaf de startplaats bij Wat Arun, waar Thonburi, de voorloper van Bangkok werd gesticht, gaat de tour door de oudste wijken van de stad. Hier woonden moslims, christenen en boeddhisten broederlijk naast elkaar. Omdat er op deze tocht ook echt geproefd wordt, proberen we Farang Kudichin, een soort cakeje. U fietst naar Wat Prayoon, met de schildpaddenvijver, en het Princess Memorial Park. Onderweg passeren we de Klongsan markt, waar we aanleggen voor een frisdrankje.

Hierna steken we per ferry de rivier over naar het deel van de stad dat we nu kennen als Bangkok. We gaan op weg naar het Chinese deel van de stad dat zich uiteraard concentreert in Chinatown. Niet ver van dit vibrerende deel van Bangkok ligt de grootste bloemen (en groente) markt van de stad, Pak Klong Talad, die uitnodigt voor een wandeling langs de met kleurrijke bloemen gevulde kraampjes.

Wat kan ik verwachten
Kleuren, geuren en smaken en dat allemaal op de fiets.
Voorwaarden
Entreegelden.
Begeleid door een lokale Engelssprekende gids.
Eenvoudige lunch, drinkwater en versnaperingen.
Mountainbike en helm.
EHBO-doos.
Boottocht over de kanalen.
Onze Zorg en Attentie.
Overige maaltijden , fris- en alcoholische drankjes.
Persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
Vervoer heen/terug naar uw hotel gaat per Meter Taxi (niet inclusief) - uw gids helpt u hiermee.
Voor een kleine meerprijs kan Green Wood Travel een retour transfer verzorgen van en naar uw centraal gelegen Bangkok hotel.
Opmerkingen:
De fietstocht duurt ongeveer 3 uur; de afstand bedraagt ongeveer 15 kilometer. Het is verstandig om u luchtig te kleden en u zelf goed te beschermen tegen de zon (pet mee nemen!) en dichte schoenen te dragen.

Populaire Green Wood Travel tours