Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Thais koken - Thai Farm Cooking School Laagste prijs: ฿ 1,650.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,650.00
Duration: 1 day (08.00-16.00)
Heeft u altijd al meer willen weten over dat heerlijke Thaise eten en hoe het bereidt wordt? Deelnemen aan de Thai Farm Cooking School is dan een superleuke en leerzame dagbesteding! De kookleraren spreken nagenoeg perfect Engels en weten hun enthousiasme voor het klaarmaken van Thaise gerechten goed over te brengen. Ze weten vrij precies welke ingrediënten buiten Thailand verkrijgbaar zijn en hoe niet verkrijgbare ingrediënten vervangen kunnen worden door bij ons bekende producten. U kunt na deze cursus dus ook thuis aan de slag om uw familie of vrienden te verrassen met een heerlijke Thaise maaltijd!

Deze kookschool biedt dagelijks cursussen. Tijdens de cursus wordt u intensief begeleid door een Engelssprekende Thaise leraar terwijl u zelf het eten klaarmaakt. U gaat vijf heerlijke Thaise gerechten bereiden! Een lunch met de door u gemaakte schotels is inbegrepen. Er zijn genoeg gaspitten en werkstations om afzonderlijk te kunnen werken, u hoeft dus niet samen met anderen te koken.

Tussen 08.30 en 09.00 uur halen wij u op bij uw hotel voor het bezoek aan de lokale markt Ruamchook. Om 10.45 komen we aan bij de Thai Farm Cooking School. U krijgt een strohoed en een schort, waarna we u uitleggen hoe u (sticky) rijst kookt. Dan mag u de tuin in, op zoek naar kruiden voor het eten en u krijgt alle uitleg die u wilt hebben! De kruiden worden op de farm gekweekt, natuurlijk volkomen biologisch/ecologisch verantwoord! Vervolgens maakt u uw eigen curry pasta in uw eigen vijzel, gevolgd door het klaarmaken van drie gerechten.

Om 13.30 uur is het tijd voor de zelf klaargemaakte lunch met nog wat tijd voor ontspanning of een kleine wandeling. Daarna maken we nog twee gerechten klaar, die u eventueel mee kunt nemen om op een later moment op te peuzelen. Omstreeks 15.45 vertrekken we weer richting Chiang Mai stad.

Menu: er is keuze uit 6 categorie??n: curry paste, curry, soep, gewokte noedelgerechten, kip wokgerechten en desserts. Elke categorie heeft 3 gerechten dus de keuze is groot en lastig want het is allemaal heerlijk!
Wat kan ik verwachten
Leer heerlijk Thais koken op hoogniveau.
Voorwaarden
Voor deze heerlijke kookcursus wordt u opgehaald en teruggebracht van uw centraal gelegen Chiang Mai hotels.
Gratis receptboekje van de door u bereide gerechten.
Een bezoek aan de markt.
Uw eigen klaargemaakte heerlijke snacks, gerechten en drinkwater.
Begeleidt door een professionele Engelssprekende Thaise kok.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes.
Persoonlijke uitgaven.
Transfers van/naar niet centraal gelegen Chiang Mai hotels.
Facultatieve excursies.
Opmerkingen:
  • Heeft u een (voedsel)allergie of eet u vegetarisch? Geef dit dan op bij uw boeking.
  • Deze kookcursus is geschikt voor kinderen vanaf 11 jaar.

  • Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Azië afsluiten.
    Populaire Green Wood Travel tours