Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Ontdek het culturele eiland Samui Lowest price: ฿ 2,350.00          Add to planner
Tour details
฿ 2,350.00
Duration: 1 day (09.00-17.30)
Vertrek vanuit uw hotel voor het verkennen van Koh Samui! Gedurende de ochtend bezoeken wij de Big Buddha, deze dient als bescherming voor het eiland. Vervolgens brengen we een bezoek aan het handelscentrum van het eiland, Nathon. Dit is tevens de havenplaats van het eiland. Daarna afkoelen in het meer onderaan de Namuerng waterval.

Na het ochtendprogramma staat u een heerlijke lunch te wachten in een van de beste seafood-restaurants van Koh Samui (waar het aapje Joey voor het vermaak zal zorgen.)
Jaren geleden leefden de bewoners van Koh Samui grotendeels van de opbrengst van kokosnoten. In de middag bezoeken wij een kokosplantage, waar u ziet hoe de eilandbewoners in samenwerking met een aap de rijpe kokosnoten uit de bomen halen. Vervolgens bezoeken we een van Koh Samui`s oudste bewoners om u een indruk te geven hoe de mensen in de dorpen leven.
Tegen het eind van de middag nemen we een kijkje achter de schermen van de bekende buffelgevechten. U ziet hier hoe de verzorgers hun dieren behandelen. Een leuke route langs de voormalige rijstvelden brengt ons naar een tempel met de gemummificeerde monnik. Als afsluiting van de dag bezoeken we de Hinta- & Hinjay (grootvader & grootmoeder-rots), Koh Samui`s wereldberoemde rotsen. Kent u de legende al?

Kortom een leuke dagtrip om een goede indruk van Koh Samui te krijgen.
Voorwaarden
alle vermelde maaltijden, vers fruit, drinkwater en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Koh Samui hotels)
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, entree gelden voor Nationale Parken en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids
Vervoer per airconditioned minibus
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, transfers van andere Koh Samui hotels, persoonlijke uitgave en facultatieve excursies.
Opmerkingen:
Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecr??me en zonnebril.

Door plaatselijke omstandigheden, het weer, getijden, sluiting nationale parken, bezienswaardigheden etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de ontdek het culturele eiland Samui tour blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.

Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in Belgi?? of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azi?? afsluiten
Populaire Green Wood Travel tours