Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
PADI - Open Water Diver Duikcursus KOH TAO Laagste prijs: ฿ 10,350.00          Add to planner
Tour details
฿ 10,350.00
Duration: 3 days / 2 night(s)
Koh Tao is h??t duikparadijs en perfect om te beginnen met duiken: goed weer, warm water, weinig stroming en veel koraal en vissen vlakbij de kust. Hier is duiken heel simpel en veilig. Nog geen ervaring? Je kan het heel snel leren met de driedaagse PADI duikcursus.

Je kan rekenen op lange duiktijden met maximaal vier leerlingen per duikinstructeur. Daarnaast probeert de duikinstructeur er naar te streven, indien de weersomstandigheden het toe laten, om je op verschillende locaties rond Koh Tao, zoals Koh Nang Yuan, te laten duiken. Leuk voor de ervaring natuurlijk, maar nog leuker voor in je logboek!

Een driedaagse cursus bestaat uit drie delen:
- Oefeningen in het ondiep water
- Theorielessen wat moet worden afgesloten met een meerkeuzetoets
- Vier open water duiken

Op Koh Tao zijn er ontzettend veel mooie, ondiepe en afgeschermde baaien, die uitermate geschikt zijn om de eerste basisoefeningen op een rustige manier onder de knie te krijgen. Maar tegelijkertijd zit je al in het tropisch water met de nodige kleurrijke vissen om je heen.

Na het behalen van je duikcursus ontvang je een duikbrevet. Dit duikbrevet is internationaal erkend en na je opleiding kan je heerlijk overal duiken, t/m 18 meter. Met dit brevet kan je overal ter wereld een uitrusting huren om samen met een gebrevetteerde "buddy" te gaan duiken. Nu ben je klaar om zelf de onderwaterwereld te gaan ontdekken!

Wat kan ik verwachten
ALLE KOH TAO RESORTS
KORTING:200 THB/kamer/nacht (max. 2 nachten / 2 PADI`s)
Voorwaarden
PADI cursus als omschreven in de reisbeschrijving, duikuitrusting (BCD + Fins + Mask + Tanks & Regulator)
begeleiding door een lokale Engelssprekende* instructeur, lesmaterialen, certificatiekosten, duikverzekering, omgeschreven transfers, lunch, drinkwater en frisdranken
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, overige transfers, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen Verzekeringen af te sluiten in Belgi?? of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azi?? afsluiten.
Opmerkingen:
deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen. Er is geen gezondheidsverklaring nodig. Wel moet er bij aanvang een Medische Verklaring ingevuld worden die vraagt naar jouw medische achtergrond. Bij hoge uitzondering is het nodig een gezondheidsverklaring te krijgen van een dokter voordat je kan deelnemen aan en PADI cursus.
*Op verzoek kan Green Wood Travel een Nederlandssprekende duikinstructeur bevestigen indien beschikbaar!
Populaire Green Wood Travel tours