Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Ontdek Ongezien Trang - 2 in 1 - te land en ter zee Lowest price: ฿ 2,900.00          Add to planner
Tour details
฿ 2,900.00
Duration: 1 day (08.00-16.30)
U wordt netjes opgehaald en eenmaal aangekomen bij Thum Khao Krop verkennen we per roeiboot drie grotten; Tham Lod, Tham Chao Sow en Tham Khotan. Deze staan bekend om de indrukwekkende stalagmieten en stalactieten.
Na een rit langs de kustlijn van Trang aan de Andaman Zee bezoeken we Chaomal Nationaal Park en Pak Meng Beach. Na de lunch gaat de tocht per longtail-boot naar de Morakot grotten, waar u de gelegenheid krijgt om in de grot te zwemmen.

We zetten onze reis voort naar Koh Cheak en Koh Ngai om te snorkelen en te zwemmen tussen de ontelbare vissen en het koraal dat er elke keer weer betoverend uitziet.

Per boot terug naar Pak Meng pier en transfer naar uw hotel in Krabi.
Voorwaarden
alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen (Ao Nang) Krabi hotels)
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door lokale Engelssprekende Thaise gidsen
Vervoer per airconditioned minibus en open boot
Snorkeluitrusting is beschikbaar
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris en alcoholische drankjes, transfers van/naar niet centraal gelegen Krabi hotels en facultatieve excursies
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in Belgi?? of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azi?? afsluiten.
Opmerkingen:
Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecr??me en zonnebril.
Laat waardevolle spullen achter, u gaat immers snorkelen.
Deze tour is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en ouder en mits u over een normale, goede lichamelijke conditie beschikt en kan zwemmen.

* Deze dagtocht vindt plaats op basis van `join-in`. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een priv??-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
Green Wood Travel ook deze dagtocht priv?? voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!
Vertrekt met minimaal 4 personen. Operate only during Nov. - April
Populaire Green Wood Travel tours