Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
PRIVE met de Nan Reisbutler leven tussen de bergen Laagste prijs: ฿ 900.00          Add to planner
Tour details
฿ 900.00
Duration: 1 day (08.00-15.00)
De omgeving van Nan lijkt geschilderd maar is echt. De bergen, soms verborgen achter de mist, de drijvende teakhouten huisjes op een verloren meertje, rijstvelden en hier en daar woest uitziende kalkstenen rotspieken. Het leven is hier nog grotendeels traditioneel, veel bewoners behoren nog tot een van de bergstammen die dit meest noordoostelijke stukje Thailand al eeuwenlang bevolken. Hier, op de grens met Laos, is geen plaats voor een grote stad. Nan wordt omringd door nationale parken en natuur, en wordt doorkruist door de rivier die deze rustige plaats haar naam geeft.

Deze dagtour met uw eigen Nan Reisbutler laat u veel van deze omgeving zien. Uw lokale Nederlandssprekende gids, die de plaatselijke bevolking en de omgeving goed kent, kan veel laten zien en vertellen. Het programma houdt rekening met uw wensen en wordt door uw gids voor u op maat gemaakt.

Een van de opvallendste dorpjes in de omgeving van Nan ligt in een vallei en heet Bo Klua, de zoutbron. Het dorpje aan het riviertje de Mang is ontstaan rondom twee natuurlijk zoutwaterbronnen, die deels nog altijd worden gebruikt. In overleg met uw gids besluit u te stoppen bij tempels, uitkijkpunten, een hill-tribe minderheden dorpje of voor een kopje koffie.

Ook de omgeving van het dorpje Pua is de moeite waard. Bijvoorbeeld om even van het spectaculaire uitzicht te genieten bij de Phuket tempel of van de mooie oude Tai Lue minderheden tempel Wat Rong Ngae. Andere mogelijkheden in deze buurt zijn de Sila Phet waterval of die van Tat Luang (afhankelijk van de route die u gaat maken en het seizoen), Wat Khong, een lokale Jungle Markt, of Thaise dorpjes aan de Nan Rivier, die een goed voorbeeld zijn van hedendaags dorpjes, waar mensen nog heel simpel leven.
Wat kan ik verwachten
Ontdek Nan met een privé reisbutler die Nederlands spreekt.
Route
Voorwaarden
Service van een professionele lokale gids
Een Nederlandssprekende privégids
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving
Onze persoonlijke zorg en attentie
Vervoer is met eigen huur minibus of auto
Persoonlijke uitgaven, maaltijden, drankjes, fooi en entreegelden zijn niet inbegrepen
Indien geen eigen vervoer aanwezig, is er een meerprijs van 2000THB per dag voor vervoer
Opmerkingen:
- Green Wood Travel organiseert deze dagtocht privé. U betaalt iets meer maar deze tour is op-maat gemaakt voor u !
- Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
- Tempels hebben kledingvoorschriften: geen blote schouders (m/v), rokken of jurken op kniehoogte of langer; geen strakke kleding (legging).
- Slippers of open schoenen mag, maar weet dat u er goed op moet kunnen lopen.
- Normale korte broek kan. Verder is korte of lange broek een kwestie van persoonlijke voorkeur.
- Lichte katoenen en bedekkende kleding is het koelst en ook het meest beleefd.
Reviews
Populaire Green Wood Travel tours