Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Koh Samet tropisch bounty eiland Lowest price: ฿ 1,100.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,100.00
Duration: 1 day (07.30-17.00)
Het palmeneiland Koh Samet staat bekend om zijn fraaie stranden, glashelder lauw water, schitterende koraalriffen en natuurlijk heerlijk vers zeevoedsel. Het is onderdeel van een Nationaal Maritiem Park. Bovendien regent het relatief weinig op Koh Samet waardoor het ook in de regentijd een prima plek is om te bezoeken.

U wordt `s morgens opgehaald bij uw hotel voor de 1 1/2 uur lange rit per minibus naar het plaatsje Ban Pae in de provincie Rayong. Hier kunt u nog even over de markt lopen met vele souvenirs uit de zee. Van gedroogde inktvis tot gordijnen van schelpen. We schepen vervolgens in en varen in een half uurtje naar het eiland. Op het mooie strand van Vongduan Bay kunt u de rest van de dag relaxen, wat rondwandelen of zwemmen in de schone zee.

Lunchen doen we in het Malibu resort met natuurlijk een maal van verse zeevruchten en andere lekkernijen. Rond 16.00 uur gaat u weer aan boord en varen we terug naar het vasteland en per minibus terug naar Pattaya. Het is ook mogelijk om een open retour te boeken zodat u zelf kunt bepalen wanneer u weer terug gaat naar Pattaya.

Snorkelen is exclusief (400 baht pp.) en ook afhankelijk van de weersomstandigheden!
Voorwaarden
alle vermelde maaltijden, vers fruit, drinkwater, frisdrank en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Pattaya hotels)
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids
Vervoer per airconditioned minibus en diverse open boten
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, transfers van andere Pattaya hotels en facultatieve excursies zoals , snorkelen en uitrusting, zwemvesten.
Opmerkingen:
Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
Vervoer per speedboot of reguliere boot is afhankelijk van de weersgesteldheid.
Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecr??me en zonnebril.

Door plaatselijke omstandigheden, het weer, getijden, sluiting koraalriffen etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Koh Samet, Bounty eiland tour blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.

Green Wood Travel ook deze dagtocht priv?? voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!

* Deze dagtocht vindt plaats op basis van `join-in`. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een priv??-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.

Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in Belgi?? of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azi?? afsluiten.
Populaire Green Wood Travel tours