Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Phuket FantaSea Laagste prijs: ฿ 1,650.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,650.00
Duration: 17.30-23.30
Een kleine 10 minuten verwijderd van Patong Beach vindt u dit schitterende thema park welke u d.m.v. prachtige en spectaculaire shows kennis laat maken met oude Thaise tradities en legenden. Het park is verdeelt in 3 sectoren, "Festival Village", "Golden Kinnaree Restaurant" en "Palace of the Elephants".

Het Festival Village neemt de bezoeker mee op reis door de geschiedenis van Thailand. Er is een authentiek Thais dorp en u vindt hier veel kunst en handwerk artikelen. In het Golden Kinnaree Restaurant, `s werelds grootste buffet restaurant en drijvende in het midden van een hemelsblauw meer, kunt u genieten van vele soorten Thaise gerechten afkomstig uit alle vier de windstreken.

In het Palace of the Elephants ziet u een reconstructie van een zeer oud stenen theater uit de Sukothai periode en een heus plein van het Koninklijk paleis. Hier wordt dan ook de spectaculaire "Fantasy of a Kingdom" show gehouden. Een fantastisch opgevoerde show met een mix van geschiedenis, mysterie en mythologie. Het vertelt het oude verhaal van de "Kamala Kingdom" mythe.

In de show vertonen 30 olifanten hun kunsten en een cast van 500 mensen zorgt voor veel spektakel, speciale effecten, stunts, circus acts en magie!

Wat kan ik verwachten
VOORDEEL ! Geboekt via Green Wood Travel bespaart u
350 THB p.p. BOEK TIJDIG !
Voorwaarden
korting van meer dan 30% op de entree prijs voor de show als u boekt via Green Wood Travel
afhankelijk van uw boeking: overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris en alcoholische drankjes, transfers van/naar niet centraal gelegen Phuket hotels en facultatieve excursies.
Opmerkingen:
voorstellingen in: Phuket FantaSea.
Er is een show per avond om 21:00 uur. Poorten gaan open om 20:30 uur.
Buffetdiner om 18.00 - 21.00 uur.

Er zijn verschillende boekingsmogelijkheden:
Show Only
Show & Roundtrip Transfer
Show & Buffet Dinner
Show & Dinner & Roundtrip Transfer
Populaire Green Wood Travel tours