Homepage > Khao sok Tours > Khao sok Tours Details
Khaosok Floatel - 2 dagen
Informatie
Eenvoud is schoonheid en minder is meer, zouden de tegeltjeswijsheden van het Khaosok Floatel kunnen zijn. Hier is de beleving van dit prachtige natuurgebied belangrijker dan een minibar met champagne. U verblijft in Khao Sok, een van de mooiste nationale parken van Thailand. Het bestaat grotendeels uit dicht, onontgonnen regenwoud en steile bergen van kalksteen.

Het plezier komt hier van het meemaken, het beleven van dit gebied, te ervaren hoe de apen en vogels de jungle geluiden maken die we alleen van tv kennen. U kunt zwemmen en kajakken, u maakt boottochten naar grotten, gaat op zoek naar gibbons en de neushoornvogel en bezoekt per boot Guilin, de drie rotspieken die het iconische plaatje van Khao Sok vormen.

Het enorme stuwmeer waarop uw floatel drijft is ontstaan door de aanleg van een dam (aangelegd om elektriciteit op te wekken), waardoor grote delen van de jungle overstroomd zijn. Majestueuze rotsformaties rijzen loodrecht uit het water op en er komen nog steeds boomtoppen boven het water uit.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Tour
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 03/12/2021

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: