Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Jungle Trekking (halve dag) Lowest price: ฿ 700.00          Add to planner
Tour details
฿ 700.00
Duration: 08.30, 12.30
Voor jong en oud: ontspannen wandeltocht door de jungle van Khao Sok. Onder leiding van een lokale Engelssprekende gids maak je kennis met de verrassingen en geheimen van dit fraaie natuurgebied. Deze toont vogels, de nesten waar ze zich ophouden, mooie planten en bloemen of een goed verborgen insectennest. Zeer waarschijnlijk zie je apen, die hier in groten getale leven.

Er zijn minimaal twee mensen nodig om een tour te starten. De trekking begint om 9 uur `s ochtends of 1 uur `s middags. Je wordt opgehaald in de (nabije) Khao Sok omgeving (en terug gebracht).

De Engelssprekende gids en vervoer naar en van de vertrekplaats zijn inbegrepen. Zorg zelf voor zonnebrand, een pet of hoed tegen de zon, insectenmiddel en goede stevige maar lichte schoenen. De entree van het Khao Sok Nationale Park, ongeveer 8 euro per persoon, is niet inbegrepen.
Voorwaarden
omschreven transfers van en naar central gelegen Khao Sok hotels, guesthouses
Excursie als omschreven in de reisbeschrijving en begeleid door een lokale Engelssprekende gids
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
maaltijden, overige transfers, entree Nationaal Park, fris en alcoholische drankjes, persoonlijke uitgaven.
Opmerkingen:
Bescherm jezelf goed tegen de zon. Neem zonnebrandolie mee, draag eventueel een t-shirt met lange mouwen, een pet of hoed etc. Zorg voor insectenmiddel en goede stevige maar lichte schoenen.

Wij verplichten klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere Verzekeringen af te sluiten in Belgi?? of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunnen niet in Thailand of Zuidoost-Azi?? worden afgesloten.
Populaire Green Wood Travel tours