Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Khaosok Floatel - 2 dagen Lowest price: ฿ 4,700.00          Add to planner
Tour details
฿ 4,700.00
Duration: 2 days / 1 night(s)
Eenvoud is schoonheid en minder is meer, zouden de tegeltjeswijsheden van het Khaosok Floatel kunnen zijn. Hier is de beleving van dit prachtige natuurgebied belangrijker dan een minibar met champagne. U verblijft in Khao Sok, een van de mooiste nationale parken van Thailand. Het bestaat grotendeels uit dicht, onontgonnen regenwoud en steile bergen van kalksteen.

Het plezier komt hier van het meemaken, het beleven van dit gebied, te ervaren hoe de apen en vogels de jungle geluiden maken die we alleen van tv kennen. U kunt zwemmen en kajakken, u maakt boottochten naar grotten, gaat op zoek naar gibbons en de neushoornvogel en bezoekt per boot Guilin, de drie rotspieken die het iconische plaatje van Khao Sok vormen.

Het enorme stuwmeer waarop uw floatel drijft is ontstaan door de aanleg van een dam (aangelegd om elektriciteit op te wekken), waardoor grote delen van de jungle overstroomd zijn. Majestueuze rotsformaties rijzen loodrecht uit het water op en er komen nog steeds boomtoppen boven het water uit.
Wat kan ik verwachten
Logeren in een eenvoudig floatel, in een prachtige omgeving. Het plezier komt hier van het meemaken, het beleven van dit gebied, te ervaren hoe de apen en vogels de jungle geluiden maken die we alleen van tv kennen.
Reisroute
DAG 1: Naar uw floatel, junglewandeltocht en grotten. Zwemmen.

 

U wordt opgehaald in uw (centraal gelegen) Khao Sok hotel en gaat vervolgens met de longtailboat naar uw floating hotel. Misschien uw eerste kennismaking met de opvallende kalkstenen rotsformaties die uit het water oprijzen, beelden die dit gebied zo uniek maken.

Nadat u heeft ingecheckt en geluncht is er tijd om eens lekker te zwemmen in het meer. In de middag wacht nog een junglewandeltocht die u naar de Namtalu Grot leidt. We gaan met de boot naar het beginpunt. De trektocht naar de grot duurt ongeveer anderhalf uur, u bent ongeveer een uur in de grot en het kost ongeveer 40 minuten om terug naar de boot te lopen.

Aan het eind van de middag maken we nog een boottocht, waarin we op zoek gaan naar bijzondere vogels en naar de apen die in dit gebied leven.

Om half 8 is het avondeten klaar. Geniet van het nachtleven op en rond het meer. U slaapt in een bamboe raft house omgeven door een schitterende sterrenhemel en een weldadige stilte met daarin alleen wat dierengeluiden.

Opmerking: de accommodatie is heel eenvoudig. Toiletten moeten worden gedeeld. Het meer vormt de 'badkamer,' de toiletten bereikt u via een drijvende brug op het nabije eilandje (om milieutechnische redenen).


Meals: lunch, diner

Transfer: minibus, boot

Hotel: Tong Toey Floatel
DAG 2: Safari, boottocht naar rotspieken Guilin. Afscheid.

 

In de ochtend, nog voor het ontbijt, gaat u on Wilfdife Safari. Per boot gaat u op zoek naar speelse gibbons, de excentrieke neushoornvogel en andere dieren.

Genoeg is niet genoef, want na het ontbijt maakt u nog een boottocht naar een grot en naar het iconische beeld van Khao Sok: de drie rotspieken van Guilin.

U bent op tijd terug voor de lunch. Dan is het echt tijd om uit te checken en per boot terug naar de Raja Prabha pier te varen. U arriveert daar rond drie uur in de middag en wordt terug gebracht naar uw hotel (mits centraal gelegen in Khao Sok).
 


Meals: ontbijt

Transfer: boot, minibus

Hotel: -
Voorwaarden
Alle vermelde maaltijden
Entreegelden
Omschreven transfers
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleid door een lokale gids
Vervoer als omschreven per join in minibussen en diverse open boten
Verblijf in primitieve accommodatie, er is alleen gedeeld sanitair
Het meer vormt de `badkamer,` de toiletten bereikt u via een drijvende brug op het nabije eilandje (om milieutechnische redenen)
Op de `rafthouses` is geen elektriciteit maar olielampen en/of LED verlichting
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
Overige maaltijden
Transfers
Fris en alcoholische drankjes, persoonlijke uitgaven, trein- of vliegtickets, bagage afhandeling en facultatieve excursies
Opmerkingen:
NIET GESCHIKT VOOR KINDEREN JONGER DAN 6 JAAR. Kinderen moeten kunnen zwemmen.

Advies: breng uw eigen handdoek en lakenzak mee. Vooral in de moessontijd zijn de handdoeken en beddengoed ter plekke nauwelijks droog (schoon) te krijgen. Zorg voor een (extra) t-shirt met lange mouwen of hemd en een lange broek voor in de avond. Stevige sandalen of sportschoenen. Neem muggenolie mee en genoeg klein geld voor een drankje etc.

Deze dagtocht vindt plaats op basis van `join-in`. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een priv??-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.

Wij verplichten klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere Verzekeringen af te sluiten in Belgi?? of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunnen niet in Thailand of Zuidoost-Azi?? worden afgesloten.
Populaire Green Wood Travel tours