Homepage > Ho chi minh Tours > Ho chi minh Tours Details
PRIVE Vietnam Strand - Phu Quoc eiland (5 dagen)
Informatie
Op de zachte witte zandstranden van het Vietnamese eiland Phu Quoc geven alleen de palmbomen schaduw. Het eiland in de Golf van Thailand is voor het grootste deel een beschermd natuurpark, vol tropisch regenwoud en bergen, en staat niet voor niks op de werelderfgoedlijst van de Verenigde Naties. U kunt er snorkelen, duiken of rustig genieten van de fraaie zonsondergang.

De dagen aan dit strand zijn een prachtige aanvulling op andere reizen uit ons uitgebreide pakket Green Wood Travel Vietnam reizen.

U wordt, na uw vlucht uit Ho Chi Minh Stad (Saigon) of Hanoi, in Phu Quoc opgehaald door onze chauffeur en naar uw hotel gebracht. U kunt kiezen voor een standaard bungalow in de 3*** accommodatie Sea Star Resort of een superior kamer in het Garden House.
Hotel- en kamerbeschrijving staan onderaan.

De tweede, derde en vierde dag (inclusief ontbijtbuffet) brengt u door aan het strand of geven u de gelegenheid dit veelzijdige eiland te bezichtigen. Op dag vijf (inclusief ontbijt) wordt u door onze chauffeur terug gebracht naar de luchthaven van Phu Quoc.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Tour
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 28/03/2023

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: