Hotels in Koh Chang


Koh Chang betekent 'olifant-eiland'. Dat duidt op de vorm van dit tropische paradijs, dat alles biedt wat rustzoeker en strandliefhebber zich maar kunnen wensen: een azuurblauwe zee, witte stranden met poederfijn zand tegen een achtergrond van kokospalmen en bergen, bedekt met een tropisch regenwoud. Het hoogste punt is de Salak Peak, 744 meter boven de zeespiegel.
Ook voor avonturiers valt hier genoeg te beleven. De tropische jungle is te voet, per mountain bike of zelfs per olifant te verkennen. Via Green Wood Travel kunt u op Koh Chang fantastische jungletrektochten maken. We bieden u sprookjesachtig mooie panorama's en watervallen op dit op een na grootste eiland van Thailand (na Phuket), onderdeel van een groot nationaal park en op een steenworp van de grens met Cambodja.

We raden u aan een scooter te huren, om zo enkele vissersdorpjes te verkennen aan de oostkust van het eiland. In het heldere water kunt u eindeloos snorkelen en duiken, temidden van kleurrijke koralen en talloze 'vrolijke' tropische vissen. Ook kunt u een PADI-duikcursus volgen en kunnen we diverse superieure duiktrips voor u boeken.Vanaf Koh Chang vertrekken ook de zeilschepen van Thida Yachting, voor onvergetelijke zeiltrips naar de vele (vaak onbewoonde) eilanden onder de kust van Cambodja.Informeer hiernaar!

Natuurlijk heeft Green Wood Travel een permanente Nederlandssprekende vertegenwoordiger op dit schone eiland. Het vervoer vanuit Bangkok geschiedt per minibus en per veerboot. Tevens kunt u kiezen voor de dagelijkse vlucht vanuit Bangkok naar Trat, waarna we u met een minibus naar de veerboot brengen richting Koh Chang.