Hotels in Phuket


Het tropisch eiland Phuket is niet alleen als strandbestemming, maar ook als uitgangspunt van een gevarieerde vakantie uitermate geschikt. Of het nu gaat om een safari door maagdelijk regenwoud, het verkennen van lagunes met een zeekano, het verkrijgen van een officieel erkend duikcertificaat (PADI), het eenvoudig luieren op eindeloze, parelwitte zandstranden van een 'bounty eiland' of eindeloos amusement en comfortabele strandhotels. Phuket heeft het allemaal!

Bangtao Beach: in het noorden van Phuket, dichtbij de luchthaven ligt het luxe laguna hotelcomplex aan het strand van Bangtao, voor een vakantie in stijl.
Karon Beach: direct ten zuiden van Patong Beach ligt Karon Beach, dat ook een prima infrastructuur heeft, maar een iets meer ontspannen vakantie biedt.
Kamala Beach: direct ten noorden van Patong Beach ligt het dorpje Kamala met enkele fraaie resorts, een mooi strand en het inmiddels wereldberoemde Phuket Fantasea - Het Ultieme Culturele Thema Park.
Kata Beach: deze badplaats ligt ten zuiden van Patong Beach en is klein en lieflijk met vele ambachtelijke winkels.
Nai Harn Beach: in het uiterste zuiden van Phuket ligt Nai Harn Beach, een prachtig hagelwit zandstrand; een oase aan rust!
Nai Yang Beach: Het strand van Nai Yang ligt in het noordoosten van het eiland en maakt deel uit van het gelijknamige National Park. Dit lange strand, rustig en afgelegen, wordt omzoomd door een mooi pijnboombos. De zee is er kalm en maakt van Nai Yang Beach de ideale plek voor iedereen die op zoek is naar ontspanning, rust en vermaak op het water.
Patong Beach: deze badplaats is populair en levendig. Er zijn vele winkeltjes, restaurants en meer dan genoeg uitgaansmogelijkheden.