Tel:NL 070 250 0062
THAI 66 (0)2 105 4614
Mij Reisplan

Reacties van onze gasten


Wij horen graag wat u ervaring is met Green Wood Travel en onze reizen.
Hier leest u wat onze klanten over ons zeggen.

Wenst u ook een reactie achter te laten klik dan hier.


  Datum: 28-08-2015 - 17:33:52
  Naam: JLM Haanen
  E-mail: -
  Onderwerp: Ervaring met Green Wood in het algemeen
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij zijn zeer te spreken over Green Wood Travel. Wij hadden alle transfers over land met mini vans bij hun geregeld (door het hele land) en ook nog een excusiedag bij hun geboekt. In alle gevallen waren de minivans zeer punctueel aanwezig en waren het prima minivans. Het is prettig om in Thailand een betrouwbaar aanspreekpunt te hebben waar je in het Nederlands zaken kunt regelen. Hierdoor is de kans op misverstanden veel kleiner. Het enige minpuntje vind ik de enigsinds ongunstige wisselkoers die Green Wood hanteert. Anders zouden ze naast de prima kwaliteit ook nog eens de goedkoopste zijn. Nu zijn ze in Baths wel vaak de goedkoopste maar valt dit voordeel weg door de ongunstigere wisselkoers. Ze hebben hier wel allelei redenaties achter over het hoe en waarom van deze koers maar ik vind het toch jammer (als zuinige hollander). Desalniettemin zeer tevreden over Green Wood. Als we weer naar Thailand zouden gaan gaan we hier weer veel regelen. O ja, diverse malen heb ik wijzigingen van oppiklocatie doorgegeven en telkens werd dit netjes verwerkt en is het nooit foutgegaan bij het oppikken.
  Datum: 27-08-2015 - 15:54:35
  Naam: Jessica Souren
  E-mail: -
  Onderwerp: Rondreis met chauffeur
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij hebben met ons gezin met 3 kinderen (8,13 & 14) 16 dagen rondgereisd van Bangkok tot Chiang Mai in een minibus met chauffeur.
  Onze chauffeur Montvee Watvod was super: een voorzichtige en rustige chauffeur, zeer vriendelijk, hij dacht mee met de route en wist altijd plekjes te vinden voor de lunch.
  Elke ochtend stond hij keurig op tijd met een schone minibus te wachten. Als wij bezweet van bezichtingen onderweg bij de auto terug kwamen, stond hij altijd op ons te wachten met koud water en natte doekjes. Montvee sprak zeer beperkt engels, maar deed heel erg zijn best en met zijn behulpzame houding kwamen wij er altijd wel uit. Wij kunnen hem van harte aanbevelen!
  Ook hebben wij in Bangkok de Landmark Tour gedaan, leuke afwisselende tour om gelijk een indruk te krijgen van Bangkok. Dankzij Jack van Lieshout konden wij deze tour na onze rondreis inhalen, op de originele datum was onze oudste dochter te ziek om te gaan. Hij regelde dit zonder extra kosten, dank!
  Tevens hadden wij meerdere transfers (2 vanaf het vliegveld in Bangkok naar hotel en 1 van hotel naar vliegveld). Heel jammer dat alle 3 de keren de chauffeurs er niet waren en wij met Greenwood moesten bellen om het alsnog te regelen. Vooral de laatste transfer naar het vliegveld, waarvoor wij vroeg waren opgestaan om op tijd te zijn, bracht wat stress met zich mee toen de chauffeur een half uur na de afgesproken tijd er nog niet was. Wij zijn vol lof over Greenwood, maar de transfers moeten nodig beter geregeld worden met betrouwbare chauffeurs. Voor onze volgende reis naar Azie gaan wij absoluut weer via Greenwood, liefst geregeld door Jack, dank!
  Datum: 27-08-2015 - 07:46:13
  Naam: Netty Tol
  E-mail: -
  Onderwerp: Vakantie thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Hoi Michel!

  Wij willen jou nog even bedanken voor onze geweldige reis in thailand. We hebben een verschrikkelijk mooie vakantoe gehad. Een die we nooit meer vergeten. Alles was super goed geregeld door greenwoodtravel en al ons vervoer stond overal klaar. Helemaal super! Dankjewel.

  Groetjes Netty
  Datum: 24-08-2015 - 16:48:22
  Naam: arnold van Tilborg
  E-mail: -
  Onderwerp: 4 weken Thailand tour
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Complimenten voor het regelen van onze onvergetelijke reis! Alles hotels waren meer dan perfect. Alle pick ups waren perfect geregeld!
  Ik zal in de toekomst zeker gebruik van jullie diensten en jullie bij andere adviseren.

  Michel bedankt!

  Groet, Arnold

  ( het laatste hotel vond ik van minder kwaliteit, misschien hier een alternatief voor zoeken )
  Datum: 24-08-2015 - 09:52:09
  Naam: Hennie en John Sijen
  E-mail: -
  Onderwerp: droom vakantie
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Beste Michel,

  Wij willen jou en je collega's hartelijk danken voor de organisatie van onze droom vakantie in Thailand. Super geregeld, mooie hotels, alles klopte tot in de puntjes.

  Met de compimente oet Maastricht.
  Datum: 20-08-2015 - 15:20:22
  Naam: Barry Vermeeren
  E-mail: -
  Onderwerp: super vakantie gehad!
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Ik kan Green Wood Travel wel aanbevelen! Alles was heel goed geregeld en alles wat we hebben gedaan was zeer de moeite waard en prachtig. Alleen het laatste hotel viel wat tegen omdat we heel wat gewend waren inmiddels. (dat laatste hotel was: The Cottage Suvarnabhumi in de buurt van het vliegveld van Bangkok)
  TOP vakantie gehad met onze kinderen van 13, 16 en 19!!!! thanks
  Datum: 19-08-2015 - 10:15:15
  Naam: Jessica
  E-mail: -
  Onderwerp:
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Het contact met Green Wood Travel voorafgaand aan en tijdens onze vakantie verliep heel prettig en snel. Handig ook dat je hen vanuit Nederland tegen Nederlandse beltarieven kunt bereiekn in Thailand. Omdat we weinig tijd hadden om de laatste week van onze vakantie in Cambodja en Thailand alles zelf te regelen hebben we Green Wood ingeschakeld om (betaalbaar!) vanuit Phnom Penh naar Koh Samui te komen en weer terug naar Bangkok. En dat is heel goed bevallen! Waar een andere reisorganisatie liet weten dat ons verzoek hen te veel tijd zou kosten en te weinig zou opleveren heeft Green Wood een en ander meteen opgepakt. En uiteindelijk ook nog 2 hotels voor ons geboekt vanwege hun concurrerende prijzen inclusief ontbijt! Een keer was er een probleem met het online inchecken voor een vlucht. Binnen een kwartier beantwoordde Green Wood onze e-mail en kwam met een oplossing. Al met al een prima organisatie die ik kan aanbevelen!
  Datum: 17-08-2015 - 14:37:48
  Naam: Rene Pluijmakers
  E-mail: -
  Onderwerp: top vakantie
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  dit jaar voor het eerst met greenwood een rondreis door thailand gemaakt. in een woord superieur!

  top organisatie zowel qua communicatie vooraf en ook tijdens de reis als ook de organisatie en het meedenken vooraf. Alle hotels helemaal goed! de transfers en uitstapjes waren stuk voor stuk naar wens.
  volgende keer zullen we zeker weer met greenwood reizen.
  Bedankt voor deze mooie herinneringen
  mvg
  Rene Pluijmakers
  Datum: 17-08-2015 - 08:26:53
  Naam: Petra Polderman
  E-mail: -
  Onderwerp: Thailand - Cambodja
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Voor de tweede maal hebben we onze Azië reis bij Greenwood travel geboekt en weer was het naar volle tevredenheid. De hotels voldeden helemaal aan onze verwachtingen, de transfers waren weer perfect geregeld en het contact met de medewerkers verliep ook heel goed. Het is zalig om de basis van je vakantie zo te kunnen regelen! Dank jullie wel!
  Datum: 16-08-2015 - 20:35:16
  Naam: Fam. Honing
  E-mail: -
  Onderwerp: Rondreis Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Afgelopen drie weken hebben we een rondreis gemaakt door Thailand.
  Green Wood Travel heeft voor ons de hotels, transfers en tours geboekt.
  Alles was tot in de puntjes verzorgd tegen zeer concurrerende prijzen.

  Zelfs toen bleek dat we een transfer waren vergeten te boeken heeft Green Wood Travel na een SMS op zondag alsnog de transfer voor dezelfde avond voor ons geregeld.

  TOP! Groot compliment voor Green Wood Travel!
  Datum: 16-08-2015 - 19:03:20
  Naam: Fam Hendrickx
  E-mail: -
  Onderwerp: rondreis thailand juli-augustus 2015
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij zijn net terug van onze 4 weekse rondreis door Thailand. Een reis welke wij voor het eerst via GreenWood hebben geboekt en wat ons prima is bevallen. Alles was prima geregeld zoals vooraf besproken. De Treetopsafari was helaas een tegenvaller voor ons maar dat zat hem puur in de organisatie en reisleiding ter plaatse. We hebben dit via mail aan GreenWood gemeld en kregen hier een keurige compensatie voor terug. Wij adviseren GreenWood voortzetting van bouwstenen via deze organisatie goed te overwegen omdat de kwaliteit en prijs niet in verhouding is. Dit is jammer omdat het ten koste gaat van de naam van GreenWood wat het absoluut niet waard is.

  Tijdens onze reis hadden we nog wat kleine aanpassingen welke met 1 telefoontje naar GreenWood prima geregeld werd.

  Dat de transfer prijzen via GreenWood hoger zijn dan ter plaatse klopt maar wij hebben er bewust voor gekozen alles te laten regelen en dan weet je dat je hier meer voor betaald. Het was ook wel erg fijn dat er over al een chauffeur klaar stond, de vlucht was geboekt etc.

  Laatste wat wij nog willen meedelen is de fietstocht in Changmai. Wij hadden deze geboekt via GreenWood maar hebben deze moeten annuleren omdat wij met onze twee kinderen (9 en 12) niet deel konden nemen aan de groepstour. Vanuit de organisatie was aangegeven dat de toch te gevaarlijk was. Individueel fietsen met gids was wel mogelijk maar echt veel duurder.
  Wel hebben we, samen met vrienden en hun kinderen (wie ook in Changmai hebben gefietst) gefietst in Bangkok (China Town en tuinen van Siam). Een geweldige toch maar volgens onze vrienden echt veel drukker en gevaarlijker dan ChangMai.

  Mogelijk kan GreenWood met de organisatie in ChangMai in overleg wat betreft de fietstocht. Wij kunnen ons voorstellen dat niet iedereen even goed kan fietsen (hadden zelf mensen uit Canada in onze groep die alles eng vonden en meer naast de fiets liepen als er op zaten), maar Nederlanders zijn over het algemeen goede fietsers en wel wat gewend.

  Wij willen GreenWood bedanken voor hun goede zorg, informatie en service. Wij hebben een geweldige reis gehad en bevelen deze organisatie zeker aan.

  Datum: 16-08-2015 - 15:08:51
  Naam: Arie en Karin Gravendeel
  E-mail: -
  Onderwerp: Bangkok en omgeving met Green Wood.
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Tijdens onze rondreis door Cambodja en Thailand in juli/augustus 2015, hebben we een aantal dagen in Bangkok, Kanchanaburi en Ayutthaya laten regelen door Green Wood. Dat is prima bevallen! Vooraf hadden we zelf al bedacht wat we zo'n beetje wilden maar Green Wood kwam met een paar leuke suggesties voor hotels (zeker in Ayutthaya!) en activiteiten (bijvoorbeeld de diner cruise; echt een aanrader!). Ook heeft Green Wood vooraf een prima minivan + chauffeur voor ons gezin geregeld en de treinreis naar Surat Thani, en was het erg prettig dat op het laatst telefonisch nog snel een transfer naar Krabi kon worden geregeld. Verder hebben we de rondreis zelf geregeld, maar Green Wood kwam gewoon met leuke voorstellen, regelde alles netjes en tegen redelijke prijzen.
  Datum: 16-08-2015 - 09:53:43
  Naam: Marion Miezenbeek
  E-mail: -
  Onderwerp: vakantie Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Voor het eerst onze reis geboekt via Greenwood en....... alles was perfect geregeld. De benodigde papieren, de vluchten, de transfers, excursies, hotels. We zijn echt super blij met de diensten van Greenwood. het kantoor in het Prince Palace Hotel is handig.
  Datum: 15-08-2015 - 09:34:40
  Naam: Van Reeth Christel
  E-mail: -
  Onderwerp:
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Greenwoodtravel heeft ons verblijf in Bangkok voor ons geregeld. Heel vlotte reservatie en betaling en snel antwoord via email. Bij aankomst in het hotel was alles perfect in orde! Dank je wel Greenwoodtravel en tot een volgende keer!
  Datum: 15-08-2015 - 09:02:39
  Naam: Familie van Rijn
  E-mail: -
  Onderwerp: Ervaring ondersteuning Greenwood Travel
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Beste Greenwood Travel,

  net terug van een 3-weekse rondreis door Thailand willen wij jullie bedanken voor het regelen van de bij jullie geboekte hotels, chauffeur en excursies. Wij hebben een heerlijke tijd achter de rug, veel gezien en op een leuke manier kennisgemaakt met de Thaise cultuur en bevolking.
  Het is echt een vakantiegevoel als alle boekingen kloppen en de pick-ups op de juiste tijd plaatsvinden. Onze complimenten voor jullie ondersteuning.
  Wat ons betreft zijn jullie echt een aanrader voor Thailand-gangers !

  Familie van Rijn - Voorhout
  Naschrift van Green Wood Travel

  Beste familie van Rijn - Voorhout,

  We werken eerst vanuit ons hart. Dit gaat niet veranderen. Niet iedereen kunnen we tevreden stellen maar we blijven altijd ons best doen.

  Met vriendelijke groet,

  Ernst-Otto Smit
  www.greenwoodtravel.nl
  Datum: 12-08-2015 - 13:09:25
  Naam: Marijke Schaeffer
  E-mail: -
  Onderwerp: Trip door Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Green Wood is een organisatie waar je met veel flexibiliteit en vrijheid je reis kunt indelen. Dat vindt ik nog steeds het grote voordeel. Onze reis was prachtig en over het algemeen is het goed gegaan. Maar zoals jullie weten baalden we heel erg van jullie fout het Oriental Kwai resort een dag te kort voor ons te boeken, hierdoor moesten we naar een ander hotel wat echt het slechtste was wat we hebben meegemaakt. Op mijn mail, sms en facebook message hierover heb ik nooit van jullie een reactie mogen ontvangen. Dat is wel erg slecht.

  Wat me nog meer is opgevallen is dat jullie voor een aantal zaken fors meer vragen dan de werkelijke prijs is. Bijvoorbeeld de boot van Koh Phangan naar Co Samui kost 300 en jullie vragen ons 500 bath. Zo ook een taxi transfer die veel voordeliger zou zijn als we die ter plaatse zouden boeken. Hierdoor is onze vakantie toch een stuk duurder uitgevallen.

  Toch zou ik anderen Green Wood travel aanraden echter met het advies meer transport zelf te boeken.

  Groet Marijke Schaeffer
  Datum: 11-08-2015 - 12:11:47
  Naam: FL Snel
  E-mail: -
  Onderwerp: vakantie Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Goedendag Greenwood,
  wij hebben over het algemeen goede ervaringen met Greenwood,zowel vorig jaar als dit jaar,alles wat geboekt was was prima in orde,alleen hadden wij voor de laatste 4 nachten nog geen hotel in bangkok,dus mailden wij met Greenwood (J.V.Lieshout) om een hotel te boeken maar dat lukte niet door volgeboekte hotels,te dure kamers,alleen het Prince Palace werd ons aangeboden voor 1 nacht maar dat zagen wij niet zitten met 2 kleine kinderen.dat hebben wij gemaild aan v.Lieshout maar er verder niets meer over gehoord wat wij dus een beetje vreemd vonden.
  uiteindelijk hebben wij de avond voor vertrek zelf nog een hotel kunnen vinden in
  bangkok.
  wij vonden dit als vaste klant van Greenwood geen goede service en erg jammer,
  je mag toch op zijn minst een reactie verwachten als iets niet lukt!

  Fam.Snel
  Naschrift van Green Wood Travel

  Beste familie Snel,

  U heeft helemaal gelijk. Onze oprechte excuses betreffende het niet aanbieden van meer alternatieven in Bangkok behalve het Prince Palace Hotel.

  Augustus is een drukke maand en de hotelbezetting is hoog maar Green Wood Travel kan altijd wel twee gewenste kamers voor u vinden.

  Hotels in Banglampoo, nabij Khao San Road, zoals Chillax, Casa Nitra waren volgeboekt maar bijvoorbeeld Nouvo City of Royal Princess waren prima alternatieven.

  Voor een volgende reis voor u zelf of vrienden/familie contact Green Wood Travel met referentie 'Banglampoo' en Green Wood Travel zorgt dat we de zaken recht zetten.

  Nogmaals onze excuses en we vernemen weer graag van u en uw vrienden/familie.

  Met vriendelijke groet,

  Ernst-Otto Smit
  Green Wood Travel
  Datum: 10-08-2015 - 19:58:46
  Naam: Corine Roeleveld
  E-mail: -
  Onderwerp: complimenten
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Beste Jack en andere Greenwood medewerkers,

  Een prachtige ervaring hebben wij de afgelopen drie weken in het mooie Thailand opgedaan. Dat het land mooi is, het eten lekker en de mensen heerlijk relaxt en vriendelijk zijn is algemeen bekend denk ik. Jullie waren voor ons bij boeking minder bekend, maar wat een goede service hebben jullie geleverd. Alles klopte ! De enige keer dat wij een excursie gemist hebben lag volledig aan onszelf (vergissing in de dag) maar zelfs toen werden we nog voor deel twee opgehaald. Een heel groot compliment aan jullie allen. Graag nog een extra compliment voor Mister T en voor de vrouwelijke gids die wij hadden op zaterdag 18/7 en zondag 19/7 bij de klong tour en de temple/palace tour. Ook aan alle chauffeurs een pluim, steeds op tijd en veilig rijdend. Kortom, de familie van Velzen/Roeleveld is zeer tevreden en boeken een volgende keer graag weer bij jullie.
  Datum: 08-08-2015 - 09:37:52
  Naam: Arie Gravendeel
  E-mail: -
  Onderwerp: Onze ervaringen
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:

  Hi!

  Volgens mij wilde je graag onze ervaringen weten. Even kort (vanaf iPhone):

  Wij (2 volw en 3 kids) zijn erg tevreden over jullie service, tips qua hotels. Prima transfers/busjes, maar je moet wel heel duidelijk zijn over je wensen tegen drivers.
  Prettig dat we telefonisch nog wat konden regelen. Vlakbij River Kwai hotel is Olifanten kamp, commercieel maar kids vonden 't geweldig en wij ook. Misschien tip voor jullie lijstje. We hadden nog graag naar Mon village gewild, maar da's een behoorlijke trip en driver kende 't volgens mij niet. River cruise vonden we echt super! Fietsen in Ayutthaya ook geweldig! Hotel daar ook echt goeie tip!

  Normaal regelen we eigenlijk alles zelf, maar via jullie is voor herhaling vatbaar! Wellicht volgend jaar weer naar Azië, dan laten we het weten. Houdt ons ook maar op de hoogte.

  Wil je nog meer of specifieke feedback?

  Nogmaals many thanks!
  Datum: 04-08-2015 - 16:43:23
  Naam: familie Borren
  E-mail: -
  Onderwerp: Avonturentour.
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Geweldige onvergetelijke vakantie. Zeer goed geregeld door Greenwood allemaal. Alles klopte en was in orde. Zelfs ter plaatste werd onze nachtbus heel makkelijk omgezet naar een binnenlandse vlucht. Ook de gidsen die met ons meegingen waren hele vriendelijke mensen en hadden veel kennis. Goed engels sprekend.
  De River Kwai en de jungletocht waren de hoogte punten in deze tour. Jungle tocht was best zwaar maar dat kwam ook mede door de warmte. Het verblijf bij de locale mensen is een belevenis op zich. Wij kunnen als verwende westerse mensen hier nog veel van leren.
  Als wij nog eens een reis richting het Verre Oosten willen maken zullen wij zeker weer contact met Greenwood opnemen.