Tel:NL 070 250 0062
THAI 66 (0)2 105 4614
Mij Reisplan

Reacties van onze gasten


Wij horen graag wat u ervaring is met Green Wood Travel en onze reizen.
Hier leest u wat onze klanten over ons zeggen.

Wenst u ook een reactie achter te laten klik dan hier.


  Datum: 01-09-2018 - 04:15:15
  Naam: Familie Kok
  E-mail: -
  Onderwerp: Vakantie
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:

  Om te beginnen hebben wij een fantastische vakantie gehad, jullie hebben het echt fantastich geregeld voor ons echt super. De watervallen het strand op phangan het olifanten reservaat alles wat top geregeld.

  Enig minpuntje was de nachttrein die zou ik nooit meer nemen, misschien een tip om 1e klasse aan te bieden daar er meer ruimte is in de slaapvertrekken.

  Maar al met al een supervakantie ik zou jullie zeker aanraden bij vrienden en kennissen. En onze volgende reis naar Azie gaat echt weer via jullie.

  Met vriendelijke groet,

  De familie Kok
  Datum: 29-08-2018 - 13:13:39
  Naam: Nele
  E-mail: -
  Onderwerp: Rondreis Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij zijn terug van een rondreis van 3 weken door Thailand. Alles was tot in de puntjes verzorgd en verliep prima. De communicatie vooraf via mail of whattsapp was top. Als er vragen waren, kregen we heel snel antwoord. Bij aankomst in Thailand eerst langsgeweest bij Greenwoodtravel waar we nog heel wat info en tips kregen voor de dagen waarop nog niets gepland stond. Daarna aan een prachtige rondreis begonnen die verliep zoals verwacht. Overal stond een chauffeur klaar, hotels prima in orde, vlieg-, trein- en boottickets : alles prima geregeld door Greenwoodtravel. Wij zijn heel tevreden en bevelen jullie bij iedereen aan.
  Bedankt voor de prachtige reis!
  Datum: 28-08-2018 - 04:05:42
  Naam: Paul Adriaens
  E-mail: -
  Onderwerp: Thailand reis
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij hebben een prima trip achter de rug in Thailand. Transporten waren allemaal prima geregeld, chauffeur stond steeds ruim op tijd klaar en chauffeurs waren allen bekwaam. Gelukkig verstond onze chauffeur die een week lang bij ons is gebleven wel Engels, met de chauffeurs voor de kortere ritten was communicatie wel moeizaam, maar geen probleem
  Wat wij met name prettig vonden was de opmaak van de offerte, duidelijk gespecificeerd per onderdeel en geen probleem als je er later een onderdeel uit wil halen of wijzigen. Ook hebben we zelf enkele losse hotels geboekt die niet in het standaard greenwood pakket zaten, maar ook dat was geen enkel probleem. Op mails krijg je binnen een dag een goed antwoord dus wij zijn 100 % tevreden
  Datum: 25-08-2018 - 00:21:23
  Naam: Dennis & Maaike
  E-mail: -
  Onderwerp: Wederom geweldig
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij hebben voor de 2e keer een reis geregeld via greenwood. Ook nu zijn wij weer zeer tevreden!

  We hebben de eerste dagen op tropical paradise gezeten! Dit resort is helemaal nieuwe en je zit in een rustige gedeelte! Met de Bts ben je zo in het centrum van Siam!

  Het resort is echt heerlijk rustig en leuk ingericht! Het lijkt net of je een woning heb ipv een hotel gevoel! Personeel is zo behulpzaam šŸ‘šŸ½ En ze regelen werkelijk alles voor je. De eigenaresse is een zeer vriendelijke vrouw die je ook veel dingen uitleg wat leuk is om te doen!

  Daarna zijn wij doorgegaan naar koh samui (Malibu beach resort! ) ook dit resort is heerlijk rustig en de drukte is dichtbij op te zoeken! Werkelijk heerlijk strand en veel winkeltjes zodra je het resort afloopt. Kamers Zijn wel een beetje apart ingericht maar zeker goed!

  Op het strand zijn er veel mooie excursies te boeken! Ga Zeker naar koh tao! Dat is prachtig!

  Wij mogen nu nog enkele dagen hier genieten! šŸŒž

  Greenwood heeft echt alles goed geregeld en zonder zorgen ga je je vakantie tegemoet! Echt een super buro šŸ‘šŸ½

  Cielo hebben wij van greenwood al tip gekregen! Dit zit heel dichtbij en is een skybar waar je op 46 hoog kan dineren! Echt een prachtig uitzicht en je zit er voor ongeveer 150 bath met de taxi!

  Mvg

  Dennis & Maaike
  Datum: 24-08-2018 - 02:32:21
  Naam: Rasied Niamat
  E-mail: -
  Onderwerp: Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij hebben een prima reis gehad. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Goede accommodaties en chauffeur.
  Dank aan Angelee en chauffeur Sha.
  Datum: 22-08-2018 - 04:49:08
  Naam: Marja Bven
  E-mail: -
  Onderwerp: Reis Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij hebben een geweldige vakantie gehad met hulp van Green Wood travel. Alles was tot in de puntjes goed geregeld. Vervoer, hotels en tours waren exact zoals geboekt en verwacht.
  Datum: 21-08-2018 - 16:58:10
  Naam: Bram
  E-mail: -
  Onderwerp: Thailand reis
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij hebben een prima reis gehad. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Goede accomodaties en chauffeur.

  Er was 2x geen chauffeur maar werd ter plekke door Greenwood perfect opgelost.

  Al met al de reis van ons leven.
  Datum: 20-08-2018 - 08:52:54
  Naam: Esther
  E-mail: -
  Onderwerp: Alles prima geregeld
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Tijdens onze reis was alles prima geregeld door GWT. Mooie accomodaties, chauffeur op de afgesproken tijd aanwezig (Helaas had 1 chauffeur wel een deathwish) en prima geregelde excursies (koken, quadriljoen, fietstocht en klongtocht). Kortom aanrader!!
  Datum: 20-08-2018 - 01:19:18
  Naam: Fam Teerink
  E-mail: -
  Onderwerp: Fijne vakantie fam Teerink
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Hallo Michel,

  Hierbij willen we je laten weten dat we een top vakantie hebben gehad! We hebben volop genoten. Precies zoals we graag wilden.
  Fijne hotels met prachtige locaties. Vooral Kanchanaburi heel bijzonder. Prachtig resort en heerlijk eten. ( we hebben 1 nacht in de woonboot geslapen. Helaas werd het water toen te hoog en daardoor te gevaarlijk maar het hotel heeft ons een prima alternatief weer gegeven)

  De taxi's waren altijd op tijd en goed verzorgd.

  Alles was duidelijk via de reisbescheiden die we mee hadden.

  Als we weer eens naar Thailand gaan of een van de landen die greenWood travel ook verzorgd dan zullen we zeker weer bij jullie boeken.

  Mvg. Fam Teerink
  Datum: 19-08-2018 - 06:08:29
  Naam: H.J.P. Hendriks
  E-mail: -
  Onderwerp: Thailand reis Augustus 2018
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wat hebben we een fantastiche rondreis gehad. Alles weer top geregeld door Green Wood travel.
  Half jaar geleden bij Green Wood Travel (waar we al eerder hadden geboekt) aangegeven wat we wilde gaan doen in Thailand. En daar hebben ze een mooie reis voor samengesteld, in overleg met ons natuurlijk. We zijn op 22 juli 2018 vertrokken vanaf Amsterdam en zijn 12 augustus weer teruggekomen. Het was weer een fantastisch avontuur. Alles is weer tot in de puntjes geregeld zoals de vlucht, vervoer, hotels, tours. Het kan wat ons betreft niet beter. Top Green Wood (Michel Takken) en bedankt voor deze onvergetelijke ervaring!!
  Wellicht tot ziens.

  Fam Hendriks
  Helmond
  Datum: 18-08-2018 - 09:37:58
  Naam: Silvia
  E-mail: -
  Onderwerp: rondreis thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij zijn helaas weer terug van onze mooie rondreis door Thailand.
  We hebben alles door Greenwoodtravel laten regelen en alles maar dan ook echt alles was tot in de puntjes verzorgd. We kunnen terug kijken op een onbezorgde vakantie.

  Veel dank aan jullie prettige team
  Datum: 18-08-2018 - 04:47:53
  Naam: C. van den Broek
  E-mail: -
  Onderwerp: Thailand reis
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  In eerste instantie wilden we alleen de tickets (Finnair) via GWT boeken, maar dit werd een complete reis. Omdat dit ons eerste keer naar Thailand was met kinderen vonden we het fijn dat alle hotels en het meeste vervoer al geregeld was. GWT heeft een mooi reisplan gemaakt naar onze wensen, hierin zelf nog wat aanpassingen gedaan om het voor ons zo perfect mogelijk te maken. Wel heb ik vooraf veel recensies gelezen van de geboekte hotels/resorts.
  Datum: 17-08-2018 - 11:20:59
  Naam: H.Gaya
  E-mail: -
  Onderwerp: Bedankt
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Langs deze weg bedanken wij Green Wood Travel voor de fantastische , onbezorgde vakantie die wij in zuid Thailand hebben gehad.
  Vanaf de luchthaven Bangkok tot aan Phuket goed geregeld. Mooie hotels en geen gedoe met vervoer want je werd op tijd door een chauffeur opgehaald om naar een andere plaats gebracht.

  Volgende reis naar Thailand zullen wij zeker via Green Wood Travel boeken.
  Datum: 16-08-2018 - 13:38:15
  Naam: familie van der Vorst
  E-mail: -
  Onderwerp: rondreis Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  sawadee ka,

  Inmiddels zijn we een paar dagen terug in Nederland en genieten nog na van een fantastische rondreis door Thailand. Wij twee gezinnen met kinderen in de leeftijd van 11 tot en met 13 hebben alles door Greenwood travel laten regelen. Alle vouchers ontvingen we voor aanvang van de reis en waren keurig op volgorde. De vouchers voor de nachttrein ontvingen wij in het hotel, netjes in een enveloppe en daar kwam nog een app achteraan of alles in goede orde was ontvangen. Echt super!
  De transfers verliepen soepel. De fietstocht door Bangkok echt geweldig, enkel onze gezinnen dus een klein groepje. Leuke gids, maakte onderweg foto's van ons gezelschap. Deze foto's zouden via de mail aan ons worden verstuurd maar daar wachten we nog op. Met een privƩ chauffeur zijn wij vanuit Bangkok naar Kanchanaburi gereden.In de buurt van de river Kwai. We konden zelf aangeven waar we wilden stoppen, de chauffeur zelf had ook nog suggesties dus dat ging allemaal prima. Het resort waar we verbleven was groot en prachtig maar zo goed als uitgestorven. Het zou fijn zijn als dat van tevoren wordt vermeld, dan zou je voor een kleiner hotel kunnen kiezen waar alle faciliteiten wel open zijn. We hebben veel gezien en met name de Erawan watervallen waren geweldig. Het enige minpuntje op onze laatste dag daar was dat we al om half twee op het station werden gedropt en de chauffeur meteen weg ging. Onze trein vertrok pas om 20.00 uur, dan sta je daar wel even te kijken. We hebben onze bagage vervolgens ergens opgeslagen , uitgegaan van de betrouwbaarheid van de Thai , en zijn het stadje gaan verkennen. De nachttrein was een hele beleving en ook erg leuk voor de kinderen. Vervolgens ging onze reis door naar Khao Sok. We werden weer keurig vervoerd naar onze bestemming, het leek wat chaotisch op t station maar uiteindelijk komt iedereen op de plaats van bestemming. we kwamen aan in Palm view , heel leuk ontvangen door de gastheer maar we waren in de veronderstelling dat we in een boomhut gingen slapen, maar het was gewoon een huisje op palen. We hadden de 4 daagse jungle tour maar daarover ontstond ook wat verwarring. De gastheer/touroperator van palmview wist dit niet waardoor we 1 dag daar op t complex sliepen. Vervolgens 1 dag op t meer van Khao sok en toen weer helemaal terug naar Palm view waar we nog een nacht in een ander huis sliepen. De overnachting op het meer was ook een avontuur. Bij de eerste aanblik van de hutjes moesten we toch wel even slikken. Back to heel erg basic hahaha. Maar we hadden een geweldige gids, we noemden hem kapitein Jack Sparrow. De wandeling door de jungle was geweldig. Door de vele regen erg modderig, maar onze kapitein gaf ons wandelstokken. Knoopte van takjes een draagriem voor onze waterflesjes. Hij vertelde veel onderweg, paste goed op de kinderen dat hen niets overkwam, echt een topper. Het eten was verrukkelijk , ook de lunch onderweg zittend op een boomstronk smaakte fantastisch, lekker met vers fruit. Genoten van de prachtige natuur van Khao sok, een hele ervaring rijker.
  Maar door de verwarring was ons hele programma hierdoor wel anders, veel reistijd en activiteiten snel na elkaar. Meteen na terugkomst van t meer het bezoek aan t olifantenkamp. Het bezoek van t olifantenopvang kamp was een aanfluiting. We hadden deze tour voor de kinderen geboekt, zo zouden we naar een rivier wandelen waar ze de olifanten konden wassen en voeren. In het echt bleken de olifanten nog steeds gewoon voor het toerisme te worden gebruikt . Wij zagen andere mensen vertrekken voor een tocht in zitjes op de olifanten. Vervolgens gingen wij wel te voet door de blubber naar een met zandzakken aangelegde modderpoel, misschien 300 meter verderop. Daar mochten we de olifanten borstelen ( met modder water) Komt absoluut niet overeen met de foto's op de website.
  Alles bij elkaar heeft het misschien een uurtje in beslag genomen. Voor het voeren van de olifanten moest ook nog betaald worden. Voor 100 bath kreeg je 5 stukjes bamboe. Uiteraard waren we onder de indruk van deze prachtige beesten maar het wordt in de beschrijving van de tour heel anders voorgespiegeld en was het al met al behoorlijk teleurstellend. Zo waren we in onze vier daagse tour al in drie dagen klaar.
  Gelukkig heeft Greenwood travel voor ons geregeld dat we de volgende dag eerder werden opgehaald, tickets voor de ferry naar Ko Samui om geboekt zodat we eerder van onze zon vakantie konden gaan genieten. Nog bedankt daarvoor, werd echt gewaardeerd.
  Ook dit verliep soepel en we hebben echt genoten van onze dagen op het strand in onze beach bungalows.
  We hebben een heerlijke vakantie gehad, veel gezien van dit prachtige land. Het is veel reizen maar dat weet je vantevoren. Het terug vliegen van Ko Samui naar Bangkok viel enigszins tegen. Wij gingen er eigenlijk vanuit dat we vanaf Ko Samui terug vlogen, dat bleek niet zo. Stond natuurlijk wel in de reisbeschrijving maar daar kwamen we daar pas achter. Dat betekent dat je weer een hele dag aan t reizen bent, transfer naar ferry, ferry, transfer naar vliegveld enzovoort. We hadden liever vanuit Ko Samui rechtstreeks gevlogen naar Bangkok maar die optie is niet eens ter sprake gekomen. Zeker iets voor de volgende keer om te bekijken. En een volgende keer komt er zeker, we zullen zeker weer bij jullie boeken. We hadden enige puntjes die ons inziens wat verbetert kunnen worden maar hebben alle vertouwen in Greenwood travel.

  Met vriendelijke groet,
  familie van der Vorst
  Datum: 16-08-2018 - 03:03:24
  Naam: Familie Kramer
  E-mail: -
  Onderwerp: Terugkijken op een mooie reis
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Hallo Michel,

  We zijn inmiddels weer een paar dagen thuis en kunnen terugkijken op een mooie reis.
  Het Khao Yai national park was een prima alternatief voor de Sangkhlaburi tour die helaas niet mogelijk was.
  Bangkok, Kanchanaburi, Koh Sok, de nachttrein en Elephantsworld waren mooie ervaringen en vervolgens relaxen op Koh Phangan en Koh Tao is ons goed bevallen.
  We werden netjes opgehaald en weggebracht naar de diverse bestemmingen door de van te voren geregelde mini-vans.
  Al met al een prima verzorgde reis waarvoor onze dank!

  Met vriendelijke groet,
  Familie Kramer
  Datum: 15-08-2018 - 02:23:06
  Naam: krete
  E-mail: -
  Onderwerp:
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  alles was goed geregeld alleen zou nooit meer vliegen met austrian air zeer weinig plaats in het vliegtuig en dan heb ik nog even een vraagje is het normaal dat wij zelf de tolwegen moeten betalen als we naar het vliegveld worden gebracht maar verder alles goed geregeld misschien tot volgend jaar groetjes Wilco en anita
  Datum: 14-08-2018 - 16:29:58
  Naam: GJ Snijders
  E-mail: -
  Onderwerp: familiereis vietnam
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  We zijn net terug van een onvergetelijke reis door Vietnam. We hadden het Greenwood behoorlijk lastig gemaakt, doordat een avontuurlijk programma door heel Vietnam wilden met een gezelschap van 6 mensen van 18 to 60 jaar, waarvan er 2 een week korter bleven. Greenwood is er prachtig in geslaagd het voor iedereen een complete vakantie te maken. Alle excursie, taxi trein vliegtuig vervoeren etc liepen allemaal perfect. We werden als VIPs door heel Vietnam geleid. Dit was wellicht ook meteen het enige puntje van kritiek. We werden zo gĆŖnant goed begeleid dat we soms het gevoel hadden naar een film te kijken in plaats van een beetje af te zien in een tropische jungle. We hebben prachtige natuur gezien en ook ontzettend veel vriendelijke mensen ontmoet. Geleerd over gewoontes van boeren tot monniken. Heerlijk gegeten van alle exotische lekkernijen in talloze restaurantjes en ons verbaasd over het verkeer in de grote steden. Dat in zo'n chaotisch land een reis zo goed georganiseerd kan zijn verbaast ons oprecht.
  Datum: 14-08-2018 - 13:19:20
  Naam: Carin
  E-mail: -
  Onderwerp: Reis Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij zullen voor een volgende Aziƫ reis weer bij Greenwood boeken!
  Dank voor jullie inzet en meedenken.
  Datum: 14-08-2018 - 07:41:38
  Naam: Harm Custers
  E-mail: -
  Onderwerp: Thailand rondreis helemaal top!
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Na eerst veel zelf te hebben uitgezocht voor een mooie gezinsrondreis Thailand, kwamen we via de website in contact met GWT. In eerste instantie zochten we ik nog invulling voor bepaalde onderdelen van het programma, maar al gauw hebben we de reis grotendeels via GWTgeboekt. We zijn "ervaren" reizigers, maar voor een rondreis met 2 kinderen van 10 en 12 is het toch wel lekker dat je van tevoren de zaken goed geregeld hebt.
  Het hele voorbereiding verliep erg goed. Michel Takken begreep al snel onze wensen en kwam met goede voorstellen qua accommodatie, transport en verdere opties. Veel ging per email, maar ook telefonisch overleg verliep prima.
  De hele reis is uitstekend verlopen, van de aankomst tot vertrek! Telkens stonden volgens afspraak de chauffeurs te wachten en alles was goed geregeld. Hotels waren goed op de hoogte van onze komst en voldeden aan de verwachtingen. Het programma zat goed in elkaar. De excursies waren prima opgezet. Ook voldoende ruimte voor uitrusten en een stukje eigen invulling ter plekke.
  Na Bangkok hebben we een VIP prive bus tour gedaan vanuit Bangkok 3 dagen naar Kanchanuburi. We hadden een top chauffeur aan Charles: punctueel, netjes, vriendelijk, uitleg gevend Ć©n ook nog adviserend. We hebben met hem een aantal leuke lokale restaurants ervaren. Ook ruim op tijd terug op vliegveld in Bangkok voor de vlucht naar Krabi. Na paar dagen strand in Ao Nang door naar het prachtige NP Khao Sok.
  Tenslotte zaten we nog 5 dagen op Kho Phanang om onze reis rustig af te sluiten. Salad Bay is een top locatie en prachtige baai. Mooi rustig eiland met een authentieke sfeer. Een geweldige afsluiting van een super vakantie.
  En top geregeld allemaal in samenwerking met GWT. Allemaal hartelijk dank voor deze onvergetelijke vakantie! Wanneer we weer naar Aziƫ reizen zullen we zeker weer gebruik maken van jullie diensten.
  Groetjes,
  Fam. Custers
  Naschrift van Green Wood Travel

  Beste familie Custers,

  Ik zou jullie graag als ambassadeurs voor Green Wood Travel willen aanstellen!

  Helaas is dat niet mogelijk :-( of toch wel?

  Blijf flink nagenieten van deze unieke Thailand reis en als ambassadeur; "zeg het voort".

  Groeten uit Bangkok,

  Ernst-Otto Smit & het Green Wood Travel Team
  Datum: 12-08-2018 - 16:21:13
  Naam: Jennifer Nathalia
  E-mail: -
  Onderwerp: Green Wood Travel regelt alles tot in de puntjes !
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Afgelopen week thuisgekomen van onze geweldige reis naar Thailand. Net zoals 18 jaar geleden, (toen hadden wij ook onze reis naar Thailand via Ernst Otto Smit van Green Wood Travel geboekt) was ook nu alles tot in de puntjes super goed geregeld. Ik vond het best spannend omdat we deze keer met onze kinderen van 10 en 12 jaar zouden reizen, maar doordat Green Wood Travel alles van te voren goed had geregeld verliep de rondreis vlotjes en soepel mede door het simpele gebruik van de papieren vouchers welke ik van te voren via de mail had ontvangen. Ik had alle vouchers op volgorde aan elkaar vast geniet en telkens de bovenste afgescheurd ;-)

  Indien je contact op wilt nemen met iemand van het kantoor is mijn ervaring dat je beter kunt bellen dan dat je een email stuurt. Via de chat kreeg ik overigens ook vaak geen reactie.

  Ik zou Green Wood Travel zeker bij iedereen aanbevelen. Ze denken met je mee en geven goede bruikbare tips. Daarnaast bieden zij in veel gevallen nog een goedkoper tarief aan met betere voorwaarden dan dat je zelf rechtreeks iets boekt.

  Wij willen Ernst Otto Smit en alle overige medewerkers van Green Wood Travel heel hartelijk bedanken voor het regelen van, ook volgens de kinderen, de leukste vakantie ooit !

  Groetjes Jennifer