Athithara HomestayPrijs vanaf
1,150 Baht
+ ontbijt
Prijzen & info

Hotel foto's:

Athithara Homestay Ayutthaya PRIJSGARANTIEAthithara Homestay Ayutthaya PRIJSGARANTIEAthithara Homestay Ayutthaya PRIJSGARANTIEAthithara Homestay Ayutthaya PRIJSGARANTIEAthithara Homestay Ayutthaya PRIJSGARANTIEAthithara Homestay Ayutthaya PRIJSGARANTIEAthithara Homestay Ayutthaya PRIJSGARANTIEAthithara Homestay Ayutthaya PRIJSGARANTIEAthithara Homestay Ayutthaya PRIJSGARANTIEAthithara Homestay Ayutthaya PRIJSGARANTIEAthithara Homestay Ayutthaya PRIJSGARANTIEAthithara Homestay Ayutthaya PRIJSGARANTIEAthithara Homestay Ayutthaya PRIJSGARANTIEAthithara Homestay Ayutthaya PRIJSGARANTIEAthithara Homestay Ayutthaya PRIJSGARANTIEAthithara Homestay Ayutthaya PRIJSGARANTIEAthithara Homestay Ayutthaya PRIJSGARANTIEAthithara Homestay Ayutthaya PRIJSGARANTIEAthithara Homestay Ayutthaya PRIJSGARANTIEAthithara Homestay Ayutthaya PRIJSGARANTIEAthithara Homestay Ayutthaya PRIJSGARANTIE


Locatie: Chao Praya River

Officiële website

 • Geschikt voor families
 • Rustige locatie
 • Duurzaam Green hotel
 • Gratis Internet Wifi

 • Hotel categorie info.


  Algemene waardering: 4.1 uit of 5 beoordelingen. 38 eerlijke recensies. Lees Recensie
  Wij zijn nogal ingenomen met dit zeer karakteristieke en authentieke Athithara guesthouse. Veel dichter bij het echte Thaise leven komt u niet. Het huis en de kamers zijn helemaal in klassieke Thaise stijl gebouwd en ingericht. De faciliteiten zijn eenvoudig, maar atmosfeer en locatie maken alles goed. Deze Homestay ligt aan de rivier en dicht bij het centrum van Ayutthaya. In de buurt kunt u ervaren hoe multicultureel deze oude stad is. U treft er de Sint Joseph kerk, een moskee en aan de andere kant van de rivier, een tempel aan. Ayutthaya was van de 14e tot 16e eeuw een welvarend koninkrijk. In die tijd groter dan Parijs. De florerende handel ontstond door de centrale ligging tussen India en China. Verschillende oorlogen met de Birmezen verstoorde de ontwikkeling van het koninkrijk. In 1767 waren de Thai niet meer bestand tegen de druk en werd Ayutthaya grotendeels vernietigd. Gelukkig is aan de ruïnes nog te zien hoe de ster van Ayutthaya ooit straalde. LEUK !
  Waarom geen nachtelijke bootcruise. maken? Niets mooiers dan Ayutthaya bij nacht.
  BOEK TIJDIG !

  Accommodatie: er zijn zes kamers en villa's, in schitterende Thaise stijl. Ontmoetingspunt is een fraaie gedeelde woonkamer en u kunt gebruik maken van de keuken. Voor wie in de zon durft is er een tuin en aan de Chao Praya rivier ligt een terras waar het in de avond goed toeven is. De kamers hebben gratis internet, airconditioning, een flatscreen TV en een koelkast. U moet bij sommige accommodatie douche en toilet delen. De budgetkamer, de executive suite en de riverfront villa hebben eigen sanitair.
  Faciliteiten: een tuin, een terras aan de rivier, er kunnen fietsen worden gehuurd. De keuken kan worden gebruikt. Alle kamers hebben uitzicht op de rivier.
  Locatie: direct aan de Chao Praya rivier in het oude stadscentrum. Er is gratis parkeerruimte voor ongeveer 6 auto's. De luchthaven Suvarnabhumi ligt op ongeveer 75 kilometer. Athithara ligt op 700 meter van de Chaiwatthanaram tempel en op minder dan drie kilometer van de Mahathat tempel.

  Opmerkingen...: vergeet niet om herbouwde VOC nederzetting Baan Hollanda te bezoeken.


  Combi: Het grote Thailand en Laos avontuur (2 landen in 23 dagen)
  Het grote Thailand en Laos avontuur garandeert een verpletterende kennismaking met deze twee landen. In maar liefst 23 dagen gaat u van de metropool Bangkok naar de kleinste dorpjes met bergstammen.
  Thailand: Reis van de glimlach (21 dagen)
  Thailand: Reis van de glimlach. Een reis met een glimlach en om van te glimlachen. 21 Dagen door het prachtige centrale en noordelijke deel van Thailand, waarin natuurschoon, tempels, Thaise geschiedenis en vriendelijkheid op het uitnodigende programma staan. Een simpele glimlach doet wonderen, weten de Thai als geen ander. Het is vriendelijk, het verhult een ergernis of dat je iets niet weet. En veel kwaad doet het in de regel niet.
  Onvergetelijk Thailand (21 dagen)
  Wie Onvergetelijk Thailand als leidraad neemt voor een reis door Thailand ziet hoe het land is gevormd en wat het nu werkelijk is. Het echte alledaagse leven, van Bangkok tot 'de mensen uit het woud' in Nan. In 21 dagen reist u langs de hoogtepunten die Thailand te bieden heeft.

  Room Type Informatie:

  Economy
  Eenvoudige Budget kamer in het hoofdgebouw, met een tweepersoonsbed, airconditioning, gratis internet, koelkast en televisie. De budgetkamer heeft een eigen badkamer en toilet.
  Standard
  Standard kamer (12 m2) met uitzicht op tuin en de Chao Praya rivier. Met een tweepersoonsbed, airconditioning, gratis internet, koelkast en televisie. Badkamer en toilet worden gedeeld met andere gasten. Het is mogelijk verbindende kamers te boeken.
  Superior
  Superior kamer (20 m2) hebben een hardhoutenvloer of parketvloer en uitzicht op tuin of bos en soms op de Chao Praya rivier. Verder met tweepersoonsbed, airconditioning, gratis internet, koelkast en televisie. Badkamer en toilet worden gedeeld met andere gasten.
  Deluxe
  Deluxe kamer (28 m2), met uitzicht op de rivier. Kamer met hardhoutenvloer of parketvloer en een zitgedeelte. Verder met tweepersoonsbed, airconditioning, gratis internet, koelkast en televisie. Badkamer en toilet worden gedeeld met andere gasten.
  Executive Suite
  Executive Suite met hardhoutenvloer of parketvloer en een zitgedeelte. Verder met tweepersoonsbed, airconditioning, gratis internet, koelkast en televisie. Eigen badkamer met douche en toilet.
  River Front Villa
  River Front Villa met een terras. Kamer met hardhoutenvloer of parketvloer. Verder met tweepersoonsbed, airconditioning, gratis internet, koelkast en televisie. Deze villa heeft een eigen badkamer en toilet.

  Athithara Homestay Recensies

  Algemene waardering: 4.1 uit of 5 beoordelingen. 38 eerlijke recensies.
  Name: Antoinette
  Date: 08-Oct-19

  Recensie: Leuk Thais onderkomen voor een nachtje tijdens een doorreis.  Rating
  Algemene waardering:Netheid:Ligging:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Marc
  Date: 06-Oct-19

  Recensie: Mooi gelegen lekker bij komen op veranda met uitzicht op rivier.  Rating
  Algemene waardering:Netheid:Ligging:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Lianne
  Date: 05-Oct-19

  Recensie: Iets primitiever door gedeelde badkamer en heel beperkt restaurant, maar wat een bijzonder plekje!  Rating
  Algemene waardering:Netheid:Ligging:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Maxime
  Date: 01-Oct-19

  Recensie:  Rating
  Algemene waardering:Netheid:Ligging:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Patricia
  Date: 23-Sep-19

  Recensie: Prima homestay voor een goede prijs.  Rating
  Algemene waardering:Netheid:Ligging:Service:Prijs/kwaliteit:

  LEES MEER RECENSIES
  • Prijsgarantie!
  • LAAGSTE prijsgarantie HOTELS
  • Ontbijt inclusief
  • GRATIS annuleren
  • Geen verborgen kosten
  • Natuurrampen? Wij bieden echte zekerheid, 24 uur bereikbaar
  • * prijsgarantie-condities

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  1150 Baht
  Athithara Homestay

  Wij zijn nogal ingenomen met dit zeer karakteristieke en authentieke Athithara guesthouse. Veel dichter bij het echte Thaise leven komt u niet. Het hu