Sibsan Resort & Spa MaeteangPrijs vanaf
0
+ ontbijt
Prijzen & info

Hotel foto's:

Sibsan Resort & Spa Maeteang PrijsgarantieSibsan Resort & Spa Maeteang PrijsgarantieSibsan Resort & Spa Maeteang PrijsgarantieSibsan Resort & Spa Maeteang PrijsgarantieSibsan Resort & Spa Maeteang PrijsgarantieSibsan Resort & Spa Maeteang PrijsgarantieSibsan Resort & Spa Maeteang PrijsgarantieSibsan Resort & Spa Maeteang PrijsgarantieSibsan Resort & Spa Maeteang PrijsgarantieSibsan Resort & Spa Maeteang PrijsgarantieSibsan Resort & Spa Maeteang PrijsgarantieSibsan Resort & Spa Maeteang PrijsgarantieSibsan Resort & Spa Maeteang PrijsgarantieSibsan Resort & Spa Maeteang PrijsgarantieSibsan Resort & Spa Maeteang PrijsgarantieSibsan Resort & Spa Maeteang PrijsgarantieSibsan Resort & Spa Maeteang PrijsgarantieSibsan Resort & Spa Maeteang PrijsgarantieSibsan Resort & Spa Maeteang PrijsgarantieSibsan Resort & Spa Maeteang PrijsgarantieSibsan Resort & Spa Maeteang PrijsgarantieSibsan Resort & Spa Maeteang PrijsgarantieSibsan Resort & Spa Maeteang PrijsgarantieSibsan Resort & Spa Maeteang PrijsgarantieSibsan Resort & Spa Maeteang PrijsgarantieSibsan Resort & Spa Maeteang PrijsgarantieSibsan Resort & Spa Maeteang PrijsgarantieSibsan Resort & Spa Maeteang PrijsgarantieSibsan Resort & Spa Maeteang PrijsgarantieSibsan Resort & Spa Maeteang PrijsgarantieSibsan Resort & Spa Maeteang PrijsgarantieSibsan Resort & Spa Maeteang PrijsgarantieSibsan Resort & Spa Maeteang PrijsgarantieSibsan Resort & Spa Maeteang PrijsgarantieSibsan Resort & Spa Maeteang PrijsgarantieSibsan Resort & Spa Maeteang PrijsgarantieSibsan Resort & Spa Maeteang PrijsgarantieSibsan Resort & Spa Maeteang PrijsgarantieSibsan Resort & Spa Maeteang Prijsgarantie


Locatie: Mae Taeng

Officiële website

 • Geschikt voor families
 • Familiekamer
 • Boetiek hotel
 • Rustige locatie
 • Gratis Internet Wifi

 • Hotel categorie info.


  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
  In de jungle vallei van Mae Taeng waar de riviertjes Mae Ta Man en Mae Taeng elkaar kruisen ligt Sibsan resort. In een bosrijke en bergachtige omgeving bent u te gast in luxe villa's in Lana stijl. De Lana behoren tot de oudste bewoners van het Noorden van Thailand. Sibsan is ook zeer geschikt voor families. Er is een zwembad maar er kan ook worden gezwommen in de rivier. En het is mogelijk om in de buurt een olifanten reservaat te bezoeken en te zien hoe ze zich elke ochtend in de rivier wassen.
  Accommodatie: de 55 comfortabele en grote kamers liggen in een groene oase met waterpartijen en uitzicht op de heuvels. Alle kamers hebben een eigen terras.
  Faciliteiten: het kolossale zwembad neemt een centrale plek in op Sibsan, het slingert zich langs villa's en een buiten bar. Er is een jacuzzi en voor kinderen is er een eigen zwembad. In de Kalapa Spa kunt u terecht voor massages en andere spa-behandelingen. Het La Trompe restaurant serveert Thaise en westerse gerechten en in het aan de rivier gelegen Ponte café combineert u een mooi uitzicht met een drankje of een lichte maaltijd.
  Locatie: aan de Mae Taeng rivier, ongeveer 45 minuten rijden van Chiang Mai stad en 50 minuten van het vliegveld.

  Opmerkingen...: in de nabije omgeving kunt u vlotvaren, wandelen of het 'Thai Elephant Home' bezoeken, waar olifanten worden gerehabiliteerd in hun natuurlijke omgeving.

  Room Type Informatie:

  Superior Villa
  Fraaie villa (53 m2) met eigen terras. Deze superior villa heeft een tweepersoonsbed en een dagbed. Verder: airconditioning, gratis internet, satelliet TV, minibar, koffie- en theezetfaciliteiten, een kluisje en een badkamer met douche en apart bad, slippers, badjassen en een haardroger.
  Deluxe Villa
  Ruime en luxe villa (63 m2) met eigen terras en uitzicht op het zwembad en de tuin. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een apart woongedeelte met een dagbed. Verder: airconditioning, gratis internet, satelliet TV, minibar, koffie- en theezetfaciliteiten, een kluisje en een badkamer met douche en apart bad, slippers, badjassen en een haardroger.
  Executive Villa
  Zeer grote villa (83 m2) met eigen terras met dagbedden. Deze executive villa ligt dicht bij het zwembad en heeft een tweepersoonsbed en een ruim leefgedeelte met een sofa en TV. En is dus zeer geschikt voor gezinnen. Verder: airconditioning, gratis internet, minibar, koffie- en theezetfaciliteiten, een kluisje en een luxueuze badkamer met douche en apart bad, slippers, badjassen en een haardroger. Het is mogelijk om te dineren in uw villa of op uw eigen terras.

  Sibsan Resort & Spa Maeteang Recensies

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.
  • Prijsgarantie!
  • LAAGSTE prijsgarantie HOTELS
  • Ontbijt inclusief
  • GRATIS annuleren
  • Geen verborgen kosten
  • Natuurrampen? Wij bieden echte zekerheid, 24 uur bereikbaar
  • * prijsgarantie-condities

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Sibsan Resort & Spa Maeteang

  In de jungle vallei van Mae Taeng waar de riviertjes Mae Ta Man en Mae Taeng elkaar kruisen ligt Sibsan resort. In een bosrijke en bergachtige omgevin