Koh Kood Resort



Prijs vanaf
1,725
1,500 Baht
+ ontbijt
BOEKING

Hotel foto's:

Koh Kood Resort PrijsgarantieKoh Kood Resort PrijsgarantieKoh Kood Resort PrijsgarantieKoh Kood Resort PrijsgarantieKoh Kood Resort PrijsgarantieKoh Kood Resort PrijsgarantieKoh Kood Resort PrijsgarantieKoh Kood Resort PrijsgarantieKoh Kood Resort PrijsgarantieKoh Kood Resort PrijsgarantieKoh Kood Resort PrijsgarantieKoh Kood Resort PrijsgarantieKoh Kood Resort PrijsgarantieKoh Kood Resort PrijsgarantieKoh Kood Resort PrijsgarantieKoh Kood Resort PrijsgarantieKoh Kood Resort PrijsgarantieKoh Kood Resort PrijsgarantieKoh Kood Resort PrijsgarantieKoh Kood Resort PrijsgarantieKoh Kood Resort PrijsgarantieKoh Kood Resort PrijsgarantieKoh Kood Resort PrijsgarantieKoh Kood Resort PrijsgarantieKoh Kood Resort PrijsgarantieKoh Kood Resort PrijsgarantieKoh Kood Resort PrijsgarantieKoh Kood Resort PrijsgarantieKoh Kood Resort PrijsgarantieKoh Kood Resort PrijsgarantieKoh Kood Resort PrijsgarantieKoh Kood Resort PrijsgarantieKoh Kood Resort PrijsgarantieKoh Kood Resort PrijsgarantieKoh Kood Resort Prijsgarantie


Locatie: Bang Bao Bay

Officiële website

 • Geschikt voor families
 • Rustige locatie
 • Gratis Internet Wifi

 • Hotel categorie info.


  Algemene waardering: 3.6 uit of 5 beoordelingen. 17 eerlijke recensies. Lees Recensie
  Kok Kood Resort is het zomerkamp uit uw jeugd, alleen ligt het nu aan de paradijselijke westkust van Koh Kood. Met kristalhelder zeewater voor de deur en natuurgeluiden rondom. Prachtige koraalriffen vormen een ware onderwaterattractie.
  Voor de echte rustzoekers en natuurgenieters, die toch verzekerd willen zijn van een lekker bed en een "gekoelde" nacht.
  Accommodatie: er staan 30 eenvoudige houten bungalows in de tropische tuin met een typisch en traditioneel rietendak. Alle bungalows hebben een eigen balkon, sommigen airconditioning; gratis internet in de publieke ruimte (geen internet in de bungalows). Er is alleen stroom tussen 18:00 en 07:00 uur.
  Faciliteiten: er is een restaurant met locale spijzen. Een zwembad ontbreekt, maar dat wordt ruimschoots goedgemaakt door de onmiddellijke nabijheid van de heldere en warme zee, waarin het heerlijk snorkelen is. Bij boeking via Green Wood Travel mag u bovendien gratis gebruik maken van de aanwezige kajaks!
  Locatie: aan de Klong Chao Beach aan de westkant van Koh Kood. Per speedboot is het drie kwartier varen vanaf de Dan Kao Pier in Trat. In zo'n 20 minuten vaart u naar Koh Chang. Vergeet vooral niet de fraaie Klong Chao waterval te bezoeken.

  Opmerkingen...:
 • Let op: U vindt geen PIN-automaat op het eiland! Neem genoeg contanten mee.
 • Het vervoer per catamaran of speedboot en de beperkte accommodatie op het eiland maakt tijdig reserveren bij Green Wood Travel raadzaam.


 • Room Type Informatie:

  Botanical Garden Fan Bungalow
  Bungalow (35 m2) in de tropische tuin, en erg dicht bij het strand. De bungalow is voorzien van een tweepersoons bed met muskietennet, ventilator, toilet, badkamer met warm water douche en kluisje.
  Botanical Garden Bungalow with Air-Con
  Bungalow (35 m2) in de tropische tuin, en erg dicht bij het strand. De Bungalow is voorzien van een tweepersoonsbed met muskietennet, airconditioning (niet overdag), ventilator, toilet, badkamer met warm water douche en kluisje.
  Superior Garden View with Fan
  Natuurlijke bungalow (35 m2) in de tropische tuin, dicht bij het strand. De bungalow is voorzien van een tweepersoonsbed met muskietennet, ventilator, toilet, badkamer met warm water douche en kluisje. Ook heeft de bungalow een terrasje waar u lekker kunt ontspannen.
  Superior Garden View with Air-Con
  Bungalow (35 m2) in de tropische tuin, dicht bij het strand. Met tweepersoons bed met muskietennet, airconditioning (niet overdag), ventilator, toilet, badkamer met warm water douche en kluisje. Ook heeft de bungalow een terrasje waar u lekker kunt ontspannen.
  Sea View Garden Bungalow with Air-Con
  Deze bungalow (38 m2) heeft een mooi uitzicht op de zee. De bungalow is voorzien van een tweepersoons bed met muskietennet, airconditioning (niet overdag), ventilator, toilet, badkamer met warm water douche en kluisje. Ook heeft de bungalow een terrasje waar u lekker kunt ontspannen.

  Koh Kood Resort Recensies

  Algemene waardering: 3.6 uit of 5 beoordelingen. 17 eerlijke recensies.
  Name: Monique Oorebeek
  Date: 08-Mar-18

  Recensie: Wat hebben we hier heerlijke dagen gehad! Het resort is misschien een beetje gedateerd maar aan de andere kant ook zo heerlijk Thais. De huisjes/kamers zijn ruim, heerlijke grote douche/badkamer en een heerlijk bed. Erom heen is het rommelig, en let vooral goed op waar je loopt. De stapstenen liggen los en scheef. Aan de zee staan ligbedjes en strandstoelen en je kan ook duikbrillen, vinnen enz huren voor 50 BTH per dag. Ook is het heerlijk snorkelen in de baai, vooral wat verder de zee op zijn er prachtige koralen. Het eten is erg lekker en Thaise prijzen, ontbijt is goed. We wilden nog een dag fietsen huren met z'n 4ren maar dit was geen succes. Ze zien eruit als nieuw maar bij iedere fiets was er wel wat mis. Lekker band, rem kapot, versnelling los enz...Dus de fietsen gelijk weer terug gebracht. Wij zouden hier zo weer een paar dagen terug willen komen!



  Rating
  Algemene waardering:Netheid:Ligging:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Ernst Jansz
  Date: 17-Jan-18

  Recensie: Prettig resort. Jammer dat er geen strand is. Wel heerlijk water om te snorkelen. Hier en daar zelfs nog levend koraal, wat toch wel een uitzondering is, tegenwoordig. Heerlijke mojito.



  Rating
  Algemene waardering:Netheid:Ligging:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Martijn Bakker
  Date: 11-Jan-18

  Recensie: Rustige plek, wij vonden het oke' voor 4 dagen, op advies van Michel brommers gehuurd, en daar rondgetuft . Het resort biedt in eerste instantie een beetje rommelige aanblik, went gauw. Goed eten en drinken, gezellige zitjes op het lager gelegen terras.



  Rating
  Algemene waardering:Netheid:Ligging:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Adri Dekker
  Date: 05-Jan-18

  Recensie: Ligging is prachtig, mooie terrassen, eetzaal heeft een mooi uitzicht, de aankleding echter vraagt een grote oppimp beurt. Ontbijt was redelijk tot goed, best lekker gegeten, prima locatie en een zeer goede kwaliteit/prijsverhouding en wat belangrijk is zeer klantgericht en vriendelijk personeel.



  Rating
  Algemene waardering:Netheid:Ligging:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Martin
  Date: 09-Dec-17

  Recensie: Mooie hutjes in het bos, in de avond mooi zitten in de Deckbar en uitkijken over de baai met lekkere muziek.



  Rating
  Algemene waardering:Netheid:Ligging:Service:Prijs/kwaliteit:

  LEES MEER RECENSIES
  • Prijsgarantie!
  • LAAGSTE prijsgarantie HOTELS
  • Ontbijt inclusief
  • GRATIS annuleren
  • Geen verborgen kosten
  • Natuurrampen? Wij bieden echte zekerheid, 24 uur bereikbaar
  • * prijsgarantie-condities

  Aanbevolen door Green Wood