Wienglakor Hotel



Prijs vanaf
1,323
1,150 Baht
+ ontbijt
BOEKING

Hotel foto's:


Algemene waardering: 3.0 uit of 5 beoordelingen. 1 eerlijke recensies. Lees Recensie
NOORDEN Als u in Lampang een aangenaam en niet te duur verblijf zoekt, is het Wienglakor Hotel een aanrader. Het ligt in de binnenstad, is schoon en goed onderhouden en heeft vriendelijk en behulpzaam personeel.
Accommodatie: er zijn 75 standaardkamers in dit hotel, die worden aangemerkt als 'classic rooms'. Verder nog een achttal deluxe kamers en 2 suites. De kamers zijn ingericht volgens noordelijk Thaise stijl, waarbij veel teakhout gebruikt is. De kamers zijn voorzien van t.v., telefoon. De badkamers hebben een badkuip.
Faciliteiten: Salalaung is een goed Thais restaurant in de tuin van het hotel; het is tevens koffieshop. Er is een aparte pub, waar live muziek gespeeld wordt en een snookerkamer. Internet kunt u vinden in het businesscenter.
Locatie: het hotel ligt in de binnenstad, er zijn veel marktjes en ook mooie tempels. De aalmoezentocht van de monniken vlak na zonsopgang is een dagelijkse religieuze gebeurtenis die de moeite is om mee te maken. Ook kunt u uzelf in Lampang met paardenkarretjes rond laten rijden.

Room Type Informatie:

Wienglakor Hotel Recensies

Algemene waardering: 3.0 uit of 5 beoordelingen. 1 eerlijke recensies.
Name: Barbara
Date: 26-Jul-16

Recensie: (mede) op basis van de recenties van reizigers op de site gekozen om niet naar Wiengthong hotel te gaan, maar naar Wienglakor. In basis niets mis (prima kamer, ok ontbijt), maar wel een tegenvaller. Echt een hotel met zakenlui, geen leuke vakantie plek. Ook niet beter gesitueerd tov het centrum dan Wiengthong. En geen zwembad(je), wat zoon van 15 toch wel lekker vindt. Kortom, voor ons niet de goede keus, en zeker niet voor 2 nachten...........



Rating
Algemene waardering:Netheid:Ligging:Service:Prijs/kwaliteit:

  • Prijsgarantie!
  • LAAGSTE prijsgarantie HOTELS
  • Ontbijt inclusief
  • GRATIS annuleren
  • Geen verborgen kosten
  • Natuurrampen? Wij bieden echte zekerheid, 24 uur bereikbaar
  • * prijsgarantie-condities

Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
1150 Baht
Wienglakor Hotel

NOORDEN Als u in Lampang een aangenaam en niet te duur verblijf zoekt, is het Wienglakor Hotel een aanrader. Het ligt in de binnenstad, is schoon en g