Green Wood Travel organiseert en verzorgt reizen-op-maat.


Tel:NL 070 250 0062
THAI 66 (0)2 105 4614

Mij Reisplan

De filosofie van Green Wood Travel

Als u een reis boekt bij Green Wood Travel, gaat u in zee met mensen die een sterke band hebben met de regio waar ze in wonen en werken. Wij zijn vastbesloten onze klanten indrukwekkende ervaringen te laten beleven. Daarnaast proberen we tijdens de reizen een zo goed mogelijk inzicht te geven in alle culturele aspecten van het betrokken land. Wij willen u niet alleen een probleemvrije en glad verlopende reis bezorgen, maar ook uw reis verrijken met ware avonturen.

Foto's:

Green Wood Travel - Bangkok


De mensen van Zuidoost-Azië zijn beslist de vriendelijkste mensen ter wereld en tevens ook mensen waarmee u echt plezier kunt maken. Een belangrijk onderdeel van het boeddhisme is dan ook 'sanuk.' Dat betekent plezier in het Thai, maar nog veel meer. Het is tevens een soort saamhorigheid, dat groepen mensen er toe brengt om plezier te maken. Green Wood Travel deelt deze 'sanuk' en streeft daar ook naar in alle reizen.

Green Wood Travel is van mening dat geld direct moet terugvloeien in de samenlevingen die we bezoeken. Dit doen we bijvoorbeeld door gebruik te maken van accommodaties die worden gerund door de lokale bevolking en ook door voedsel uit de regio te eten. We steken er veel tijd in om er zeker van te zijn dat de plaatselijke werknemers ook hun deel krijgen.

Green Wood Travel stelt alle gasten voor het begin van de reis zo veel mogelijk op de hoogte van de sociale, culturele en religieuze gebruiken en gewoonten. Daardoor hopen we zoveel mogelijk ongemakkelijke momenten te voorkomen, voor u maar ook voor de lokale bevolking.

Green Wood Travel streeft ernaar de beste, meest vernieuwende reisorganisatie in de regio te zijn en dat vindt u terug in al onze activiteiten: van het samenstellen van onze reizen tot de serviceverlening ter plaatse.

Green Wood Travel biedt u de mogelijkheid om met uw boeking via de vakantieplanner het milieu een handje te helpen en Thailand groener te maken. Voor elke boeking ter waarde van 5000 baht krijgt u een boom van ons die wij voor uw planten in een herbebossingsproject bij Hua Hin. Internationale tickets bij ons geboekt via de planner leveren al 5 bomen per ticket op! Hoe het precies werkt kunt u hier lezen. Lees verder >>

<< Surin, Thailand olifantenhoofdstad 10++Tips CheckMyTrip >>
Green Wood Travel organiseert en verzorgt reizen-op-maat.
[Log-in]
Font size:   14 16 20
Tel: 66 (0) 2 105 4614
NL 070 250 0062

Go To Top