Tel:NL 070 250 0062
THAI 66 (0)2 105 4614
Mij Reisplan

Emirates

Emirates is de nationale luchtvaartmaatschappij van Dubai en uitgegroeid tot een belangrijke uitvoerder van intercontinentale vluchten, vooral tussen oost en west, en altijd met een tussenstop in Dubai. Niet zo gek dat die luchthaven altijd open is.

Belangrijke kenmerken van Emirates zijn de goede service, een internationale bemanning (die er voor zorgt dat er vaak 15 of meer talen aan boord kunnen worden gesproken) en een altijd up to date moderne vloot.

CHEAP TICKETS
Vlieg voordelig, krijg GRATIS 2 nachten 4**** BANGKOK hotel en airport transfer.

GRATIS TICKET OPTIES

Emirates heeft ruim 100 Airbus A380 (dubbeldeks)toestellen, het grootste vliegtuig ter wereld. Als er alleen economy class aan boord zou zijn, kunnen er meer dan 850 passagiers mee. In de standaardverdeling van first-, business en economy class, toch altijd nog ruim 500. Het is zeer waarschijnlijk dat u met deze luchtgigant van Amsterdam naar Dubai of van Dubai naar Bangkok of vice versa vliegt.

LET OP! Wij houden deze informatie zo actueel mogelijk, maar controleer altijd voordat u boekt of op reis gaat de voorwaarden van de luchtvaartmaatschappij.


TREES FOR ALL - Bossen zijn uitermate geschikt als middel om je CO2-uitstoot te compenseren. Ze nemen CO2 op uit de lucht en zetten dit om naar zuurstof. Lever vandaag een bijdrage aan de wereld van morgen. Met DEZE rekentool kun je direct de uitstoot van je reis compenseren. Je krijgt dan een bewijs van compensatie.

Trees for All is de enige stichting in Nederland mét CBF keur waar compensatie mogelijk is in duurzame bosprojecten.

Inchecken


Emirates cheap tickets Amsterdam Bangkok
Check online in en bespaar tijd op de luchthaven. U kunt ook uw stoel kiezen zonder extra kosten en vervolgens uw instapkaart afdrukken of een mobiele instapkaart ontvangen. Vergeet niet uw Emirates Skywards nummer in te voeren om mijlen te verdienen op uw vlucht.

U kunt online inchecken tussen 48 uur en 90 minuten voordat uw vlucht vertrekt. Let op: Arriveer uiterlijk 90 minuten voor vertrek op de luchthaven. Passeer de veiligheidscontrole uiterlijk 60 minuten voor vertrek. Instappen begint 45 minuten voor vertrek en de gates sluiten 20 minuten voor vertrek.

U kunt niet bij alle luchthavens online inchecken. Het kan bij Schiphol, Brussel en Dusseldorf. Ook in Bangkok is online inchecken mogelijk en worden digitale instapkaarten geaccepteerd.

Als u niet al online hebt ingecheckt, kunt u op Schiphol gebruik maken van de selfservice kiosken. Met deze machines kunt u met behulp van uw paspoort inchecken en (eventueel) een (andere) stoel kiezen. Nadat u via de kiosk hebt ingecheckt hoeft u alleen nog uw (eventuele) bagage af te geven. Dat kan minimaal twee uur voor vertrek.

Als u geen gebruik van de kiosk of internet check in maakt, kunt u ook bij de balie inchecken voor elke vlucht die op diezelfde dag vertrekt. Op Schiphol kunt u drie uur voor vertrek inchecken bij de Emirates balie. Die sluiten 1 uur voor het vertrek van de vlucht! Zorg dus dat u op tijd uw instapkaart hebt en uw bagage is ingecheckt. De deuren van het vliegtuig sluiten 20 minuten voor vertrek.

Geef uw voorkeur op aan Green Wood Travel als uw een speciale stoel of maaltijd wenst. Kinderen, baby's en minder validen mogen geen stoelen bij de (nood)uitgangen boeken. Een goede tip voor alle reizigers: kom op tijd! Zo begint u ontspannen aan uw reis en heeft u de tijd om rustig te winkelen of nog wat te eten. Wij bevelen de volgende inchecktijden voor uw vlucht aan: drie uur voor vertrek maar niet later dan 1,5 uur voor vertrek. Informeer Green Wood Travel over uw wensen.

Aan boord


Emirates cheap tickets Amsterdam Bangkok
Emirates heeft met ICE een prijswinnend entertainment systeem aan boord. U kunt kiezen uit duizenden films (van nieuwe blockbusters tot geliefde klassiekers, in het Engels, Arabisch, Chinees en vele andere talen, en zelfs ook Nederlandse films), documentaires, tv series, games, muziekstations en cd's. Wilt u thuis al even bekijken hoe u zich aan boord gaat vermaken, klik dan op ENTERTAINMENT.

Op de meeste vluchten krijgt u tot 20MB gratis WiFi. Eenmaal ingelogd kunt u hier twee uur gratis gebruik van maken. Genoeg om uw familieleden en vrienden te laten weten dat u echt bent vertrokken of om uw email te lezen. Als u langer internet wilt, dan kan dat ook. Afhankelijk van uw vlucht zijn de kosten voor passagiers die GEEN lid van Emirates Skywards zijn ongeveer US$10 voor 150MB aan data en US$16 voor 500MB. Voor deelnemers aan het Skyward programma is de hoeveelheid gratis WiFi afhankelijk van de klasse die zij hebben geboekt en het niveau van hun Skywards lidmaatschap. Meer details: Emirates INTERNET.

Nog een paar tips om de vlucht prettiger te maken:
Neem tijdens het opstijgen en het landen kauwgom of wat snoep om de druk op uw oren te verminderen.

Blijf drinken. De lucht in het vliegtuig is droog. De droogte kan hoofdpijn, een droge huid of droge neus- en keelslijmvliezen veroorzaken. U krijgt zeer regelmatig iets te drinken aan boord, maar u kunt zelf een flesje water mee aan boord nemen. Wel pas na de douane en bagage controle kopen. Het is het beste gewoon water te drinken op een vlucht. Let op met alcohol, de uitwerking van alcohol op het lichaam is veel sterker dan als u thuis een glaasje drinkt.

Op langere vluchten is het prettig als u gemakkelijke kleding draagt waarin u gemakkelijk kunt bewegen. Draag gemakkelijke schoenen en eventueel dikke sokken om te voorkomen dat u het koud krijgt. U kunt ook een extra paar sokken in uw handbagage stoppen. Ook voor het gemak: een extra dekentje of een hoofdsteun.

Als u lang in een vliegtuig zit, is het belangrijk alert te zijn op trombose (bloedproppen in een ader). Doe strekoefeningen in uw stoel, in het bijzonder voor de benen, en loop af en toe een rondje door het gangpad. KLM beveelt deze oefeningen aan: BLIJF FIT.

Maaltijden


Emirates cheap tickets Amsterdam Bangkok
In economy klasse serveert Emirates maaltijden met ingrediënten uit de regio waar u vandaan komt of van die waar u naar toe vliegt.

Wilt u nu al weten wat op uw vlucht de pot schaft, kijk dan op WAT STAAT ER OP HET MENU?

Alle maaltijden bij Emirates zijn halal. Er zijn vegetarische maaltijden zoals Lacto-ovo maaltijden (zonder vlees, vleesproducten of vis, maar er kunnen zuivelproducten, eieren en groenten in zijn verwerkt) en veganistische maaltijden; ook zijn er hindoe- en koosjere maaltijden, klaargemaakt overeenkomstig de religieuze voorschriften. Ook is er een keuze uit maaltijden waarbij rekening wordt gehouden met gluten (gluten intolerant maaltijd), diabetici, eten met weinig vet, zout, cholesterol en weinig lactose. Of bijvoorbeeld een maaltijd die alleen uit fruit of rauwe groente bestaat. Wilt u precies weten welke maaltijden Emirates aanbiedt of een voorkeur doorgeven, kijk dan op SPECIALE MAALTIJDEN. Of geef uw voorkeur op aan Green Wood Travel.

Wij raden u aan om altijd zelf voeding voor uw baby mee te nemen. Eventuele beperkingen voor het vervoer van vloeistoffen gelden niet voor babyvoeding. Emirates biedt een aantal baby maaltijden aan en u kunt uw melk of voedsel laten opwarmen. Voor kinderen van 2 tot 12 jaar oud zijn er speciale maaltijden.

Emirates kan niet garanderen dat de maaltijden geen ingrediënten bevatten die allergie veroorzaken. Net zo min garandeert de maatschappij dat de vluchten 100% pindavrij zijn. Het kan ook zijn dat andere passagiers pinda's of andere noten mee aan boord nemen. Als u last heeft van een ernstige voedselallergie, raden wij u aan om uw allergiemedicijnen mee te nemen. Vraag uw huisarts of u kunt reizen.

Stoelen


Emirates cheap tickets Amsterdam Bangkok
Emirates maakt op de meeste vluchten net iets meer werk van beenruimte, ook in de economy klasse. Beenruimte is ongeveer 80 centimeter, dat is net wat luxer dan bij de meeste andere maatschappijen. U kunt na het boeken van een ticket meteen een stoel uit kiezen, vaak wel tegen een extra betaling. Dat is afhankelijk van uw ticket klasse. Het geldt niet voor reizigers in business class of first class, zij kunnen altijd gratis een stoel kiezen.

Wilt u zeker zijn van een stoel met extra beenruimte, van een stoel aan het raam, dichter bij de toiletten, of vooraan zodat u sneller kunt uitstappen, kijk dan op KIES EEN STOEL. Reizigers die extra beenruimte willen boeken, zitten vaak bij nooduitgangen. Zij moeten fit genoeg zijn om in geval van nood het cabinepersoneel te kunnen assisteren. Ouders met kinderen komen dus bijvoorbeeld niet in aanmerking voor deze stoelen.

Passagiers in dezelfde boeking worden zoveel mogelijk bij elkaar gezet, maar wilt u 100% zekerheid dan kunt u beter vooraf uw stoelen kiezen en reserveren.

Vluchttijden


De exacte vluchttijden staan in het e-ticket vermeld en kunnen afwijken van eerder opgegeven tijden. Eventuele wijzigingen door de luchtvaartmaatschappij zijn voorbehouden. Check deze dus tijdig op www.schiphol.nl.

Bagage


Emirates cheap tickets Amsterdam Bangkok
U mag in economy een stuks bagage inchecken, maximaal 15 tot 30 kilo, dat is afhankelijk van de klasse van uw ticket. Economy Special is 15 kilo, Economy Saver 25 kilo, Flex 30 kilo, Flex Plus is 35 kilo. Koffer mag niet groter zijn dan 300 cm (lengte+breedte+hoogte). Passagiers in business class mogen 40 kilo inchecken. Met de BAGAGE CALCULATOR kunt u controleren hoeveel u met uw ticket op uw vlucht kunt meenemen.

Controleer ALTIJD de voorwaarden van uw ticket! Het kan zijn, bijvoorbeeld als een andere maatschappij een deel van het reistraject uitvoert, dat andere standaarden gelden.

Bagage met een afwijkende vorm moet vooraf worden aangemeld. Alle bagage, ook handbagage, moet voorzien zijn van een duidelijk leesbaar label met uw naam- en adresgegevens.

1 stuk handbagage (max. afmeting 55 x 38 x 20 centimeter) van maximaal 7 kilo is toegestaan in combinatie met 1 accessoire (camera, laptops, handtas). Handbagage die groter is of zwaarder dan vermeld moet worden ingecheckt in het ruim. Business klasse-passagiers mogen 2 stuks handbagage meenemen, elk maximaal 7 kilo.

Voor kinderen mag bagage, een stoeltje of inklapbare kinderwagen mee worden gebracht. Er geldt geen limiet voor omvang en gewicht, maar de bagage moet wel in de cabine bagageruimte passen. Flesjes, doekjes, luiers en andere spullen die nodig zijn tijdens de vlucht mogen bij elkaar niet zwaarder zijn dan 10 kilo. Alles wat u wilt weten over de bagage die u mee aan boord mag nemen vindt u op BAGAGE.

<< Sri Lanka voorbereidingen Hotel-categorie & symboolverklaring >>