Green Wood Travel organiseert en verzorgt reizen-op-maat.


Tel:NL 070 250 0062
THAI 66 (0)2 105 4614

Mij Reisplan

ETIHAD Airways

Etihad Airways is de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten met Abu Dhabi als standplaats. Zij zijn operationeel sinds 2003 en staan bekend als een snel groeiende, prima service biedende organisatie die tegen concurrerende prijzen meer dan 50 bestemmingen aanbiedt in het Midden-Oosten, Europa, Noord-Amerika, Afrika, Azië en Australië. Vanuit Brussel vertrekt Etihad vanaf 29 maart 2009 zes keer per week naar Abu Dhabi waar men na twee uur wat Arabische sferen opsnuiven op het moderne vliegveld door kan vliegen naar Bangkok. Etihad heeft een vloot bestaande uit gloednieuwe vliegtuigen die relatief zuinig vliegen en toch alle comfort bieden aan de passagiers. Etihad won in 2009 en 2010 wereldwijd 17 prijzen voor dienstverlening en innovatie waaronder de titel "luchtvaartmaatschappij van het jaar." Etihad vliegt van Brussel naar Abu Dhabi en van Abu Dhabi naar Brussel met vliegtuigen van het type Airbus A330-200, De Airbus A330-200 lees verder >>
Van Abu Dhabi naar Bangkok en vice versa wordt er gevlogen met de Boeing 777-300ER.

De boekingen bij Etihad Airways zijn net als bij de meeste andere vliegmaatschappijen persoonsgebonden en niet zonder meer overdraagbaar. U moet zich bij het inchecken altijd met uw boekingsnummer en een geldig paspoort identificeren.
Zorg altijd dat u op tijd bent (wij raden u aan zo'n 3 uur voor vertrek) anders verliest u het recht op vervoer en bent u het geld voor de vlucht gewoon kwijt! Voor lange-afstandsvluchten met Etihad Airways sluiten de balies uiterlijk 90 minuten voor vertrek.

Foto's:

Aan boord:


Een vlucht met een tussenlanding. U stapt over, na wat Arabische sferen opsnuivend op het moderne vliegveld van Abu Dhabi. Alle vluchten zijn rookvrij. Meer informatie bij Etihad Airways. Als u lang in een vliegtuig zit, is het belangrijk alert te zijn op trombose. Lees HIER meer over dit onderwerp en hoe u het kunt voorkomen.

Web check-in


Bij Etihad kunt u met alle e-tickets via internet inchecken en een zitplaats reserveren, vanaf 24 uur voor vertrek tot ongeveer 2 uur voor vertrek. Dit kan ook als verschillende personen gezamenlijk geboekt hebben en alle passagiers hiervoor hun toestemming hebben gegeven. Deze reserveringen kunnen niet meer gewijzigd worden.
Op de luchthaven kunt u dan direct naar de gate gaan waar u uw zelf geprinte instapkaart en uw geldige identiteitsbewijs laat zien. Van Brussel naar Bangkok kunt u van deze service gebruik maken. U ontvangt per vlucht twee instapkaarten, een origineel en een klantenkopie. Print u a.u.b. altijd beide instapkaarten, omdat u het origineel aan de gate moet afgeven en u de kopie bij u houdt, zodat u weet welke zitplaats voor u is gereserveerd.
Als u behalve handbagage ook nog andere bagage in wilt checken, moet u echter de gewone inchecktijd op de luchthaven in acht nemen (de balies van Etihad Airways sluiten 90 minuten voor vertrek, wees dus op tijd!). Op Brussel- Zaventhem zijn er bagage-afgiftepunten zodat u niet lang in de rij hoeft te staan. In Bangkok zijn deze bagage-afgitepunten er nog niet.
Vanaf Bangkok is web-check-in nog niet beschikbaar en moet u gewoon naar de incheckbalie op de luchthaven gaan.

Web check-in is niet mogelijk bij boekingen die met speciale diensten op de luchthaven verbonden zijn, zoals voor passagiers met speciale bagage of overbagage (golftas, surfplank, etc.), voor passagiers met mobiliteitsbeperkingen, voor passagiers die met kinderen tot 2 jaar reizen, voor alleen reizende kinderen etc.

Zo werkt web check-in

 1. Vul uw airline reserveringsnummer (PNR) en uw achternaam in. Let a.u.b. op de schrijfwijze, 0 (= nul) en O (= de letter o).


 2. Selecteer de passagiers die u wilt inchecken. Bevestig a.u.b. dat deze persoon u hiervoor toestemming heeft verleend. Houd ook rekening met de voorschriften voor handbagage. Extra bagage kan tot de vastgestelde sluitingstijd bij de incheckbalie op de betreffende luchthaven worden opgegeven.


 3. Voor iedere passagier die u incheckt kunt u

  Zitplaatsreservering


  Het reserveren van een zitplaats kan via internet of via het kantoor van Etihad Airways in Brussel tot 48 uur voor vertrek.
  Kantooradres: Parklane, Culliganlaan 2D,, 1831 Diegem., Brussels, Belgium.
  Openingstijden maandag t/m vrijdag: 09:00-12:30 en 13:30-17:30 uur.
  Reserveringen en Tickets: +32 (0)2 714 5830.
  De vertrekhal op Brussels-Airport bevindt zich op niveau 3. De incheckbalie voor Etihad Airways is op rij 10.

  In Bangkok op Suvarnabhumi Airport is de incheckbalie op level 4, entrance 7, row Q

 4. Zorg dat u altijd op tijd bij de gate bent en informeert u zich via de borden op de luchthaven over de actuele gate waar u naar toe moet, omdat deze nog tot kort voor vertrek kan wijzigen. Houd in uw tijdsplanning ook rekening met de veiligheidscontroles!


 5. Bagage


  Het wordt aangeraden waardevolle spullen, medicijnen, bederfelijke en breekbare goederen in de handbagage (tot max. 7 kg toegestaan) te vervoeren. Verder gelden de op het ticket vermelde richtlijnen met betrekking tot aansprakelijkheidsbeperkingen. Voor Europese regels t.a.v. handbagage, zie ook: http://www.etihadairways.com[http://www.etihadairways.com/]

  Iedere passagier mag een beperkt aantal kilo's aan bagage meenemen. Naast de bagage die wordt ingecheckt mag elke passagier ook nog

  Airbus A 330-200


  De Airbus A330 is een tweemotorig vliegtuig met brede vleugels, ontworpen voor de middellange en lange-afstandsvluchten. Net als de andere types vliegtuigen uit de A320 serie is dit type ook uitgerust met de nieuwste technologie.
  Foto's:

  << Surin, Thailand olifantenhoofdstad 10++Tips CheckMyTrip >>
Green Wood Travel organiseert en verzorgt reizen-op-maat.
[Log-in]
Font size:   14 16 20
Tel: 66 (0) 2 105 4614
NL 070 250 0062

Go To Top