Green Wood Travel organiseert en verzorgt reizen-op-maat.


Tel:NL 070 250 0062
THAI 66 (0)2 105 4614

Mij Reisplan

Garuda Indonesia

Garuda Indonesia bestaat al sinds 1949 en heeft momenteel een moderne vloot van 51 vliegtuigen waarmee zij de wereld overvliegen. De service aan boord is een afspiegeling van de Indonesische gastvrijheid. Iedere dag is er een directe vlucht vanaf Amsterdam naar Jakarta en aansluitend naar Denpasar (Bali.) U vliegt met een Boeing 777-300 ER. U kunt kiezen uit de volgende klassen: Executive en Economy.

Het milieu


Garuda Indonesia geeft alleen nog e-tickets uit. Dit geldt voor alle vluchten. Dit is in overeenstemming met het doel van de luchtvaartindustrie om het papier te verdrijven uit het proces van ticketuitgifte.

Inchecken


Houders van een e-ticket kunnen behalve van internet check-in ook gebruikmaken van alle andere Garuda-incheckmogelijkheden (per telefoon (alleen vanaf Jakarta) of aan de incheckbalie.)

Aan boord


Een non-stop vlucht betekent: zonder tussenlanding, een directe vlucht: niet overstappen. Alle vluchten zijn rookvrij. Meer informatie bij Garauda. Als u lang in een vliegtuig zit, is het belangrijk alert te zijn op trombose. Lees HIER meer over dit onderwerp en hoe u het kunt voorkomen.

Inchecken - stoelreservering - maaltijden


Geef uw voorkeur op aan Green Wood Travel als uw een speciale stoel of maaltijd wenst. Kinderen, baby's en minder validen mogen geen stoelen bij de (nood)uitgangen boeken. Een goede tip voor alle reizigers: kom op tijd! Zo begint u ontspannen aan uw reis en heeft u de tijd om rustig te winkelen of nog wat te eten. Wij bevelen de volgende inchecktijden voor uw vlucht aan: drie uur voor vertrek maar niet later dan 1,5 uur voor vertrek. Informeer Green Wood Travel svp over uw wensen.

Vluchttijden, herbevestigen


De exacte vluchttijden staan in het e-ticket vermeld en kunnen afwijken van eerder opgegeven tijden. Eventuele wijzigingen door de luchtvaartmaatschappij zijn voorbehouden. Check deze dus tijdig op teletekst of www.schiphol.nl[javascript:XR_OpenNewWin('http://www.schiphol.nl')] op de dag van vertrek voor eventuele wijzigingen!

Bagage


U mag per Economy klasse-passagier 20 kilo bagage meenemen en 1 stuk handbagage (max. afmeting 55 x 35 x 25 cm) van maximaal 12 kilo. Business klasse-passagiers mogen 30 kilo meenemen en 2 stuks handbagage, samen maximaal 18 kilo.
Kinderen ouder dan twee jaar mogen hetzelfde gewicht aan gewone bagage meenemen als volwassenen. Voor een kind jonger dan twee jaar zonder een eigen stoel mag u gratis

Inchecken op Schiphol


U kunt inchecken bij de incheckbalie in vertrekhal 3. KLM zorgt voor de afhandeling van de vluchten van Garuda

Garuda adresinformatie:
Schiphol Boulevard 177
1118 BG Schiphol

Tel: 020-5502600
E-mail: ticketing@garuda-indonesia.nl
Web: www.garuda-indonesia.nl

Seat configuration on A330-300
Foto's:

<< Surin, Thailand olifantenhoofdstad 10++Tips CheckMyTrip >>
Green Wood Travel organiseert en verzorgt reizen-op-maat.
[Log-in]
Font size:   14 16 20
Tel: 66 (0) 2 105 4614
NL 070 250 0062

Go To Top