Tel:NL 070 250 0062
THAI 66 (0)2 105 4614
Mij Reisplan

Jet Airways

Jet Airways is een relatief nieuwe luchtvaartmaatschappij, begonnen in 1993. Dat zegt in India niet zoveel want alleen Air India bestaat echt lang (sinds 1932). Jet Airways is wel een van de grote spelers in India, samen met IndiGo, een lowcost airline. Jet Airways is een fullservice luchtvaartmaatschappij die naar bijna 70 internationale bestemmingen vliegt.
CHEAP TICKETS
Vlieg voordelig, krijg GRATIS 2 nachten 4**** BANGKOK hotel en airport transfer.

GRATIS TICKET OPTIES

Schiphol is voor Jet een focus city, hetgeen betekent dat ze niet afhankelijk zijn van overstappers maar veel directe passagiers boeken, point to point. Daarom vliegt Jet vanaf Amsterdam rechtstreeks naar Mumbai, Delhi en Toronto. Jet gebruikt Amsterdam als verbindingsplaats naar Noord Amerika en Europa. Het werkt daarvoor samen met KLM, Air France, Delta Air Lines en Virgin Atlantic. Vluchten van Amsterdam naar Bangkok maken een tussenstop in Mumbai.

LET OP! Wij houden deze informatie zo actueel mogelijk, maar controleer altijd voordat u boekt of op reis gaat de voorwaarden van de luchtvaartmaatschappij.


TREES FOR ALL - Bossen zijn uitermate geschikt als middel om je CO2-uitstoot te compenseren. Ze nemen CO2 op uit de lucht en zetten dit om naar zuurstof. Lever vandaag een bijdrage aan de wereld van morgen. Met DEZE rekentool kun je direct de uitstoot van je reis compenseren. Je krijgt dan een bewijs van compensatie.

Trees for All is de enige stichting in Nederland mét CBF keur waar compensatie mogelijk is in duurzame bosprojecten.

Foto's:

Jet Airways airline informatie cheap ticketsJet Airways airline informatie cheap tickets

Inchecken


Jet Airways airline informatie cheap tickets
Passagiers die thuis al willen inchecken doen dat via de website JET AIRWAYS of via de app JET AIRWAYS MOBILE APP. U kunt -al dan niet tegen een vergoeding- uw stoel uitkiezen of wijzigen en uw e-Boarding Pass naar uw e-mail laten sturen. U kunt dit doen vanaf 12 uur voor vertrek tot 2 uur voor vertrek. Premiere reizigers (business class) en First Class kunnen vanaf 48 uur voor vertrek online inchecken.

Let op: Jet adviseert niet later dan 60 minuten voor vertrek op de luchthaven te zijn. Wij bevelen de volgende inchecktijden voor uw vlucht aan: drie uur voor vertrek maar niet later dan 1,5 uur voor vertrek.

U kunt niet bij alle luchthavens online inchecken. Het kan bij Schiphol, Brussel en Dusseldorf. Ook in Bangkok is online inchecken mogelijk.

Als u niet al online hebt ingecheckt, kunt u op Schiphol (en Mumbai) gebruik maken van de selfservice kiosken. Met deze machines kunt u met behulp van uw paspoort inchecken en (eventueel) een (andere) stoel kiezen. Nadat u via de kiosk hebt ingecheckt hoeft u alleen nog uw (eventuele) bagage af te geven. Dat kan wat Jet Airways betreft tot 60 minuten voor vertrek.

Als u geen gebruik van de kiosk of internet check in maakt, kunt u ook bij de balie inchecken voor elke vlucht die op diezelfde dag vertrekt. Op Schiphol kunt u drie uur voor vertrek inchecken bij de Jet Airways balie. Die sluiten 1 uur voor het vertrek van de vlucht! Zorg dus dat u op tijd uw instapkaart hebt en uw bagage is ingecheckt. De deuren van het vliegtuig sluiten 25 minuten voor vertrek.

Geef uw voorkeur op aan Green Wood Travel als uw een speciale stoel of maaltijd wenst. Kinderen, baby's en minder validen mogen geen stoelen bij de (nood)uitgangen boeken. Een goede tip voor alle reizigers: kom op tijd! (drie uur voor vertrek). Zo begint u ontspannen aan uw reis en heeft u de tijd om rustig te winkelen of nog wat te eten. Informeer Green Wood Travel over uw wensen.

Aan boord


Jet Airways airline informatie cheap tickets
Jet Airways heeft, zoals het een grote internationale luchtvaartmaatschappij betaamt, een uitgebreid in flight entertainment programma met films (naast internationale films en Hollywood blockbusters uiteraard ook een grote hoeveelheid Bollywood films), videogames, muziek en tv programma's. Benieuwd? Kijk op Jet Airways ENTERTAINMENT. U kunt uw eigen smartphone of tablet eenvoudig INLOGGEN om het aanbod van films op uw device te kunnen bekijken.
Klassiek is het in flight magazine. Bij Jet heet het JetWings en u kunt al een kijkje nemen: MAGAZINE.

Nog een paar tips om de vlucht prettiger te maken:
Neem tijdens het opstijgen en het landen kauwgom of wat snoep om de druk op uw oren te verminderen.

Blijf drinken. De lucht in het vliegtuig is droog. De droogte kan hoofdpijn, een droge huid of droge neus- en keelslijmvliezen veroorzaken. U krijgt zeer regelmatig iets te drinken aan boord, maar u kunt zelf een flesje water mee aan boord nemen. Wel pas na de douane en bagage controle kopen. Het is het beste gewoon water te drinken op een vlucht. Let op met alcohol, de uitwerking van alcohol op het lichaam is veel sterker dan als u thuis een glaasje drinkt.

Op langere vluchten is het prettig als u gemakkelijke kleding draagt waarin u gemakkelijk kunt bewegen. Draag gemakkelijke schoenen en eventueel dikke sokken om te voorkomen dat u het koud krijgt. U kunt ook een extra paar sokken in uw handbagage stoppen. Ook voor het gemak: een extra dekentje of een hoofdsteun.

Als u lang in een vliegtuig zit, is het belangrijk alert te zijn op trombose (bloedproppen in een ader). Doe strekoefeningen in uw stoel, in het bijzonder voor de benen, en loop af en toe een rondje door het gangpad. KLM beveelt deze oefeningen aan: BLIJF FIT.

Maaltijden


Jet Airways airline informatie cheap tickets
Jet Airways probeert haar passagiers het ook qua maaltijd naar de zin te maken. Reizigers die een speciale maaltijd willen bestellen om religieuze, medische of andere redenen dienen dit uiterlijk 24 uur voor vertrek te doen.

Er zijn Aziatische (Chinese)- en vegetarische maaltijden zoals Lacto-ovo maaltijden (zonder vlees, vleesproducten of vis, maar er kunnen zuivelproducten, eieren en groenten in zijn verwerkt); ook veganistische maaltijden; hindoe- en koosjere maaltijden, klaargemaakt overeenkomstig de religieuze voorschriften. Ook is er een keuze uit maaltijden waarbij rekening wordt gehouden met gluten (gluten intolerant maaltijd), diabetici, eten met weinig vet, zout, cholesterol en weinig lactose. Of bijvoorbeeld een maaltijd die alleen uit fruit of vis bestaat.

Ook voor babies (tot 2 jaar) en voor kinderen van 2 tot 12 jaar zijn er vooraf speciale maaltijden te bestellen. Wilt u precies weten welke maaltijden Jet Airways aanbiedt of een voorkeur doorgeven, kijk dan op MAALTIJDEN.

Liefhebbers van een bijzonder kopje thee, en die een Premiere of First Class ticket aan schaffen, krijgen het aanbod uit een gevarieerde selectie thee, van Kashmiri Kawa tot Masala. Ook Kamille thee behoort tot de mogelijkheden.

Jet Airways serveert mogelijk maaltijden met noten of pinda's en kan niet garanderen dat de maaltijden geen ingrediënten bevatten die allergie veroorzaken. Net zo min garandeert de maatschappij dat de vluchten 100% pindavrij zijn. Het kan ook zijn dat andere passagiers pinda's of andere noten mee aan boord nemen. Als u last heeft van een ernstige voedselallergie, raden wij u aan om uw allergiemedicijnen mee te nemen. Vraag uw huisarts of u kunt reizen.

Stoelen


Jet Airways airline informatie cheap tickets
U kunt al vanaf het boeken uw stoel kiezen, overigens mogelijk tegen bijbetaling. De maatschappij houdt zich het recht voor deze te wijzigen.
Stoelen in de Economy klasse hebben ongeveer 78 centimeter beenruimte.
U hebt uw eigen entertainment programma en krijgt een koptelefoon die u onderweg kunt gebruiken.

Jet Airways geeft u de mogelijkheid een tweede stoel (naast de uwe) te reserveren. U moet dat meteen doen bij het boeken van uw ticket. Neem een extra stoel, bijvoorbeeld omdat u meer ruimte of privacy wilt of om een muziekinstrument of andere speciale bagage op te zetten (maar niet zwaarder dan 75 kilo).
Details: EXTRA STOEL.

Wilt u extra beenruimte, meer privacy of een stoel met 'bassinet' voor uw baby, kijk dan op STOEL INFORMATIE voor meer informatie en de eventuele kosten.

Vluchttijden


De exacte vluchttijden staan in het e-ticket vermeld en kunnen afwijken van eerder opgegeven tijden. Eventuele wijzigingen door de luchtvaartmaatschappij zijn voorbehouden. Check deze dus tijdig op www.schiphol.nl.

Bagage


Jet Airways airline informatie cheap tickets
Voorwaarden voor bagage hangen af of de reiziger een volwassene of een kind is, wat de reisklasse is en met welk type vliegtuig u reist. Dus: Controleer ALTIJD de voorwaarden van uw ticket! Het kan zijn dat als een andere maatschappij een deel van het reistraject uitvoert er andere standaarden gelden.

In het algemeen geldt dit bij jet Airways: passagiers in economy klasse mogen een koffer inchecken van maximaal 23 kilo. Voor Premiere en business class mag men twee koffers, elk maximaal 32 kilo inchecken. Een koffer mag onder geen enkele voorwaarde zwaarder zijn dan 32 kilo. Jet Airways zal deze dan weigeren.

Voor kinderen mag bagage, een stoeltje of inklapbare kinderwagen mee worden gebracht. De bagage moet wel in de cabine bagageruimte passen. Voor bagage voor kinderen geldt dat deze niet zwaarder mag zijn dan 6 kilo.

Handbagage: 1 stuks, maximaal 7 kilo, mag mee in economy klasse. Lengte plus breedte plus hoogte niet meer dan 115 centimeter. Plus: een klein toilettasje of laptop bagage of cameratas. In business class gelden dezelfde voorwaarden! Gedetailleerde informatie vindt u op BAGAGE

<< Sri Lanka voorbereidingen Hotel-categorie & symboolverklaring >>