Green Wood Travel organiseert en verzorgt reizen-op-maat.


Tel:NL 070 250 0062
THAI 66 (0)2 105 4614

Mij Reisplan

Jet Airways

Jet Airways is een snel groeiende Indiase luchtvaartmaatschappij met standplaats Mumbai. Met 75 bestemmingen en 97 vliegtuigen zijn zij de marktleider in India. De vloot bestaat uit nieuwe toestellen die alle comfort bieden zoals individuele in-seat schermen met een uitgebreid entertainment programma. Jet Airways won diverse prijzen voor hun service. Jet Airways vliegt van Amsterdam en Brussel naar Mumbai of Delhi met de Boeing 777-300ER. En van Mumbai en Delhi naar Bangkok met vliegtuigen van het type Airbus A330-300.

De boekingen bij Jet Airways zijn net als bij de meeste andere vliegmaatschappijen persoonsgebonden en niet zonder meer overdraagbaar. U moet zich bij het inchecken altijd met uw boekingsnummer en een geldig paspoort identificeren.
Zorg altijd dat u op tijd bent (wij raden u aan zo'n 3 uur voor vertrek) anders verliest u het recht op vervoer en bent u het geld voor de vlucht gewoon kwijt! Voor lange-afstandsvluchten met Jet Airways sluiten de balies uiterlijk 90 minuten voor vertrek.

Aan boord:


Een vlucht met een tussenlanding. U stapt over op het moderne vliegveld van Mumbai of Delhi. Alle vluchten zijn rookvrij. Meer informatie bij Jet Airlines www.jetairways.com. Als u lang in een vliegtuig zit, is het belangrijk alert te zijn op trombose. Lees HIER meer over dit onderwerp en hoe u het kunt voorkomen.

De Economy Class van Jet Airways wordt als zeer ruim ervaren en biedt u onderscheidend veel beenruimte. In de rugleuning van iedere stoel bevindt zich een persoonlijk videoscherm met keuze uit maar liefst 650 uur Hollywood, Bollywood & korte programma's, muziek en games. Tijdens de vlucht kunt u kiezen uit Indiase maaltijden of Internationale maaltijden, aangevuld met alcoholische en non-alcoholische dranken, speciale maaltijden kunnen vooraf aangevraagd worden. Aan boord zult u ervaren wat 'Indian Hospitality' is. U ervaart vriendelijkheid en optimale service van het cabine personeel.

Web check-in


Bij Jet Airways kunt u met alle e-tickets via internet inchecken en een zitplaats reserveren, vanaf 24 uur voor vertrek tot ongeveer 2 uur voor vertrek. Dit kan ook als verschillende personen gezamenlijk geboekt hebben en alle passagiers hiervoor hun toestemming hebben gegeven. Deze reserveringen kunnen niet meer gewijzigd worden.
Op de luchthaven kunt u dan direct naar de gate gaan waar u uw zelf geprinte instapkaart en uw geldige identiteitsbewijs laat zien. Van Brussel naar Bangkok kunt u van deze service gebruik maken. U ontvangt per vlucht twee instapkaarten, een origineel en een klantenkopie. Print u a.u.b. altijd beide instapkaarten, omdat u het origineel aan de gate moet afgeven en u de kopie bij u houdt, zodat u weet welke zitplaats voor u is gereserveerd.
Als u behalve handbagage ook nog andere bagage in wilt checken, moet u echter de gewone inchecktijd op de luchthaven in acht nemen (de balies van Jet Airways sluiten 90 minuten voor vertrek, wees dus op tijd!) Op Brussel (Zaventhem) zijn er bagage-afgiftepunten zodat u niet lang in de rij hoeft te staan. In Bangkok zijn deze bagage-afgitepunten er nog niet.
Vanaf Bangkok is web-check-in nog niet beschikbaar en moet u gewoon naar de incheckbalie op de luchthaven gaan.

Web check-in is niet mogelijk bij boekingen die met speciale diensten op de luchthaven verbonden zijn, zoals voor passagiers met speciale bagage of overbagage (golftas, surfplank, etc.), voor passagiers met mobiliteitsbeperkingen, voor passagiers die met kinderen tot 2 jaar reizen, voor alleen reizende kinderen etc.

Zo werkt web check-in

 1. Vul uw airline reserveringsnummer (PNR) en uw achternaam in. Let a.u.b. op de schrijfwijze, 0 (= nul) en O (= de letter o.)
 2. Selecteer de passagiers die u wilt inchecken. Bevestig a.u.b. dat deze persoon u hiervoor toestemming heeft verleend. Houd ook rekening met de voorschriften voor handbagage. Extra bagage kan tot de vastgestelde sluitingstijd bij de incheckbalie op de betreffende luchthaven worden opgegeven.
 3. Voor iedere passagier die u incheckt kunt u één zitplaats per vlucht kiezen. Indien één van deze passagiers al is ingecheckt of al een zitplaatsreservering heeft, kan deze gereserveerde of al vergeven zitplaats niet meer worden gewijzigd.
 4. Afsluitend kunt u uw instapkaart(en) als PDF-document laten weergeven en direct uitprinten of naar een e-mailadres laten sturen om deze op een later tijdstip uit te printen. U dient alle instapkaarten in z'n geheel uit te printen. U ontvangt per vlucht twee exemplaren van uw instapkaart - een origineel en een klantenkopie. Neemt u a.u.b. altijd beide instapkaarten mee, omdat het origineel aan de gate moet worden afgegeven en u de kopie ter oriëntatie houdt. Indien het niet mogelijk is de instapkaarten te printen of deze verloren zijn gegaan, heeft u de mogelijkheid de instapkaart op vertoon van uw identiteitsbewijs bij de aangegeven incheckbalie op de luchthaven af te halen.
 5. U dient op de luchthaven naar uw gate te gaan op de tijd die op uw instapkaart staat aangegeven. Houdt bij uw tijdsplanning ook rekening met de veiligheidscontroles. Omdat de gate nog kort van tevoren kan worden gewijzigd, dient u notitie te nemen van de meldingen op de luchthaven. Geeft u bagage die niet als handbagage kan worden meegenomen op tijd bij de incheckbalie af.


Bij het elektronische ticket AB-TIX (waar ook Jet Airways onder valt) ontvangt u geen reisdocumenten per post omdat uw reisgegevens elektronisch opgeslagen zijn. Bij het boeken ontvangt u een reserveringsnummer (PNR, waarmee u zich samen met uw paspoort bij de balie legitimeert, waarna u uw instapkaart ontvangt.

Zitplaatsreservering


Het reserveren van een zitplaats kan via wwwinternet of via het kantoor van Jet Airways in Amsterdam of Brussel tot 48 uur voor vertrek.

Jet Airways Reservation & Ticketing Office in Amsterdam
WTC Amsterdam Airport D9
Swissport Service Desk,
Opposite check-in row 19,
Departure Hall 3,
Schiphol Boulevard 155,
1118 BG, Schiphol Amsterdam Airport

Reserveringen: +31 (0)20 310 3030
E-mail: ams.reservations@jetairways.com
E-mail: ams.servicedesk@swissport.com

Jet Airways Reservation & Ticketing Office in Brussels
Brussels National Airport Brussels National Airport,
1930 Zaventem P.O Box 10, Brussels

Reserveringen: +32 (0)2 709 09 09
E-mail: infobenelux@jetairways.com

Jet Airways Reservation & Ticketing Office in Bangkok:
Suvarnabhumi Airport Jet Airways (India) Ltd.
8/15-16 Cathay House, 4 th Floor, North Sathorn Road,
Bangrak, Silom, Bangkok 10500

Reserveringen: +66 (0)2 6968980

 • Zorg dat u altijd op tijd bij de gate bent en informeert u zich via de borden op de luchthaven over de actuele gate waar u naar toe moet, omdat deze nog tot kort voor vertrek kan wijzigen. Houd in uw tijdsplanning ook rekening met de veiligheidscontroles!


 • Bagage


  Het wordt aangeraden waardevolle spullen, medicijnen, bederfelijke en breekbare goederen in de handbagage (tot max. 7 kg toegestaan) te vervoeren. Verder gelden de op het ticket vermelde richtlijnen met betrekking tot aansprakelijkheidsbeperkingen. Voor Europese regels t.a.v. handbagage, zie ook: www.jetairways.com

  Iedere passagier mag een beperkt aantal kilo's aan bagage meenemen. Naast de bagage die wordt ingecheckt mag elke passagier ook nog één stuk handbagage mee aan boord nemen. Toegestane maten 45 x 72 x 90 cm.
  - Economy class 28 kilo bagage en 7 kilo handbagage.
  - Business class 40 kilo bagage en 15 kilo handbagage.
  - First class 50 kilo bagage en 15 kilo handbagage.
  - Bij reizen met kinderen mogen volwassenen extra bagage meenemen van max. 23 kg.
  - Kinderwagens, buggy's etc. vallen hier ook onder.
  - Overgewicht wordt extra in rekening gebracht! De kosten voor over bagage naar Bangkok bedragen ca € 25 per kilo.

  Boeing 777-300ER


  Foto's:

  << Surin, Thailand olifantenhoofdstad 10++Tips CheckMyTrip >>
  Green Wood Travel organiseert en verzorgt reizen-op-maat.
  [Log-in]
  Font size:   14 16 20
  Tel: 66 (0) 2 105 4614
  NL 070 250 0062

  Go To Top