Tel:NL 070 250 0062
THAI 66 (0)2 105 4614
Mij Reisplan

KLM

KLM De koninklijke luchtvaartmaatschappij is voor de meeste Nederlandse reizigers een oude bekende. Het is ook een oudgediende, want het is de oudste luchtvaartmaatschappij ter wereld die nog onder eigen naam vliegt. De KLM werd opgericht in 1919.

De oude dame heeft iedere dag een directe vlucht van Amsterdam naar Bangkok en ook terug. U vliegt dan met de Boeing 777-300 ER, een passagiersvliegtuig met plaats voor bijna 400 personen. Verderop vindt u de indeling van dit vliegtuig.
CHEAP TICKETS
Vlieg voordelig, krijg GRATIS 2 nachten 4**** BANGKOK hotel en airport transfer.

GRATIS TICKET OPTIES

Economy Class stoelen bieden 76-81 cm beenruimte, ze leunen 9 cm achterover. Op aanvraag zijn er stoelen bij de nooduitgangen met meer beenruimte (tot 140 cm). Economy Comfort stoelen geven tot 89 cm beenruimte en leunen tot 18 cm. In de World Business Class kunnen de stoelen 180 graden achteroverleunen (full flat seat) en zijn ze 207 cm lang. Ook uw privacy wordt gegarandeerd.

Er zijn ook rechtstreekse KLM vluchten van Amsterdam naar Denpasar (Bali), Manilla (Filipijnen) en Kuala Lumpur (Maleisië). Meer informatie over bagage, (online) inchecken, maaltijden, tips aan boord, stoelen en reizen met kinderen vindt u hier onder.

LET OP! Wij houden deze informatie zo actueel mogelijk, maar controleer altijd voordat u boekt of op reis gaat de voorwaarden van de luchtvaartmaatschappij.


TREES FOR ALL - Bossen zijn uitermate geschikt als middel om je CO2-uitstoot te compenseren. Ze nemen CO2 op uit de lucht en zetten dit om naar zuurstof. Lever vandaag een bijdrage aan de wereld van morgen. Met DEZE rekentool kun je direct de uitstoot van je reis compenseren. Je krijgt dan een bewijs van compensatie.

Trees for All is de enige stichting in Nederland mét CBF keur waar compensatie mogelijk is in duurzame bosprojecten.

Foto's:

KLM voordelige vliegtickets Bangkok gratis hotelKLM voordelige vliegtickets Bangkok gratis hotelKLM voordelige vliegtickets Bangkok gratis hotelKLM voordelige vliegtickets Bangkok gratis hotel

Het milieu en veilig vliegen


De KLM geeft alleen nog e-tickets uit. Dit geldt voor alle vluchten. Dit is in overeenstemming met het doel van de luchtvaartindustrie om het papier te verdrijven uit het proces van ticketuitgifte.

Vliegen tijdens de coronacrisis betekent voor luchtvaartmaatschappijen dat zij moeten opereren onder uitzonderlijke omstandigheden. De huidige situatie vraagt om een reeks van maatregelen die KLM uitvoert om haar operatie voor passagiers en bemanning zo veilig mogelijk te kunnen uitvoeren.

In deze video zie je welke maatregelen dat zijn.

Inchecken


KLM voordelige vliegtickets Bangkok
Online inchecken de snelste en eenvoudigste manier om in te checken. Log met uw e-mailadres in op KLM. Vul het ticketnummer of de boekingscode, en het vluchtnummer in. Selecteer de vlucht van u en eventuele medepassagiers. Kies een stoel en druk de instapkaart(en) af. Hebt u geen printer dan kan iemand anders de instapkaarten afdrukken of u kunt ze zelf afdrukken via een van de selfservice kiosken op de luchthaven. In sommige gevallen is de instapkaart niet beschikbaar. Dan moet u een incheckbevestiging afdrukken, die u op de luchthaven voor een instapkaart kunt inwisselen. Als u bent ingecheckt, hoeft u voor vertrek alleen nog maar uw bagage af te geven bij een van de bagageafgiftepunten op de luchthaven. Op de meeste luchthavens kunt u uw bagage vanaf 2 uur voor vertrek afgeven.

Met uw telefoon inchecken bij KLM is mogelijk met een mobiel met internettoegang, voor uzelf en alle andere reizigers in uw groep. Voer op de browser van uw mobiele telefoon www.klm.com in en ga naar 'inchecken'. Als u een incheckbericht per sms heeft ontvangen, slaat u deze stap over en gebruikt u simpelweg de link in het sms-bericht. Voer de code van uw e-ticket of boeking met vluchtnummer in. Uw gegevens verschijnen op het scherm. U ziet het toegewezen stoelnummer aan boord. Als u wilt kunt u uw stoel wijzigen. Afhankelijk van de route, de mogelijkheden van uw telefoon en uw abonnement kunt u de instapkaart per e-mail ontvangen. Er is geen verschil in kwaliteit van de streepjescode. U ontvangt één bericht met uw incheckgegevens en een streepjescode. Kunt u voor uw vlucht geen digitale instapkaart ontvangen, dan kunt u deze thuis of op de luchthaven afdrukken. In combinatie met uw paspoort kunt u door alle controles op de luchthaven.

Voor de meeste vluchten kunt u vanaf 30 uur tot 1 uur voor vertrek online inchecken. Online inchecken is niet mogelijk voor passagiers die assistentie hebben aangevraagd en reizen zonder reisgenoot van tenminste 15 jaar oud die in dezelfde reservering is opgenomen; en voor passagiers die per trein vanuit treinstation Brussel-Zuid of Antwerpen Centraal naar Amsterdam Schiphol reizen.

Als u niet al online hebt ingecheckt, kunt u op de luchthaven gebruik maken van de selfservice kiosken. Met deze machines kunt u met behulp van uw paspoort inchecken en (eventueel) een (andere) stoel kiezen. Nadat u via de kiosk hebt ingecheckt hoeft u alleen nog uw (eventuele) bagage af te geven.

U kunt niet bij alle luchthavens online inchecken. Het kan bij Schiphol, Brussel en Dusseldorf. In Bangkok is online inchecken via KLM.com mogelijk, ook worden digitale instapkaarten geaccepteerd. Er zijn geen selfservice kiosken beschikbaar voor vluchten met KLM en Air France. Wilt u weten hoe het op andere luchthavens is, kijk dan op: CHECK ONLINE INCHECKEN LUCHTHAVENS.

Als u geen gebruik van de kiosk of internet check in maakt, kunt u ook bij de balie inchecken voor elke vlucht die op diezelfde dag vertrekt. Op Schiphol kan vanaf 5.00 uur 's ochtends bij de balies worden ingecheckt voor alle vluchten die op die dag vertrekken.

Geef uw voorkeur op aan Green Wood Travel als uw een speciale stoel of maaltijd wenst. Kinderen, baby's en minder validen mogen geen stoelen bij de (nood)uitgangen boeken. Een goede tip voor alle reizigers: kom op tijd! Zo begint u ontspannen aan uw reis en heeft u de tijd om rustig te winkelen of nog wat te eten. Wij bevelen de volgende inchecktijden voor uw vlucht aan: drie uur voor vertrek maar niet later dan 1,5 uur voor vertrek. Informeer Green Wood Travel over uw wensen.

Aan boord


KLM voordelige vliegtickets Bangkok
Een non-stop vlucht betekent: zonder tussenlanding, een directe vlucht: niet overstappen. Wilt u een maand voor vertrek al van alles over uw KLM vlucht weten, gebruik dan de online FLIGHT GUIDE. De gids geeft achtergrondinformatie over het vliegtuig en de bemanning, over het menu en de actuele status van de vlucht.

Neem tijdens het opstijgen en het landen kauwgom of wat snoep om de druk op uw oren te verminderen.

Blijf drinken. De lucht in het vliegtuig is droog. De droogte kan hoofdpijn, een droge huid of droge neus- en keelslijmvliezen veroorzaken. U krijgt zeer regelmatig iets te drinken aan boord, maar u kunt zelf een flesje water mee aan boord nemen. Wel pas na de douane en bagage controle kopen. Het is het beste gewoon water te drinken op een vlucht. Let op met alcohol, de uitwerking van alcohol op het lichaam is veel sterker dan als u thuis een glaasje drinkt.

Op langere vluchten is het prettig als u gemakkelijke kleding draagt waarin u gemakkelijk kunt bewegen. Draag gemakkelijke schoenen en eventueel dikke sokken om te voorkomen dat u het koud krijgt. U kunt ook een extra paar sokken in uw handbagage stoppen. Ook voor het gemak: een extra dekentje of een hoofdsteun.

Als u lang in een vliegtuig zit, is het belangrijk alert te zijn op trombose (bloedproppen in een ader). Doe strekoefeningen in uw stoel, in het bijzonder voor de benen, en loop af en toe een rondje door het gangpad. KLM beveelt deze oefeningen aan: BLIJF FIT

Vanaf het moment dat u gaat zitten tot het moment dat u uitstapt, kunt u op alle intercontinentale vluchten genieten van meer dan 1.000 uur aan interactief entertainment. Afhankelijk van het entertainmentsysteem 80 tot 200 films, televisieprogramma's, cd's en exclusieve muziekspecials, talencursussen, speciale kinderkanalen, luisterboeken en spelletjes.

Alle nieuwe Boeing 787 Dreamliners en sommigen van de Boeing 777-300-toestellen zijn uitgerust met WiFi. Op de overige KLM-vluchten is nog geen WiFi beschikbaar. Is uw toestel uitgerust met WiFi? Open dan tijdens uw vlucht KLM.com. Wanneer het toestel een bepaalde hoogte heeft bereikt, kunt u een WiFi voucher aanschaffen en deze meteen gebruiken.

Aan boord mag u gebruikmaken van smartphones, tablets, e-readers, mediaplayers, radio's, camera's, hoofdtelefoons (behalve bluetooth-hoofdtelefoons), draagbare spelcomputers, pagers en bepaalde soorten medische apparatuur. Als u medische apparatuur wilt meenemen, dient u uiterlijk 2 werkdagen voor vertrek contact op te nemen met KLM Cares.

Maaltijden


KLM cheap tickets Amsterdam Bangkok
Op KLM vluchten naar Azië worden twee maaltijden geserveerd. Bij uw maaltijd krijgt u altijd een broodje met boter en kaas. Afhankelijk van het tijdstip krijgt u ontbijt, lunch of diner. Tussendoor zijn er snacks, ijs of een sandwich. U kunt het cabinepersoneel altijd om een zoete of zoute snack vragen. Nog meer keuze in warme maaltijden heeft u op de meeste intercontinentale KLM vluchten vanuit Amsterdam, wanneer u voor vertrek tegen bijbetaling een à la carte maaltijd bestelt.

Wij raden u aan om altijd zelf voeding voor uw baby mee te nemen. Eventuele beperkingen voor het vervoer van vloeistoffen gelden niet voor babyvoeding. Op deze vluchten zijn slechts beperkt gesteriliseerde maaltijden beschikbaar. Deze kunt u niet van tevoren bestellen. Voor kinderen kunt een gratis kindermaaltijd reserveren.

Speciale maaltijden (op religieuze gronden, om medische redenen of vegetarische maaltijden) zijn gratis en worden geserveerd op intercontinentale KLM-vluchten. Reserveer deze maaltijden uiterlijk 24 uur voor vertrek (koosjere maaltijden uiterlijk 48 uur voor vertrek). Bestellen via speciale maaltijden aan boord. Of geef uw voorkeur op aan Green Wood Travel.

Religieuze maaltijden: Voor moslims: geen varkensvlees, geen bijproducten van varken en geen ingrediënten die alcohol bevatten. Indien de maaltijd vlees bevat, is dit afkomstig van ritueel geslachte dieren. Koosjere maaltijd: bereid met voedsel dat volgens de Joodse voedsel- en voedselbereidingsvoorschriften is geselecteerd, bereid en geserveerd. Bestel uw koosjere maaltijd uiterlijk 48 uur voor vertrek. Voor hindoes: geen rundvlees, kalfsvlees, varkensvlees en bijproducten van deze vleessoorten.

Vegetarische maaltijden: Lacto-ovo-vegetarische: dit is een maaltijd zonder vlees, vleesproducten of vis, maar er kunnen zuivelproducten, eieren en groenten in zijn verwerkt. Aziatisch vegetarische maaltijd: gekruide vegetarische gerechten met mogelijk beperkt gebruik van zuivelproducten. Veganistische maaltijd: geen dierlijke producten, eieren of zuivelproducten. Reserveer deze maaltijden uiterlijk 24 uur voor vertrek.

Medische redenen: Voor diabetici zijn er maaltijden met een gebalanceerde combinatie van complexe koolhydraten, eiwitten, gezonde vetten en weinig suiker. Vetarme maaltijd: met niet meer dan 3 gram vet per 100 gram voedsel. Zoutarme maaltijd: geen ingrediënten met een hoog zout gehalte en er is geen zout aan toegevoegd. Voor personen met glutenintolerantie: de ingrediënten voor deze maaltijd zijn geselecteerd op de afwezigheid van gluten. KLM kan niet garanderen dat de maaltijd 100% glutenvrij is. Lactose arme maaltijd: geen zuivelproducten. Ook hier geldt dat de KLM niet kan garanderen dat de maaltijd 100% lactosevrij is. Reserveer deze maaltijden uiterlijk 24 uur voor vertrek.

KLM maaltijden bevatten geen hele pinda's, vermalen pinda's of pindapasta, maar de luchtvaartmaatschappij kan niet garanderen dat de vluchten 100% pindavrij zijn. Op intercontinentale vluchten worden in Business Class gemengde nootjes en in Economy Class amandelen geserveerd. KLM biedt geen alternatief aan. Daarnaast kan het zijn dat andere passagiers pinda's of andere noten mee aan boord nemen. Als u last heeft van een ernstige voedselallergie, raden wij u aan om uw allergiemedicijnen mee te nemen. U kunt ook uw eigen maaltijd meenemen, maar KLM kan deze vanwege veiligheidsvoorschriften aan boord niet opwarmen. Vraag uw huisarts of u kunt reizen.

Stoelen


KLM voordelige vliegtickets Bangkok
Economy Class stoelen bieden 76-81 cm beenruimte, ze leunen 9 cm achterover. Economy Comfort stoelen geven tot 89 cm beenruimte en leunen tot 18 cm. In de World Business Class kunnen de stoelen 180 graden achteroverleunen (full flat seat) en zijn ze 207 cm lang.

In Economy Class kunt u een voorkeursstoel boeken. Op aanvraag zijn er stoelen bij de nooduitgangen met meer beenruimte (tot 140 cm). Andere favoriete stoelen liggen in voorste rijen vlak achter Economy Comfort of in een rij met slechts twee stoelen. Voorkeurszitplaatsen bieden wel meer privacy. maar niet altijd extra beenruimte omdat zitplaatsen in een rij met twee stoelen niet altijd volledig naar achteren worden gesteld.

Voorkeurszitplaatsen kunnnen tijdens het online inchecken worden aangevraagd. KLM kan echter niet garanderen dat een voorkeurszitplaats wordt toegewezen, zelfs als uw reservering voor deze zitplaats is bevestigd. Dat hangt af van operationele, veiligheids- of beveiligingsoverwegingen. Verder moet u tenminste 18 jaar oud te zijn; volledig handelingsbekwaam en in staat te zijn bij eventuele noodgevallen hulp te bieden (omdat u mogelijk bij een nooduitgang zit).

Reist u met uw gezin? Dan krijgt u uiterlijk 4 dagen voor vertrek gratis standaardstoelen toegewezen. De KLM probeert u bij elkaar te plaatsen, maar zorgt er minimaal voor dat ieder kind naast een van de volwassenen in uw reisgezelschap zit. Uiteraard kunt u ook -tegen bijbetaling- van tevoren stoelen voor uw gezin selecteren om er zeker van te zijn dat u samen zit.

Vluchttijden


De exacte vluchttijden staan in het e-ticket vermeld en kunnen afwijken van eerder opgegeven tijden. Eventuele wijzigingen door de luchtvaartmaatschappij zijn voorbehouden. Check deze dus tijdig op www.schiphol.nl.

Bagage


KLM voordelige vliegtickets Bangkok
Economy passagiers mogen 1 koffer meenemen. (Extreem) Grote koffers uitgezonderd. Maximaal gewicht is 23 kilo.
1 stuk handbagage (max. afmeting 55 x 35 x 25 cm) is toegestaan in combinatie met 1 accessoire (camera, laptops, handtas) van, bij elkaar, maximaal 12 kilo. Business klasse-passagiers mogen 30 kilo meenemen en 2 stuks handbagage, samen maximaal 18 kilo.

Controleer ALTIJD de voorwaarden van uw ticket! Het kan zijn, bijvoorbeeld als een andere maatschappij een deel van het reistraject uitvoert, dat andere standaarden gelden.

En let op: als u zelf online boekt is ruimbagage NIET inbegrepen bij de prijs. Bij de ticketprijzen van Green Wood Travel is de ruimbagage WEL inbegrepen.

Kinderen die in hun eigen geboekte stoel reizen, mogen dezelfde hoeveelheid hand- en ruimbagage meenemen als een volwassene. Voor kinderen jonger dan 2 jaar die op uw schoot meereizen, mag u meenemen: 1 stuk handbagage met artikelen voor babyverzorging van max. 12 kilo en met de maximale afmetingen van 55 x 35 x 25 cm. En 1 stuk ruimbagage van maximaal 10 kilo. Meer informatie hierover vindt u op REIZEN MET KINDEREN.

Aan boord van KLM-vluchten mag u alle medicijnen voor u of uw gezin meenemen. Zorg er wel voor dat de naam van de gebruiker op de medicatie is vermeld. Als uw vloeibare medicijnen de limiet van 100 ml (3,4 oz.) overschrijden moet u een doktersverklaring kunnen laten zien.

Boeing 777-300ER
<< Sri Lanka voorbereidingen Hotel-categorie & symboolverklaring >>