Green Wood Travel organiseert en verzorgt reizen-op-maat.


Tel:NL 070 250 0062
THAI 66 (0)2 105 4614

Mij Reisplan

KLM

KLM (Koninklijke Luchtvaartmaatschappij) heeft iedere dag een directe vlucht vanaf Amsterdam naar Bangkok en drie keer per week naar Denpasar (Bali.) U vliegt dan met de Boeing 777-300 ER, 's werelds twee na grootste passagiersvliegtuig met plaats voor 425 passagiers en voorzien van een individueel bedienbare entertainmentsysteem. U kunt kiezen uit de volgende klassen: World Business Class, Economy en Economy Comfort. De laatste hebben meer beenruimte.

Het milieu


De KLM geeft alleen nog e-tickets uit. Dit geldt voor alle vluchten. Dit is in overeenstemming met het doel van de luchtvaartindustrie om het papier te verdrijven uit het proces van ticketuitgifte.

Inchecken


Houders van een e-ticket kunnen behalve van internet check-in ook gebruikmaken van alle andere KLM-incheckmogelijkheden (per telefoon, een selfservice automaat, aan de incheckbalie). Klik hier om in te checken.

Aan boord


Een non-stop vlucht betekent: zonder tussenlanding, een directe vlucht: niet overstappen. Meer informatie bij KLM. Als u lang in een vliegtuig zit, is het belangrijk alert te zijn op trombose. Lees HIER meer over dit onderwerp en hoe u het kunt voorkomen.

Inchecken - stoelreservering - maaltijden


Geef uw voorkeur op aan Green Wood Travel als uw een speciale stoel of maaltijd wenst. Kinderen, baby's en minder validen mogen geen stoelen bij de (nood)uitgangen boeken. Een goede tip voor alle reizigers: kom op tijd! Zo begint u ontspannen aan uw reis en heeft u de tijd om rustig te winkelen of nog wat te eten. Wij bevelen de volgende inchecktijden voor uw vlucht aan: drie uur voor vertrek maar niet later dan 1,5 uur voor vertrek. Informeer Green Wood Travel over uw wensen. Als u een speciale Seat Choice-stoel (zie hieronder) wilt laten reserveren moet u deze vooruit betalen bij Green Wood Travel (prijs vanaf 50 euro.)

Seat Choice, exclusief bij KLM


Een aantal Seat Choice-stoelen bieden voordelen (bijv. extra beenruimte of meer privacy vanwege twee stoelen naast elkaar) ten opzichte van andere stoelen aan boord en worden als zodanig aangeduid in Internet check-in (ICI). Wanneer u online incheckt kunt u vanaf 30 uur tot 1 uur voor vertrek gebruik maken van Seat Choice. Omdat het aantal Seat Choice-stoelen beperkt is raden wij u aan zo vroeg mogelijk online in te checken om een van deze stoelen te reserveren. De reservering geldt per stoel en per vlucht en kost EUR 50. Dit bedrag kunt u uitsluitend met een creditcard betalen.

Let wel op: om voor een Seat Choice-stoel in aanmerking te komen moet de passagier ouder dan 18 jaar zijn en volledig handelingsbekwaam. Zie ook www.klm.com/seat-choice

Vluchttijden, herbevestigen


De exacte vluchttijden staan in het e-ticket vermeld en kunnen afwijken van eerder opgegeven tijden. Eventuele wijzigingen door de luchtvaartmaatschappij zijn voorbehouden. Check deze dus tijdig op teletekst of www.schiphol.nl op de dag van vertrek voor eventuele wijzigingen!

Bagage


U mag per Economy klasse-passagier 20 kilo bagage meenemen en 1 stuk handbagage (max. afmeting 55 x 35 x 25 cm) + accessoires van, bij elkaar, maximaal 12 kilo. Camera's, laptops, handtassen en dergelijke gelden als accessoire. Als u zich aanmeldt voor het frequent flyer programma mag u 23 kilo meenemen. Business klasse-passagiers mogen 30 kilo meenemen en 2 stuks handbagage, samen maximaal 18 kilo.

Kinderen ouder dan twee jaar mogen hetzelfde gewicht aan gewone bagage meenemen als volwassenen. Voor een kind jonger dan twee jaar zonder een eigen stoel mag u gratis

Inchecken op Schiphol


Om aan de wensen van alle reizigers tegemoet te komen, biedt de KLM op de luchthaven drie mogelijkheden aan: incheckautomaten, lounge check-in, incheckbalies.

Stap 1 Voer uw frequent flyer kaart, paspoort of creditcard in.
Stap 2 Selecteer uw stoel.
Stap 3 Print uw boarding pass.
Stap 4 Geef uw ruimbagage af bij het dichstbijzijnde bagageafgiftepunt en loop door naar de gate.

Incheckautomaten


Thuis al ingecheckt? Ook om alleen nog uw instapkaart te printen, kunt u terecht bij de incheckautomaten.
Op Amsterdam Airport Schiphol zijn de selfservice incheckautomaten de hele dag beschikbaar.
Op andere luchthavens zijn de automaten minimaal twee uur voor vertrek van de vlucht beschikbaar.
Op Amsterdam Airport Schiphol bevinden zich bij balierij 10 en 11 voor de volgende passagiers
exclusieve incheckautomaten en bagageafgiftepunten:

 • Passagiers reizend in KLM World Business Class of KLM Europe Select
 • Platinum-, Gold- en Silver-deelnemers van Flying Blue
 • SkyTeam Elite- en Elite Plus-deelnemers


 • Incheckbalies


  Natuurlijk staan er bij onze incheckbalies ook altijd KLM-medewerkers voor u klaar om u persoonlijk te woord te staan. Op Amsterdam Airport Schiphol kan vanaf 5.00 uur
  's ochtends bij de balies worden ingecheckt voor alle vluchten die op die dag vertrekken. De incheckautomaten zijn 24 per dag, 7 dagen per week beschikbaar om in te checken.

  Lounge check-in


  U kunt ook comfortabel en in alle rust inchecken in onze KLM Crown-lounges op Amsterdam Airport Schiphol.

  Boeing 777-300ER
  << Surin, Thailand olifantenhoofdstad 10++Tips CheckMyTrip >>
  Green Wood Travel organiseert en verzorgt reizen-op-maat.
  [Log-in]
  Font size:   14 16 20
  Tel: 66 (0) 2 105 4614
  NL 070 250 0062

  Go To Top