Tel:NL 070 250 0062
THAI 66 (0)2 105 4614
Mij Reisplan

Singapore Airlines

Singapore Airlines is niet alleen een van de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld, het is ook een van de beste. Zij bestaat al sinds 1947, aanvankelijk als Malayan Airways en vanaf 1972 onder de huidige naam. Uiteraard vliegt Singapore Airlines veel op Aziatische bestemmingen, maar zeker niet alleen. Het doet meer dan 60 bestemmingen aan in meer dan 30 landen, op vijf continenten. Zij waren de eerste maatschappij die met het grootste vliegtuig ter wereld, de Airbus 380 vloog.
CHEAP TICKETS
Vlieg voordelig, krijg GRATIS 2 nachten 4**** BANGKOK hotel en airport transfer.

GRATIS TICKET OPTIES

Singapore Airlines deelt vluchten met Air France, Lufthansa, Garuda Indonesia, EVA Air en anderen. Vluchten tussen Amsterdam en Bangkok gaan via een transfer in Singapore.

LET OP! Wij houden deze informatie zo actueel mogelijk, maar controleer altijd voordat u boekt of op reis gaat de voorwaarden van de luchtvaartmaatschappij.

TREES FOR ALL - Bossen zijn uitermate geschikt als middel om je CO2-uitstoot te compenseren. Ze nemen CO2 op uit de lucht en zetten dit om naar zuurstof. Lever vandaag een bijdrage aan de wereld van morgen. Met DEZE rekentool kun je direct de uitstoot van je reis compenseren. Je krijgt dan een bewijs van compensatie.

Trees for All is de enige stichting in Nederland mét CBF keur waar compensatie mogelijk is in duurzame bosprojecten.

Inchecken


Singapore Airlines vliegtickets met 2 nachten hotel gratis
Kies voor gemak en check al thuis in. Dat kan bij Singapore Airlines vanaf 48 uur tot anderhalf uur voor vertrek. U kunt vervolgens op de luchthaven inchecken met uw mobiele instapkaart of een geprinte versie er van.

U kunt met een mobiele instapkaart (een instapkaart op uw smartphone) inchecken in Amsterdam, Dusseldorf en Frankfurt. Ook in Bangkok, Singapore en Kuala Lumpur. In meer steden kunt u inchecken met een geprinte versie. De lijst van Singapore Airlines vindt u hier: INCHECKEN MET GEPRINTE BOARDINGPASS.

Als u niet al online hebt ingecheckt, kunt u op Schiphol en Singapore gebruik maken van de selfservice kiosken. Met deze machines kunt u met behulp van uw paspoort inchecken en (eventueel) een (andere) stoel kiezen. Wilt u alvast even doornemen hoe deze procedure verloopt, kijk dan op: SELFSERVICE CHECK IN. Nadat u via de kiosk hebt ingecheckt hoeft u alleen nog uw (eventuele) bagage af te geven. Dat kan minimaal twee uur voor vertrek op Schiphol.

Als u geen gebruik van de kiosk of internet check in maakt, kunt u ook bij de balie inchecken voor elke vlucht die op diezelfde dag vertrekt. Op Schiphol kunt u bij Singapore Airlines 3 uur en 15 minuten voor vertrek van de vlucht inchecken. De balies gaan 40 minuten voor het vertrek dicht. In Singapore zijn de balies van 48 uur voor de vlucht tot 40 minuten voor vertrek open.

Geef uw voorkeur op aan Green Wood Travel als uw een speciale stoel of maaltijd wenst. Kinderen, baby's en minder validen mogen geen stoelen bij de (nood)uitgangen boeken. Een goede tip voor alle reizigers: kom op tijd! Zo begint u ontspannen aan uw reis en heeft u de tijd om rustig te winkelen of nog wat te eten. Wij bevelen de volgende inchecktijden voor uw vlucht aan: drie uur voor vertrek maar niet later dan 1,5 uur voor vertrek. Informeer Green Wood Travel over uw wensen.

Aan boord


Singapore Airlines vliegtickets met 2 nachten hotel gratis
Met KrisWorld heeft Singapore Airlines een uitstekend entertainment programma in 'huis'. Met meer dan duizend films, muziek, games en televisieseries hoeft u zich geen moment te vervelen. Als u het leuk vindt kunt u nu al kijken wat er op de vluchten te zien is: Singapore Airlines ENTERTAINMENT. U kunt, als u de SingaporeAir Companion App download thuis al een kijkschema maken.

Voor internet kunt u aan boord inloggen op het KrisWorld of OnAir netwerk. U hoort van het cabinepersoneel welk netwerk op uw vlucht beschikbaar is. De kosten zijn afhankelijk van de route die u vliegt en het toestel waarmee u reist. Meer informatie over WiFi, dataroaming en de companion app vindt u op INTERNET.

Maak het uzelf tijdens de vlucht gemakkelijk. Neem tijdens het opstijgen en het landen kauwgom of wat snoep om de druk op uw oren te verminderen.

Blijf drinken. De lucht in het vliegtuig is droog. De droogte kan hoofdpijn, een droge huid of droge neus- en keelslijmvliezen veroorzaken. U krijgt zeer regelmatig iets te drinken aan boord, maar u kunt zelf een flesje water mee aan boord nemen. Wel pas na de douane en bagage controle kopen. Het is het beste gewoon water te drinken op een vlucht. Let op met alcohol, de uitwerking van alcohol op het lichaam is veel sterker dan als u thuis een glaasje drinkt.

Op langere vluchten is het prettig als u gemakkelijke kleding draagt waarin u gemakkelijk kunt bewegen. Draag gemakkelijke schoenen en eventueel dikke sokken om te voorkomen dat u het koud krijgt. U kunt ook een extra paar sokken in uw handbagage stoppen. Ook voor het gemak: een extra dekentje of een hoofdsteun.

Als u lang in een vliegtuig zit, is het belangrijk alert te zijn op trombose (bloedproppen in een ader). Doe strekoefeningen in uw stoel, in het bijzonder voor de benen, en loop af en toe een rondje door het gangpad. KLM beveelt deze oefeningen aan: BLIJF FIT

Maaltijden


Singapore Airlines vliegtickets met 2 nachten hotel gratis
Singapore Airlines biedt een uitgebreid assortiment aan speciale maaltijden. Voor mensen die alleen vis willen eten of juist niet, of Lacto-ovo (zonder vlees, vleesproducten of vis, maar er kunnen zuivelproducten, eieren en groenten in zijn verwerkt). Er zijn Indiase vegetarische maaltijden en veganistische maaltijden; Koosjere-, islamitische- en hindoe maaltijden, allen klaargemaakt overeenkomstig de religieuze voorschriften. Ook is er een keuze uit maaltijden waarbij rekening wordt gehouden met gluten (gluten intolerant maaltijd), diabetici, eten met weinig vet, zout en cholesterol, of weinig lactose.

Het is mogelijk een voorkeur voor kindermaaltijden op te geven (met variaties voor kinderen tussen 0 en 3 jaar oud). Wij raden u aan om altijd zelf voeding voor uw baby mee te nemen. Eventuele beperkingen voor het vervoer van vloeistoffen gelden niet voor babyvoeding.

Kijk voor alle speciale maaltijden op Singapore Airlines MAALTIJDEN. Of geef uw voorkeur op aan Green Wood Travel. U kunt natuurlijk ook gewoon kijken wat de pot schaft.

Reizigers in Premium Economy, Business Class, Suites en First Class hebben meer te kiezen. Uiterlijk 24 uur voor de vlucht kunt u de kok vragen een maaltijd naar keuze te maken. Op de website van Singapore Airlines vindt u per reisklasse en vertrek locatie een overzicht bij BOOK THE COOK.

Singapore Airlines kan een maaltijd serveren voor mensen met een allergie voor noten en pinda's. Voor details: NOTEN ALLERGIE. Niettemin garandeert de maatschappij NIET dat de vluchten 100% pindavrij zijn. Het kan zijn dat andere passagiers pinda's of andere noten mee aan boord nemen. Als u last heeft van een ernstige voedselallergie, raden wij u aan om uw allergiemedicijnen mee te nemen. Vraag uw huisarts of u kunt reizen.

Stoelen


Singapore Airlines vliegtickets met 2 nachten hotel gratis
Ook bij Singapore Airlines kunt u vooraf uw stoel kiezen. De maatschappij houdt zich het recht voor deze te wijzigen. Als u met een baby reist kunt u vooraf een 'bassinet' aanvragen. Deze plaatsen zijn beperkt, dus doe dat op tijd. Stoelen in de Economy klasse hebben ongeveer 79 centimeter beenruimte. U hebt uw eigen entertainment programma en krijgt een koptelefoon die u onderweg kunt gebruiken.

Voor wie wat meer luxe wenst is er Singapore Airlines PREMIUM ECONOMY CLASS. De stoelen zijn er breder, bieden meer beenruimte en hebben een steun voor benen en voeten. Ook zijn de entertainment schermen groter en kunt u gebruik maken van Book the Cook (meer informatie bij MAALTIJDEN).

Reizigers in Business Class kunnen kiezen voor een stoel die helemaal plat kan. Uitgebreide informatie hierover vindt u op STOELEN BUSINESS CLASS.

Vluchttijden


De exacte vluchttijden staan in het e-ticket vermeld en kunnen afwijken van eerder opgegeven tijden. Eventuele wijzigingen door de luchtvaartmaatschappij zijn voorbehouden. Check deze dus tijdig op www.schiphol.nl.

Bagage


Singapore Airlines vliegtickets met 2 nachten hotel gratis
Passagiers in economy klasse mogen een koffer inchecken van maximaal 30 kilo. De opgetelde lengte, breedte en hoogte mag niet meer zijn dan 158 centimeter. Premium Economy reizigers mogen 35 kilo inchecken, business class 40 kilo. Een koffer mag onder geen enkele voorwaarde zwaarder zijn dan 32 kilo.

Voor kinderen mag bagage, een stoeltje of inklapbare kinderwagen mee worden gebracht. De bagage moet wel in de cabine bagageruimte passen. Voor bagage voor kinderen geldt dat deze niet zwaarder mag zijn dan 6 kilo.

Handbagage: 1 stuks, maximaal 7 kilo, mag mee in economy klasse. Lengte plus breedte plus hoogte niet meer dan 115 centimeter. Plus: een klein toilettasje of laptop bagage of cameratas. In business class gelden dezelfde voorwaarden, alleen mag men daar 2 stuks handbagage mee brengen. Gedetailleerde informatie vindt u op BAGAGE.

Controleer ALTIJD de voorwaarden van uw ticket! Het kan bijvoorbeeld zijn dat als een andere maatschappij een deel van het reistraject uitvoert er andere standaarden gelden.

<< Sri Lanka voorbereidingen Hotel-categorie & symboolverklaring >>