Green Wood Travel organiseert en verzorgt reizen-op-maat.


Tel:NL 070 250 0062
THAI 66 (0)2 105 4614

Mij Reisplan

Singapore Airlines

Singapore Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Singapore. Zij bestaat al sinds 1947 als Malayan Airways en vanaf 1972 onder de huidige naam. Het is een van de beste en modernste luchtvaartmaatschappijen ter wereld Met 65 bestemmingen in 35 landen vliegen zij wereldwijd. Er wordt op de route van Amsterdam naar Singapore en vice versa gevlogen met de Boeing 777-200.

Aan boord:


U kunt kiezen uit Economy Class, Business Class en First Class. Tijdens de vlucht krijgt u diverse drankjes aangeboden evenals uitstekende meergangen maaltijden. In de rugleuning verzonken monitors bieden u een ruime keuze uit vele entertainmentprogramma's. U kunt kiezen uit vele films, TV programma's, muziek CD's, en muziekkanalen. Daarnaast een grote hoeveelheid videogames en zelfs een volledig interactief taalprogramma. Als u lang in een vliegtuig zit, is het belangrijk alert te zijn op trombose. Lees HIER meer over dit onderwerp en hoe u het kunt voorkomen.

Economy passagiers kunnen vanuit hun stoel communiceren via SMS, telefoon en e-mail, en vanzelfsprekend ontvangt iedere passagier dezelfde hoge kwaliteitsservice van de meertalige bemanning.

U komt aan op het indrukwekkende internationale vliegveld Changi van Singapore. Voor uw aansluitende vlucht gaat u naar de transitruimte in terminal 2. Mocht u veel tijd over hebben en u even willen opfrissen en relaxen dan kunt u een kamer boeken in het Transithotel waarvoor u niet door de douane hoeft te gaan. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van onze speciale stopover aanbieding en Singapore ontdekken.

Web check-in


Bij Singapore Airlines kunt u met alle e-tickets via internet inchecken en een zitplaats reserveren, vanaf 48 uur tot ongeveer 2 uur voor vertrek. Dit kan ook als verschillende personen gezamenlijk geboekt hebben en alle passagiers hiervoor hun toestemming hebben gegeven. Deze reserveringen kunnen niet meer gewijzigd worden.

Op de luchthaven kunt u dan direct naar de gate gaan waar u uw zelf geprinte instapkaart en uw geldige identiteitsbewijs laat zien. Van Amsterdam naar Singapore kunt u van deze service gebruik maken. U ontvangt per vlucht twee instapkaarten, een origineel en een klantenkopie. Print u a.u.b. altijd beide instapkaarten, omdat u het origineel aan de gate moet afgeven en u de kopie bij u houdt, zodat u weet welke zitplaats voor u is gereserveerd.

Als u behalve handbagage ook nog andere bagage in wilt checken, moet u echter de gewone inchecktijd op de luchthaven in acht nemen (de balies van Singapore Airlines sluiten 90 minuten voor vertrek, wees dus op tijd!) Op Amsterdam en Singapore zijn er bagage-afgiftepunten zodat u niet lang in de rij hoeft te staan.

Web check-in is niet mogelijk bij boekingen die met speciale diensten op de luchthaven verbonden zijn, zoals voor passagiers met speciale bagage of over bagage (golftas, surfplank, etc.), voor passagiers met mobiliteitsbeperkingen, voor passagiers die met kinderen tot 2 jaar reizen, voor alleen reizende kinderen etc.

Zo werkt web check-in

 1. Vul uw airline reserveringsnummer (PNR) en uw achternaam in. Let a.u.b. op de schrijfwijze, 0 (= nul) en O (= de letter o).


 2. Selecteer de passagiers die u wilt inchecken. Bevestig a.u.b. dat deze persoon u hiervoor toestemming heeft verleend. Houd ook rekening met de voorschriften voor handbagage. . Extra bagage kan tot de vastgestelde sluitingstijd bij de incheckbalie op de betreffende luchthaven worden opgegeven.


 3. Voor iedere passagier die u incheckt kunt u

  Zitplaatsreservering en contactadressen


  Het reserveren van een zitplaats kan via internet of via het kantoor van Singapore Airlines tot 2 uur voor vertrek.
  Het adres van Singapore Airlines in Amsterdam
  Evert van de Beekstraat 26
  (Triport I Building)
  1118 CL Schiphol
  Nederland
  Tel: 0 900 1 618 618 (

  Bagage


  Het wordt aangeraden waardevolle spullen, medicijnen, bederfelijke en breekbare goederen in de handbagage (tot max. 7 kg toegestaan) te vervoeren. Verder gelden de op het ticket vermelde richtlijnen met betrekking tot aansprakelijkheidsbeperkingen. Voor Europese regels t.a.v. handbagage, zie ook: http://www.singaporeairlines.com[http://www.emirates.com/]

  Iedere passagier mag een beperkt aantal kilo's aan bagage meenemen. Naast de bagage die wordt ingecheckt mag elke passagier ook nog

  Boeing 777-200


  De Airbus A330 is een tweemotorig vliegtuig met brede vleugels, ontworpen voor de middellange en lange-afstandsvluchten. Net als de andere types vliegtuigen uit de A320 serie is dit type ook uitgerust met de nieuwste technologie.  Stoelindeling:3 class - 305
  2 class - 400
  Spanwijdte:199 ft 11 in / 60.9 m
  lengte:209 ft 1 in / 63.7 m
  Hoogte:60 ft 9 in (18.5 m)
  Cabin width:19 ft 3 in (5.86 m)
  Motoren:Pratt & Whitney 4077
  Rolls-Royce Trent 877
  GE GE90-77B
  Thrust:
  Pratt & Whitney 407777.000 lb
  Rolls-Royce Trent 87776.000 lb
  GE GE90-77B77.000 lb
  Maximum range:5,235 nautical miles, (9,695 km)
  Cruising speed (Mach):0.84
  Cruising altitude:41,100 ft


  << Surin, Thailand olifantenhoofdstad 10++Tips CheckMyTrip >>
Green Wood Travel organiseert en verzorgt reizen-op-maat.
[Log-in]
Font size:   14 16 20
Tel: 66 (0) 2 105 4614
NL 070 250 0062

Go To Top