Groen Nieuws - Green Wood Travel
  Nieuwsbrief Februari - Maart 2006
Vreemde opmaak of geen afbeeldingen?
Bekijk de online versie van deze Green Wood Travel Nieuwsbrief.
HERHAALDERS !

In het begin, zeg maar vanaf de jaren '60, werd het toerisme in Thailand vooral gekenmerkt door; een gecombineerd bezoek aan omringende landen zoals: Indonesië, Maleisië, de Filippijnen en de stadstaat Singapore. Door dure intercontinentale vluchten te combineren met een relatief goedkoop verblijf en vervoer tussen deze "goedkope landen", ontving de reiziger een meerwaarde voor het dure lange afstandsticket.
Vandaar, dat de eerste rugzakkers zo goedkoop mogelijk reisden door zoveel mogelijk over land te liften of door gebruik te maken van het openbaar vervoer en te reizen over zee.
       Met de opkomst van sterk gereduceerde vliegtarieven, ontstond er in de jaren '80 een nieuwe trend. Mensen gingen op reis naar Thailand; een land dat zo groot is als dat van Frankrijk en dat voldoende te bieden heeft om gevarieerd in rond te toeren. Reizen in groep of op individuele basis zat erg in de lift.

Maar nu: De trend van herhaalders !
Reacties van de meeste herhaalbezoekers zijn: "Wij zijn hier in Thailand al zo vaak geweest, we blijven het leuk vinden, we blijven terugkomen, maar al dat rondreizen en gesjor in zo'n groot land als dat van Thailand hoeft voor ons niet meer, we houden het graag zo comfortabel mogelijk."
Veel herhaalbezoekers blijven daarom graag op een vertrouwde plek, maar vele wensen ook weer iets nieuws.
Speciaal voor die herhaalbezoekers, hebben wij van Green Wood Travel, verschillende nieuwe arrangementen en accommodaties in elkaar gezet. Lees verder >>>>>

Een Thais Dorp Belevenis Een Thais Dorp Belevenis. In het dorpje Punjen vindt u het traditionele Thailand terug. Vriendelijke boeren bevolking die met behulp van waterbuffelo’s hun land bewerken. Onder hun authentieke houten huizen weven ze zelf hun kleding en maken ze natuurlijke kruiden shampoo. Eeuwenoude tempels te midden een schitterende bosrijke natuur met tientallen warm water bronnen waar u in kan baden. Lees verder>>> Baan Talay Dao Resort. Aan het zuidelijke stukje strand van Hua Hin ligt het Baan Talay Dao Resort. Eenieder zal zich hier thuis voelen. Dit prachtige boetiek resort is de ideale plek om de drukte van de stad eventjes te ontsnappen. Doordat het resort al jaren in handen is van één familie, weten zij als geen ander een persoonlijk Thais tintje te geven aan uw verblijf.
Lees verder>>>
Mahout Cursus Het Mahout (olifantenrijder) trainingsprogramma bij het Thai Elephant Conservation Center (TECC) biedt aan toeristen een unieke kans om eindelijk zelf op zo'n jumbo-olifant te rijden en te besturen als een Mahout. U 'krijgt' uw eigen olifant, waar u op rijdt en - nog belangrijker - een kans om de relatie te leren kennen tussen een mens en olifant... Lees verder>>> Narai Hotel. Comfortabel middenklasse hotel met een goede prijs/kwaliteit verhouding, gelegen aan de gezellige Silom Road met in de directe omgeving vele winkels en restaurants. Op loopafstand van Silom Village voor een culturele avond uit in het klassieke danstheater en Patpong avondmarkt en rosse buurt. Lees verder>>>
Mahout Cursus Eiland hoppen in de Trang Archipel. Een unieke en uitzonderlijke manier om de vele - nog nauwelijks door toeristen bezochte - eilanden voor de kust van de provincie Trang te ontdekken. U reist 'exclusief' met een 'eigen' gecharterde zgn. langstaartboot....
Lees verder>>>
Thapai Spa Camping Resort. Laat u niet misleiden door de naam. Caravans zult u hier niet zien wel cottages en in het winter seizoen komen avontuurlijke Thais kamperen in tenten. Geniet van de natuurlijke charmes en van de heldere frisse lucht van Noord Thailand. Lees verder>>>
Siam Niramit-Een hemelse reis boven verwachting! Siam Niramit - Een hemelse reis boven verwachting!
Een wervelende culturele show van absoluut wereldniveau met liefst 150 artiesten in meer dan 500 verschillende kostuums. Het nieuwe theater, met 2000 zitplaatsen, is voorzien van de meest moderne technieken op het gebied van licht, geluid en decorwisselingen.

Lees verder>>>

Ko Tao Resort. Een van de betere resorts op Koh Tao eiland. Gelegen temidden van een prachtige tropische tuin aan een onaangetast parelwit strand. Het Ko Tao resort is een van de weinige resorts die 24 uur per dag elektriciteit en water biedt. Geniet van uw vakantie in een comfortabele resort met een professionele en vriendelijke service. Lees verder>>>

Diepzeeduiken in de wateren rond Koh Tao KOH TAO - Het duik eiland is een klein groen tropisch eiland met een dramatisch bergachtig decor. Het eiland straalt overwegend rust uit, de stranden zijn uitgestrekt, de zee is heerlijk helder. Snorkelen en duiken gaat extreem goed op dit eiland vanwege de overvloedige aanwezigheid van koraal. Lees verder>>> River Kwai Jungle Raft. Deze bijzondere accommodatie is gelegen op een schitterende locatie midden op de Kwai Noi rivier. Er is geen elektriciteit in dit uit hout en bamboe vervaardigde, op houten vlotten gebouwde 'floatel.' ís Avonds is het er dan ook bijzonder sfeervol als de olielampjes aangaan.
Lees verder>>>
GOLF OP KOH SAMUI Thailand is benoemd en vastgesteld tot 'Het leidende Golfparadijs' in Azië. Elke golfbaan in Thailand heeft z'n eigen caddies, die met hun Thaise gastvrijheid en warme lach, uw golf games niet alleen veel plezier geven, maar volledig onvergetelijk maken.
Lees verder>>>
Sukorn Beach Bungalows. Een klein gezellige resort gelegen op vrij onbekende bestemming. Bezoek deze unieke plaats ver van de drukte! Lees verder>>>

Romantisch Koh Samui (7 dagen / 6 nachten)

Schitterende koraalwitte stranden omringen het met wuivende kokospalmbomen bedekte eiland. Het eiland bezit alle ingredienten voor een geslaagde ongedwongen tropische Honeymoon. Lees verder>>>

Green Wood Travel - redactie. Sorry als deze nieuwsbrief onaangekondigd in uw mailbox is terechtgekomen. Indien u de Green Wood Travel Nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, kunt u zich hier uitschrijven.

Thailand het meest Exotische Land In Azië

© Copyright by Green Wood Copyright 2002 Greenwood Travel Company Limited Travel Co., Ltd. 2002 - 2005. All rights reserved.
WELKOM OP DE WEBSITE VAN

www.greenwoodtravel.nl
PRINCE PALACE HOTEL,  14th  FLOOR
488/ 800 Bo Bae Tower, Damrongrak Road,
Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok 10100

Tel:
00 66 (0)2 628 4382 & 628 4383 & 628 4384
Fax: 00 66 (0)2 628 4385
Email: info@greenwoodtravel.nl

Hoofdkantoor open:
maandag t/m zaterdag, 09.00 - 17.30 uur (zondag gesloten)
Contact personen:
Ernst-Otto Smit, Hayo Massop, Jack van Lieshout en Paulien Ramakers

Voor meer adresgegevens klik hier.

Green Wood Travel is Lid van:
ATTA Logo ATTA no. 01928
ATTA staat voor Association of Thai Travel Agents en houd zich bezig met het promoten en ondersteunen van de Thaise toeristen industrie.
TAT Logo T.A.T.license no. 11/02616
T.A.T. staat voor Tourist Authority of Thailand en kan gezien worden als de Thaise ANVR en SGR (oftewel het Thaise toeristen bureau) waarbij eventuele klachten en schade claims kunnen worden ingediend.
Terug naar de website.