Groen Nieuws - Green Wood Travel
Er zijn (gelukkig) vele wegen die naar Bangkok leiden!
April-Mei 2007
Vreemde opmaak of geen afbeeldingen?
Bekijk de online versie van deze Green Wood Travel Nieuwsbrief.

Green Wood Travel: over vriendelijk geprijsde vliegtickets, avontuurlijk Birma en een ontspannende spa na aankomst….

Thai Airways

   Green Wood Travel heeft komende zomer extra stoelen ingekocht bij Thai Airways en bij China Airlines. Het ziet er deze zomer immers naar uit dat op de route Amsterdam-Bangkok een tekort aan capaciteit ontstaat. De drie airlines die deze route non-stop vliegen: China Airlines, EVA Air en KLM kunnen niet op alle vluchtdagen aan de vraag voldoen. Thai Airways is een uitstekend alternatief. Lufthansa onderhoudt voor Thai de verbinding tussen Amsterdam en Frankfurt, waarna u op weg naar Bangkok aan boord van Thai Airways kennis kunt maken met de Thaise gastvrijheid, de service en de prima beenruimte aan boord.
LTU airlinesEr is nòg een comfortabele mogelijkheid om Bangkok snel en voordelig te bereiken. Met LTU stapt u op in Düsseldorf, goed vanuit Nederland te bereiken met trein of auto. De parkeertarieven liggen op deze supermoderne luchthaven bovendien een stuk lager dan op Schiphol. Green Wood Travel kan u deze zomer vaste vluchtdata bieden tegen een vriendelijke prijs.
Wij geven het voordeel van onze extra inkoop graag aan u door. Kijk hier voor actuele vluchtgegevens.

Birma

Birma: Inlake   Green Wood is een van de eerste touroperators die deze uitermate boeiende bestemming aanbiedt.We hebben meer dan twee jaar gewerkt aan ons exclusieve Birma-programma en het opzetten van onze nieuwe website www.thailand-birma.nl.
Na talrijke bezoeken kunnen we stellen dat dit het mooiste land is van Zuidoost Azië. U vindt hier een vriendelijke bevolking, voor de volle honderd procent bereid het u naar de zin te maken. Omdat Birma tot 1948 een Britse kolonie was, kunt met Engels goed terecht. Een ander pluspunt van Birma is de veiligheid op straat, al maken we een voorbehoud voor de manier waarop de doorsnee Birmese automobilist zijn rijkunsten in praktijk brengt….
We hebben, gesteund door onze ervaring, een aantal rondreizen samengesteld waar we best trots op zijn. Die beginnen en eindigen altijd in de Thaise hoofdstad Bangkok. Naar keuze kunt u de reis tussen september en mei in Birma uitbreiden met een strandverblijf in Ngapali Beach. Gasten van Green Wood Travel die daar zijn geweest, kwamen terug met positieve verhalen.

Hotels & Tours

   Stilstand is ook in Thailand achteruitgang. Nieuwe hotels op vaak fraaie plekken schieten als paddestoelen uit de grond. Dat is de reden dat we een flink aantal nieuwe hotels aan de (al lange) lijst van GWT-hotels hebben toegevoegd. Dan noemen we vooral het Samui Island Beach Resort and Hotel, zonder meer een toonbeeld van lokale vriendelijkheid op Koh Samui,het ultieme vakantie-eiland van Thailand. Op het nabijgelegen eiland Koh Phangan vindt u het Panviman Resort. Het ligt op een klip, tussen de 2 mooiste stranden van het eiland. Phanganburi Resort & Spa bij Haad Rin Nai Beach biedt ten tijde van de Full Moon Party’s een fantastische uitvalsbasis en de rest van de maand een uitstekend tropisch verblijf. Salad Beach Resort biedt tenslotte op Koh Phangan alle faciliteiten die u zich maar kunt wensen en een leuk dorpje naast de deur.
In Bangkok verdient het Triple Two Silom vermelding, op Silom Road in hartje Bangkok. Het is uw ‘persoonlijke residentie’ in de Thaise hoofdstad., met een vestiging van Dahra Beauty & Spa (waarover later meer). In Pattaya bevelen we Sabai Resort aan (voorheen Weekender Resort). Het is compleet gerenoveerd en een duik in een van de 3 (!) zwembaden is zonder meer verfrissend.

Ter versterking van uw vakantiegevoel hebben we de tour naar de Long Necks bij Mae Hong Son uitgebreid naar 2 dagen, met overnachting in het boeiende Fern Resort. En voor de golfers onder u heeft Green Wood Travel actieve tours naar de zes golfcourses in en rond de upmarket badplaats Hua Hin, tevens zomerverblijf van de Thaise koning Bhumibol. Op 220 kilometer van Bangkok speelt u hier op banen van wereldklasse, met vaak verbijsterend fraai uitzicht.

Spa & more

Dahra Beauty & Spa

   Maar laten we het eerst even hebben over uw aankomst, na een lange vlucht, op de internationale luchthaven van Bangkok Suvarnabhumi. Snel naar uw hotelkamer en onder de wol? Een lekkere massage of scrub is wellicht een betere optie om uw lichaam weer in het gareel te krijgen. Ook als u al langer in Thailand verblijft en lichtelijk vermoeid bent van shoppen of het bezoeken van bezienswaardigheden is een massage of scrub aan te bevelen. Green Wood Travel heeft een overeenkomst gesloten met Dahra Beauty & Spa op Silom, Soi 18. Deze biedt met name Nederlandse gasten veel voordeel en een bijna eindeloze keuze uit mogelijke behandelingen. U krijgt van Green Wood Travel een coupon mee, die u 10 procent korting oplevert op de normale prijs. Een duidelijk pluspunt van Dahra Beauty & Spa is dat het onder Nederlandse leiding staat. John de Wit (30) heeft Dahra op smaakvolle wijze ingericht en is altijd bereid om u te adviseren over de juiste behandeling. Dat maakt de communicatie een stuk gemakkelijker!

Ernst-Otto Smit
General manager

Green Wood Travel

'Long Neck' bergstam in Mae Hong Son'Long Neck' bergstam in Mae Hong Son
Omdat de ochtendvluchten van Chiang Mai naar Mae Hong Son met ingang van 1 februari 2007 zijn geannuleerd, vliegen we in de middag en overnachten we in het uitermate boeiende Fern Resort in het grensplaatje Mae Hong Son. De volgende dag bezoeken we dan het dorp van de Langnekken. We gaan met de auto door dichte jungle naar een pier aan de Pai River. Stap in een longtailboot voor een tocht over de rivier. Aan de oevers ziet u zo nu en dan een dorpje liggen....
Lees verder>>>

Golfen in Hua Hin & Cha Am Golfen in Hua Hin
Hua Hin / Cha Am is een vakantieparadijs aan de zee en een ware golfhemel, niet alleen voor golfers, maar evenzeer voor hun familie. De 6 wereldklasse golfbanen zijn alle binnen 30 minuten van het centrum van de stad te bereiken. Met de lange kustlijn en stille stranden kunt u eindeloos genieten van de zon, zwemmen of wandelingen langs de kust....

Lees verder>>>

Green Wood Travel een 'self drive' en rij met uw gehuurde auto frank en vrij door ThailandAutoreizen In Thailand.
Een leuke vakantie:
self drive door Thailand ! De ervaren Thailandganger heeft al de nodige tours achter de rug en de meeste bekende toeristische plaatsen bezocht. Vandaar ons advies voor wie eens iets anders wil: boek bij Green Wood Travel een 'self drive' en rij met uw gehuurde auto frank en vrij door Thailand. U komt dan werkelijk in aanraking met 'Amazing Thailand'.
Lees verder>>>

 
Bangkok: Triple Two SilomTriple Two Silom (Bangkok) De Thaise hoofdstad Bangkok is een stad met vele gezichten. Druk aan de ene kant, maar op veel plaatsen weldadig rustig. U kunt hier winkelen, maar ook fietsen of joggen... Lees verder>>> Pattaya: Sabai ResortSabai Resort (before Weekender Resort) (Pattaya)
Dit compleet gerenoveerde hotel in klassiek Thaise stijl beschikt over maar liefst 3 zwembaden, elk bestemd voor een deel van
Lees verder>>>
Koh Samui: Samui Island Beach Resort and HotelSamui Island Beach Resort and Hotel (Koh Samui)
Welkom op Koh Samui, het bekende vakantieparadijs van Thailand. Chaweng Beach, met kilometers wit en poederfijn strand...Lees verder>>>
Koh Pha ngan: Panviman ResortPanviman Resort
(Koh Pha ngan)

Panviman Resort (letterlijk: paradijselijk) ligt op een klip die uitkijkt op de twee baaien van Thong Nai Pan in het noordoosten van het eiland..Lees verder>>>
Koh Pha ngan: Phanganburi Resort & SpaPhanganburi Resort & Spa (Koh Pha ngan)
Het eiland Koh Phangan kent vele gezichten. Rond een Full Moon Party is het eiland vol met (jonge) feestgangers,.... Lees verder>>>
Koh Pha ngan: Salad Beach ResortSalad Beach Resort (Koh Pha ngan)
Salad Beach Resort ligt aan het gelijknamige strand aan de noordzijde van het eiland Koh Phangan. Rond de Full Moon Party..
Lees verder>>>
Green Wood Travel - redactie. Sorry als deze nieuwsbrief onaangekondigd in uw mailbox is terechtgekomen. Indien u de Green Wood Travel Nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, kunt u zich hier uitschrijven.

Thailand het meest Exotische Land In Azië

© Copyright by Green Wood Copyright 2002 Greenwood Travel Company Limited Travel Co., Ltd. 2002 - 2007. All rights reserved.
WELKOM OP DE WEBSITE VAN

www.greenwoodtravel.nl
PRINCE PALACE HOTEL,  14th  FLOOR
488/ 800 Bo Bae Tower, Damrongrak Road,
Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok 10100

Tel:
00 66 (0)2 628 4382 & 628 4383 & 628 4384
Fax: 00 66 (0)2 628 4385
Email: info@greenwoodtravel.nl

Hoofdkantoor open:
maandag t/m zaterdag, 09.00 - 17.30 uur (zondag gesloten)
Kantoor bezoekuren: 09.00 - 15.00 uur.
Contact personen:
Ernst-Otto Smit, Jack van Lieshout, Guy van der Schoot, Phawinee Baker, Kittipong Photisathain en Charuda Binkhuijsen.

Voor meer adresgegevens klik hier.

Green Wood Travel is Lid van:
ATTA Logo ATTA no. 01928
ATTA staat voor Association of Thai Travel Agents en houd zich bezig met het promoten en ondersteunen van de Thaise toeristen industrie.
TAT Logo T.A.T.license no. 11/02616
T.A.T. staat voor Tourism Authority of Thailand en kan gezien worden als de Thaise ANVR en SGR (oftewel het Thaise toeristen bureau) waarbij eventuele klachten en schade claims kunnen worden ingediend.
Terug naar de website. Green Wood Travel & Thailand-Birma