Groen Nieuws - Green Wood Travel
Bangkok, de 'Stad der Engelen'….
Juni-Juli 2007
Vreemde opmaak of geen afbeeldingen?
Bekijk de online versie van deze Green Wood Travel Nieuwsbrief.

Green Wood Travel: over Bangkok, de ‘Stad der Engelen’, de extra vluchten van LTU, alle mogelijke transfers en de reis- en annuleringsverzekeringen die u vanaf augustus dit jaar voordelig bij ons kunt afsluiten.

Bangkok Map.
Klik op de kaart voor een grotere versie.

Bangkok, de ‘Stad der Engelen’….
Geen stad ter wereld is zo kleurig, zo contrastrijk, exotisch chaotisch en toch zo rustig en veilig. In de jaren ’60 was Bangkok hooguit een voordelige tussenstop voor backpackers op weg naar omringende landen. Hoe anders ziet de Thaise wereld er nu uit. Thailand is nu een bestemming op zich, met Bangkok als onbetwist hoogtepunt. De bestemming voldoet aan alle wensen. Zowel backpackers als reizigers die gewend zijn aan grotere luxe komen in Thailand volledig aan hun trekken.

Bangkok, de ‘Stad der Engelen’Bangkok is in alle opzichten een bezoek dubbel en dwars waard. U kunt beroemde culturele attracties bezoeken als de Grand Palace, de Tempel van de Dageraad (Wat Arun) of Wat Pho met de Liggende Boeddha. Ter afwisseling behoort een tocht langs een van de vele winkelparadijzen tot een absolute must. Siam Paragon is qua keuze (en prijs) de onbetwiste topper in Zuidoost Azië en Central World Plaza is volgens veel bezoekers de grootste shopping mall. Nog niet de koffers vol? Dan naar Mah Boon Krong (MBK), Siam Square of Central Chitlom, om er maar een paar te noemen. Dan hebben we het nog niet gehad over de vele markten in deze stad met (naar schatting) 14 miljoen inwoners. De Chatuchak weekend-markt is wereldberoemd.

Moe van het winkelen of wandelen langs de bezienswaardigheden? Neem dan de Sky Train of de ondergrondse, op weg naar een massage of spa. En mocht u medisch advies zoeken, dan kunt u terecht in bijvoorbeeld het Bumrungrad Hospital of Bangkok Hospital, die topzorg bieden tegen verbazingwekkend aantrekkelijke tarieven.

Laten we het eens over de inwendige mens hebben. Alle wereldkeukens zijn in de Thaise hoofdstad te vinden, van Frans en Italiaans tot Japan, Vietnamees of Mexicaans. Neem gerust een noedelsoepje langs de kant van de weg, of bezoek het food court in een van de vele warenhuizen. De keuze is onbeperkt. Bangkok groeit in sneltreinvaart uit tot een culinair centrum zonder weerga

Ook ’s avonds hoeft u zich niet te vervelen, want Bangkok bruist dan als een fles goede champagne. U kunt terecht in vermaarde disco’s en nachtclubs, maar ook een van de theaters bezoeken voor een balletvoorstelling, een concert of een culturele show.

Tot slot legt u het vermoeide hoofd te rusten in een van de vele tophotels die de hoofdstad rijk is. U staat ongetwijfeld verbaasd over de verhouding tussen prijs en kwaliteit. Om nog maar te zwijgen van het smakelijke ontbijtbuffet dat ’s morgens doorgaans op u wacht. En op het tropische zwembad dat u verkwikt na een winkeltocht door de binnenstad. Bangkok is hoe langer hoe meer een stad die u lang bijblijft en de wens oproept om nog eens terug te komen.

LTU: waarom vliegt u niet vanaf Düsseldorf?

De Duitse airline LTU vormt een steeds beter alternatief voor de maatschappijen die vanaf Schiphol vliegen. Düsseldorf Flughafen is uiterst modern en gemakkelijk met trein of auto te bereiken. De parkeertarieven liggen er stukken lager dan op Schiphol. Jaarlijks vertrekken 20 miljoen passagiers van Düsseldorf, op ongeveer 40 kilometer vanaf de Nederlandse grens..
Bij LTU gooit Thailand hoge ogen, zo blijkt uit de plannen. Deze zomer vliegt de airline 4 keer per week non-stop tussen Düsseldorf en Bangkok en komende winter zelfs 6 keer. Dit in code share met Bangkok Airways, wat de doorverbinding veel gemakkelijker maakt. Als enige Europese airline vliegt Baiyoke SuiteLTU deze zomer tussen Düsseldorf en het Thaise vakantie-eiland Phuket (via München).
Als u bij ons een vlucht met LTU boekt, zorgen wij uiteraard voor de transfer in en twee nachten Prince Palace Hotel inclusief onbijtbuffet en één fameus lunchbuffet. Als extraatje krijgt iedere lezer van deze nieuwsbrief van ons een gratis 'candlelight-diner' in Baiyoke Suite. Het is een mooie combinatie: Duitse gründlichkeit en Thaise gastvrijheid!

Het woord ‘transfer’ is al gevallen. Daarvoor bent u bij Green Wood Travel aan het goede adres. We brengen u desgewenst met eigen minibus van plek naar plek, of het nu gaat om een van de twee luchthavens in Bangkok naar uw hotel of van uw hotel naar een willekeurige bestemming in de rest van het land. U kunt er van op aan dat onze chauffeurs beter de weg kennen in Thailand dan de routeplanner van TomTom….

Verzeker u van een geslaagde vakantie!

WELKOM OP DE WEBSITE VANGreen Wood Travel biedt u een complete vakantie, inclusief ticket, transfer-in en overnachting. Binnenkort hebben we voor u ook een (kortlopende) reis- en annuleringsverzekering. Dat organiseren we via de Europeesche Verzekeringen, door Nederlandse reisagenten voor de negende keer op rij verkozen tot de beste reisverzekeraar van Nederland. Kijk en vergelijk op onze website en verzeker u van een geslaagde en veilige vakantie, of van uw betaalde reissom als u onverhoopt verhinderd bent om het 'land van de glimlach' met een bezoek te vereren.


Ernst-Otto Smit
General manager
Green Wood Travel

Op reis met Green Wood Travel
De reis die u bij Green Wood Travel boekt, wordt geleid door Azië-experts. We doen ons uiterste best onze tours zo goed mogelijk uit te voeren. Wij zijn constant bezig onze service en reisbeschrijvingen te evalueren en waar mogelijk te verbeteren. Voor al onze reizen handhaven we een hoge standaard met aandacht voor details. Door nauwkeurig iedere reis uit te stippelen en goed voor te bereiden, onze medewerkers deskundig op te leiden en aandacht te schenken aan de wensen van onze gasten, leveren we comfortabele, veilige, plezierige en verrijkende rondreizen. Keer op keer en reis op reis…

Zorgvuldig ontwerpen
Bij Green Wood Travel ontwerpen wij al onze rondreizen zelf en onderzoeken nauwkeurig iedere nieuwe route. Constant controleren wij onze programma's, op zoek naar de optimale invulling. Green Wood Travel is een van de weinige touroperators in Azië met een dergelijke, doortimmerde aanpak. Als u op het internet surft, ziet u onze reisschema's soms op andere websites. Meestal zijn het touroperators die onze tours hebben gekopieerd
. Goedkope imitaties vormen een onderdeel van het dagelijks leven in Azië. Maar kijk uit, alstublieft. Er gaat veel meer in een succesvolle reis dan enkel een gekopieerd reisschema!

Klong tocht Klong tocht (Tourcode: 0101)
Laat in de morgen vertrek voor een korte rit naar de Chao Phraya-rivier, het beginpunt om het 'Veneti? van het Oosten' te ontdekken. Ook tegenwoordig zijn uitgestrekte gebieden rond Bangkok alleen over water te bereiken. De klongs (kanalen) vormen er de levensaders voor de Thai die er nog op traditionele manier leven. U vindt hier weelderige plantages met mango's, papaja's, durian en ander tropisch fruit....
Lees verder>>>

De Trein-tour De Trein-tour (Tourcode: 0128)
Deze tocht brengt u naar het minst bezochte vissersdorp in Thailand. De trein vertrekt vanuit een dichtbebouwde en drukke Bangkokse wijk aan de westkant van de Chao Phraya Rivier. U rijdt bijna door de huiskamers en keukens van de lokale mensen. Onderweg ziet u de hoge gebouwen van Bangkok kleiner en kleiner worden, totdat u omgeven bent door rijstvelden en huizen op palen.
Lees verder >>>

Thai Rafting Expeditie Thai Rafting Expeditie (3 dagen) (Tourcode: 0256)
Houdt u van 'actie'? Dan is dit echt iets voor u! Deze excursie biedt enkele sportieve activiteiten. Kort na het ontbijt vertrekken we naar de oever van de Nam Tang. Geniet onderweg van de schitterende omgeving met rijstvelden en vergezichten over valleien. Na aankomst is het tijd om verder te gaan... per olifant, een geweldige ervaring. Daarna ruilen we de olifanten in voor mountainbikes en rijden ongeveer 8 tot 10 kilometer door lokale dorpjes en dichte jungle....
Lees verder >>>

De Olifant Mahout Cursus De Olifant Mahout Cursus (3 dagen) (Tourcode: 0257)
Dit programma zorgt ervoor dat u een olifantenliefhebber wordt. Als u deze unieke excursie boekt, verblijft u in het olifantenkamp en bezoekt u vele bijzondere plekken. In de avond, na een dag hard werken met uw olifant, heeft u de gelegenheid om door het mahoutdorp te lopen. Zie hoe men uit een stuk hout een olifant snijdt. Bezoek het olifantenziekenhuis en zie hoe de pati?nten liefdevol verzorgd worden. Misschien heeft u wel het geluk om een baby-olifant van dichtbij te zien…
Lees verder >>>

Een Actieve Thais Bergdorp-Beleveni Een Actieve Thais Bergdorp-Belevenis (4 dagen) (Tourcode: 1150)
Een uur rijden vanaf Chiang Mai, op precies 551 kilometer ten noorden van Bangkok, ligt de eeuwenoude stad Phrae. Omgeven door bergen, watervallen, kleine dorpjes en veel nationale parken. Hier vonden we voor u het dorpje Punjen. Hier verblijven is uzelf verrassen. Zoals de naam al zegt: u bent actief bezig in een Thais bergdorp. Bekijk de foto's en verheug u alvast op wat u te wachten staat!....
Lees verder >>>

Tree Tops Jungle SafarisTree Tops Jungle Safari (4 dagen) (Tourcode: 0350)
Green Wood Travel is er trots op exclusieve en avontuurlijke tours in het Nationale Park Khao Sok te kunnen aanbieden. U krijgt nu de kans dit tropisch regenwoud te ontdekken onderleiding van zeer ervaren gidsen. De accommodatie, er is geen elektra en communicatiemiddelen, van Tree Tops is op zich al een avontuur: bungalows hoog in de bomen van de jungle en 'rafthouses' (drijvende bungalows van bamboe) op een meer, dat omsloten is door tropisch regenwoud.
Lees verder >>>

Een Actieve Thais Bergdorp-Beleveni De Umphang Jungle Safaris (4 dagen) (Tourcode: 0260 & 0260A)
We hebben het 5-daagse Umphang Jungle Safari programma op klantenadvies aangepast. Nu 'leverbaar' in verkorte versie! Het is een avontuurlijke 'basic' safari door vrijwel maagdelijk regenwoud. Overnacht in tenten, zwem in de onvergetelijke Thee Lor Zu watervallen. Bevaar met vlotten de ruige Mae Klong rivier en bezoek de primitieve Kotha-Karen-dorpjes. Vergeet niet dat jumbo-olifanten geen schokbrekers hebben! De komende maanden vormen (in en na de regentijd) de beste periode in verband met de hoeveelheid water in rivieren en watervallen. Boek tijdig uw avontuur met ons!
Lees verder >>>

 
Autoreizen In Thailand.

Green Wood Travel een 'self drive' en rij met uw gehuurde auto frank en vrij door ThailandEen leuke vakantie: self drive door Thailand !De ervaren Thailandganger heeft al de nodige tours achter de rug en de meeste bekende toeristische plaatsen bezocht. Vandaar ons advies voor wie eens iets anders wil: boek bij Green Wood Travel een 'self drive' en rij met uw gehuurde auto frank en vrij door Thailand. U komt dan werkelijk in aanraking met 'Amazing Thailand'.
Lees verder>>>

 
Wora Bura Resort & Spa : Hua HinWora Bura Resort & Spa (Hua Hin) Hua Hin is zonder meer de badplaats van de vorige en van de huidige eeuw. Koning Rama VII bouwde er in 1928 zijn zomerverblijf Klai Kangwon....
Lees verder>>>
Ayutthaya Thanee Hotel : AyutthayaAyutthaya Thanee Hotel (Ayutthaya) Het is jammer om de vroegere Thaise hoofdstad Ayutthaya slechts met een kort bezoek te vereren. Een of meer overnachtingen....
Lees verder>>>
Panviman Resort: Koh PhanganPanviman Resort (Koh Phangan) Panviman Resort (letterlijk: paradijselijk) ligt op een klip die uitkijkt op de twee baaien van Thong Nai Pan in het noordoosten van het eiland Koh Phangan....Lees verder>>> Punjen Hide-Away: LampangPunjen Hide-Away (Lampang) In het dorpje Punjen vindt u het traditionele Thailand terug, een vriendelijke boerenbevolking die met behulp van waterbuffels het land bewerkt...Lees verder>>>
P.P. Erawan Palms Resort : Koh Phi PhiP.P. Erawan Palms Resort (Koh Phi Phi) De Phi Phi Islands vormen een verademing van lichaam en geest Hier komt u tot rust, overdag dobberend, snorkelend of duikend...
Lees verder>>>
Bell Villa, Pai: PaiBelle Villa, Pai (Pai)
Het Belle Villa Resort in het ‘muzikale’ stadje Pai, halverwege Chiang Mai en Mae Hong Son is in alle opzichten een ‘verfrissing’...
Lees verder>>>
CoCo Cottage : TrangCoCo Cottage (Trang) Koh Ngai is een privé-eiland op een steenworp van Koh Lanta bij Trang in Zuid-Thailand, alleen toegankelijk voor voor toeristen die rust en geluk zoeken! Dit paradijs....Lees verder>>> Riverhouse Resort : Mae SariangRiverhouse Resort (Mae Sariang) Het Riverhouse Resort ligt in een rustige hoek van Noord-Thailand. Het sfeervolle hotel is pas begin 2004 geopend en ligt...Lees verder>>>
Tohsang Khongjiam Resort & Spa : UbonTohsang Khongjiam Resort & Spa (Ubon) In het verborgen paradijs langs de Mekong Rivier ligt dit schitterende boetiekresort. De ligging in een plantentuin...
Lees verder>>>
Shanghai Inn : BangkokShanghai Inn (Bangkok)
Chinatown in Bangkok is beslist ‘anders dan anders’. Hier vindt u nog steeds de puurste voorbeelden van de Chinese cultuur...
Lees verder>>>
 
lebua: beste deal van het jaarlebua at State Tower (Bangkok)

   SLHDe beste aanbieding voor BANGKOK is het 5-sterren hotel lebua: 3 nachten blijven, 2 nachten betalen! Door onze uitstekende contacten is het ons gelukt de ' beste deal van het jaar' af te sluiten. Als u 3 nachten boekt in Hotel lebua, het luxueuze vijfsterren hotel in de State Tower, hoeft u er namelijk maar 2 af te rekenen. Hotel lebua (met een kleine 'l') is een fenomeen. Dat merkt u al aan de grootte van uw 'One Bedroom Superior Suite'. Die bedraagt maar liefst 66 vierkante meter!

   De gastvrijheid in lebua is bovendien enorm. U krijgt elke dag een ontbijtbuffet voorgeschoteld (ook de derde dag!), naast toiletbenodigdheden van Bulgari, huisgemaakte lebua-chocolade bij aankomst in uw suite, koffie- en theezetter, gratis 4 Mbps high speed internet in de suite en gratis gebruik van de fitness-faciliteiten en het zwembad. Overdag kunt u gebruik maken van de shuttlebus die u naar het dichtstbijzijnde station brengt van de Sky Train (en u er desgewenst ook weer ophaalt).
Lees verder>>>
 
Green Wood Travel - redactie. Sorry als deze nieuwsbrief onaangekondigd in uw mailbox is terechtgekomen. Indien u de Green Wood Travel Nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, kunt u zich hier uitschrijven.

Thailand het meest Exotische Land In Azië

© Copyright by Green Wood Copyright 2002 Greenwood Travel Company Limited Travel Co., Ltd. 2002 - 2007. All rights reserved.
WELKOM OP DE WEBSITE VAN

www.greenwoodtravel.nl
PRINCE PALACE HOTEL,  14th  FLOOR
488/ 800 Bo Bae Tower, Damrongrak Road,
Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok 10100

Tel:
00 66 (0)2 628 4382 & 628 4383 & 628 4384
Fax: 00 66 (0)2 628 4385
Email: info@greenwoodtravel.nl

Hoofdkantoor open:
maandag t/m zaterdag, 09.00 - 17.30 uur (zondag gesloten)
Kantoor bezoekuren: 09.00 - 15.00 uur.
Contact personen:
Ernst Otto Smit, Jack van Lieshout, Guy Van der Schoot, Phawinee Baker,
Wanchan Issragumphot & Charuda Binkhuijsen.

Voor meer adresgegevens klik hier.

Green Wood Travel is Lid van:
ATTA Logo ATTA no. 01928
ATTA staat voor Association of Thai Travel Agents en houd zich bezig met het promoten en ondersteunen van de Thaise toeristen industrie.
TAT Logo T.A.T.license no. 11/02616
T.A.T. staat voor Tourism Authority of Thailand en kan gezien worden als de Thaise ANVR en SGR (oftewel het Thaise toeristen bureau) waarbij eventuele klachten en schade claims kunnen worden ingediend.
Terug naar de website. Green Wood Travel & Thailand-Birma