Vreemde opmaak of geen afbeeldingen?
Bekijk de online versie van deze Green Wood Travel nieuwsbrief.

Groen Nieuws - Green Wood Travel
Laat u verrassen! Insectentour, op de Fiets, verrassend veelzijdig
Green Wood Travel


Klantenwerving

Vanzelfsprekend doet elke touroperator aan klantenwerving. Ook Green Wood Travel vormt daar geen uitzondering op. Wij maken reclame, staan op beurzen maar zijn er heilig van overtuigd dat het leveren van goede producten en service de belangrijkste elementen zijn voor tevreden klanten en de nog steeds groeiende groep van vaste en nieuwe klanten is daar het bewijs van. Het vertellen van uw positieve ervaringen met GWT aan uw familie en vrienden is onze beste reclame. Helaas zijn er touroperators die daar blijkbaar anders over denken. Het is mogelijk dat u onlangs een mail heeft ontvangen van touroperator
"Special Journey" waarin een ex- medewerker van Green Wood Travel de producten van "Special Journey" aanprijst. Afgezien van de onrechtmatigheid van deze actie, zonder toestemming gebruikmaken van klantgegevens van een organisatie, is het ook een manier van klantenwerving waar wij ons van distantiëren. Maar ja, het zegt wel wat over de organisatie die dit soort praktijken meent te kunnen rechtvaardigen. Mocht u een dergelijke mail hebben ontvangen dan horen we dat graag van u!Emirates VLIEG COMFORTABEL NAAR BANGKOK

Dubai stopover,
een vleugje 1001 nacht

Als u met Emirates vanaf Düsseldorf naar Thailand vliegt of aan uw Thailand vakantie een bijzonder einde wilt geven dan is een kort verblijf in Dubai zeker een boeiende ervaring,
In 3 dagen en 2 nachten kunt u een goede indruk krijgen van deze trendsettende stad met zijn onovertroffen winkelmogelijkheden. Maar u maakt tevens kennis met de eeuwenoude Arabische cultuur tijdens een avontuurlijke tocht door de woestijn, waar u o.a. ook een bezoek brengt aan een traditioneel Bedoeïenenkamp, een ritje op een kameel kan maken en genieten van Arabische lekkernijen. Een rondvaart op een traditionele "Dhow" door de sprookjesachtige baai van Dubai met diner, Arabische muziek en buikdansen staat ook op het programma. Bovendien krijgt u bij aankomst een rondtour door de stad zodat u meteen alle hoogtepunten kunt bekijken. Het is allemaal inbegrepen, ook het hotel, in deze unieke aanbieding om de lange reis naar of van Thailand op een bijzondere manier te onderbreken.


Nieuw!
Insectentour

Een wel heel bijzondere tour die u door het unieke bergland van Punjen voert met het doel om van alles te weten te komen over .... insecten!
Maar daarnaast is er natuurlijk nog veel meer te zien en te ontdekken. U komt op verborgen plekken in de jungle. Wang Chin staat al heel lang bekend als een walhalla voor vlinder- en insectenliefhebbers. Ze zijn er in allerlei soorten en maten en uw gids kunt u er alles over vertellen. Veel mensen vragen ons wat voor dieren ze kunnen zien als ze de jungle ingaan en helaas, of misschien gelukkig, is er weinig kans dat u echt groot wild tegenkomt. Maar iets kleiner is ruim vertegenwoordigd en zeker zo interessant. De deskundige gids van de nabijgelegen Siam Butterfly Farm is onze begeleider tijdens deze tour. Wat u precies te zien krijgt is afhankelijk van het seizoen. In de avond zetten we spotlichten aan om de bijzondere vlinders en andere nachtinsecten te "spotten".

Tijdens een uitgebreide rondleiding over de Siam Butterfly Farm leert u alles over de levenscyclus van vlinders, hoe ze te vangen, te drogen en te conserveren.
De Farm is in 2010 geopend om vlinders en insecten te kweken. De lokale bevolking wordt aangemoedigd om bepaalde plantensoorten te laten groeien waar de rupsen zich mee voeden. Als zij in een cocon veranderen koopt de Farm deze van de bevolking. Dit geeft hun een extra bron van inkomsten. Voor gezinnen met kinderen is deze leerzame ontdekkingstocht door de natuur zeer geschikt.

Laat u verrassen!

Laat u verrassen!

Wat een verrassing!
U gaat op vakantie met Green Wood Travel en dat is natuurlijk al een feest, maar u hebt daarbij ook nog iets bijzonders te vieren tijdens uw reis: een verjaardag, trouwdag, afstuderen, wat dan ook.
Laat het ons weten en wij zorgen, waar u ook bent, voor een originele verrassing die deze dag nog meer bijzonder zal maken.

Hoe werkt het?
Heel eenvoudig, u stuurt ons een mailtje waarin u schrijft om wie het gaat, wat de gebeurtenis is en natuurlijk wanneer. Wij zorgen voor de rest. Wat dat is verklappen wij niet en het is ook afhankelijk van de locatie waar u zich bevindt, maar wat we u wel kunnen vertellen is dat het geen standaardcadeautje zal zijn. Maar, zoals u van ons gewend bent, iets unieks en persoonlijks. En dat vindt u alleen bij Green Wood Travel.

Fietsen in ongezien Cha-Am (Tourcode: 0607 A)
Fietsen in ongezien Cha-AmDit is een tour voor iedereen die meer wil zien van Cha-Am dan alleen het, overigens zeer fraaie, strand. Wij nemen u mee, ver van de asfaltwegen, over paadjes en weggetjes door het landelijk gebied ten noorden van Hua Hin. Hier kunt u een grote variatie in de tropische vegetatie zien. Wat een kleurenpracht! Maar deze fietstocht is veel meer dan alleen fietsen.
Lees verder >>>

Avontuurlijk fietsen in Hua Hin (Tourcode: 0607)
Avontuurlijk fietsen in Hua HinDit is een tour geschikt voor iedereen die in is voor een sportieve en boeiende ervaring. Het is zeker geen racepartij maar een goede conditie en de vaardigheid om goed te kunnen fietsen zijn wel noodzakelijk.
Om 08.00 uur in de morgen of 13.30 uur in de middag vertrekken we na een korte veiligheidsinstructie van de Engelssprekende tourleider. In rustig tempo peddelen we door achteraf straatjes naar onze eerste halteplaats: de Wat Borfai. We bezichtigen de tempel en leren van alles over boeddhisme en de plek die deze religie inneemt in het dagelijkse leven van de Thai.
Lees verder >>>

Fietsen, de juwelen van Pranburi (Tourcode: 0607B)
Fietsen, de juwelen van Pranburi
Deze tour neemt u mee op een reis, via "weggetjes" door het prachtige landschap ten zuiden van Hua Hin. De tour is geschikt voor iedereen, jong en oud, die kan fietsen. Daarnaast maakt u ook een tochtje met een originele langstaartboot. Maar deze fietstocht is veel meer dan alleen fietsen. We stoppen onderweg regelmatig en laten u kennismaken met het echte Thailand en de Thaise cultuur. Religie, oude ambachten, traditionele etenswaren en nog veel meer. Kortom behalve een sportieve ook een heel leerzame belevenis.
Lees verder >>>
Ayutthaya boot & fietssafari (Tourcode: 1604)
Ayutthaya boot & fietssafariCombinatie van cruise over de Chao Praya en fietstocht langs de hoogtepunten van Ayutthaya's schatten uit het verleden zorgen voor een dag vol cultuur en ontspanning.
's Morgens om 08.30 gaat u op de Rivercity pier in Bangkok aan boord van de "Grand Pearl." De trossen gaan los en daar glijden we over de machtige Chao Praya rivier en kunt u vanuit de airco binnenruimte of vanaf een van de buitendekken in een luie stoel het rivierleven aan u voorbij laten trekken.
Lees verder >>>


Sibaja Palms Resort - Koh Samui
Sibaja Palms Resort Koh SamuiUw eigen appartement of Villa aan een prachtig rustig zandstrand, ruim opgezet, met alle gemakken van een luxe hotel maar met de sfeer van een eigen huis. Dat is precies wat het Sibaja Palms Resort te bieden heeft en u de mogelijkheid geeft van een onbezorgde vakantie.
Lees verder >>>

Tango Beach - Koh Samui
Tango Beach-Koh Samui Het kleinschalige Tango Beach Resort combineert twee, schijnbaar tegenstrijdige, factoren: het is een rustige locatie maar toch vlakbij het drukke en gezellige nachtleven van Chaweng Beach. Voeg daarbij de uitstekende accommodatie en service en u heeft een prima plek om te genieten van een heerlijke vakantie.
Lees verder >>>

Centara Grand Mirage Beach Resort - Pattaya
Centara Grand Mirage Beach Resort, PattayaDe Centara hotels, wereldwijd, staan bekend om hun unieke locaties, sublieme service en trendsettende architectuur en faciliteiten. Kortom een klasse apart en het nieuwe Centara Grand Mirage Beach Resort voldoet daar ruimschoots aan. Het thema van dit resort is 'The Lost World' en wat dit inhoudt merkt u meteen als u onder de toegangspoort doorrijdt.
Lees verder >>>

Villa Tunjung - Bali
Villa Tunjung, Bali Wilt u het "echte" Bali beleven, zonder toeristen maar met vele mogelijkheden tot activiteiten in de prachtige omgeving: van vissen, snorkelen, dolfijnen spotten, kanoën in kratermeren, lokale dorpjes bezoeken of gewoon relaxen in de tuin aan het zwembad met uitzicht over de sawa's en bergen terwijl de butler u een drankje serveert. Villa Tunjung is geen hotel maar meer uw eigen paleisje in de tropen.
Lees verder >>>

Pung Waan Resort - Kanchanaburi
Pung Waan Resort - KWAI NOI Het glooiende heuvellandschap van Kanchanaburi met kronkelende rivieren en een overweldigende natuur is een prima gebied om te ontspannen. Het Pung Waan Resort aan de rivier Kwai Noi, die in de beroemde rivier de Kwai uitkomt is zo'n plek waar u dit zeker zult lukken.
Lees verder >>>

The Imperial Mae Ping - Chiang Mai
The Imperial Mae Ping, Chiang MaiZeer gunstig gelegen in het centrum van Chiang Mai, dicht bij de avondmarkt en de oude stad met alle bezienswaardigheden. Het Imperial Mae Ping is een groot hotel en biedt veel luxe en comfort, prima service en een prachtig uitzicht over de stad, Mae Ping rivier en de beroemde Doi Suthep berg net buiten de stad.
Lees verder >>>

Barali Beach Resort - Koh Chang
Barali Beach Resort, Koh ChangHet grote eiland Koh Chang is begenadigd met een onbedorven natuur van jungle, watervallen en heerlijke stranden aan het heldere water van de oceaan. In deze paradijselijke omgeving ligt het Barali Beach Resort, waar het u aan niets zult ontbreken om een fantastisch verblijf te hebben.
Lees verder >>>

Somkiet Buri Resort & Spa - Krabi
Somkiet Buri Resort & Spa, Krabi Hoewel niet pal aan het strand, heeft dit kleinschalige resort genoeg voordelen om er een uitstekend verblijf te hebben door de goede accommodatie en faciliteiten, maar ook door de fraaie ligging met de bergen direct oprijzend achter het resort.
Lees verder >>>


Nieuw! Op de Fiets, verrassend veelzijdig

Onze fietstours in Bangkok zijn natuurlijk al heel erg bekend bij u, maar er zijn natuurlijk veel meer locaties in Thailand waar het prima fietsen is. In deze nieuwsbrief vindt u onze nieuwe fietstochten in Hua Hin en omgeving en in Ayutthaya. De laatste in combinatie met een boottocht. Wat ze alle gemeenschappelijk hebben is de goede combinatie van sportief en toch relaxt bezig zijn en tegelijkertijd veel meer leren over de cultuur van Thailand met verrassende ontmoetingen. Dat kan een dorpsbewoner zijn of een klas schoolkinderen maar ook een, de weg overstekende reuzen varaan, of een zwerm tropische vogels. En dan natuurlijk het heerlijke Thaise eten wat we onderweg tegenkomen en proeven! Kortom, bijzondere belevenissen voor jong en oud.


Green Wood Travel - redactie. Onze excuses als deze nieuwsbrief onaangekondigd in uw mailbox is terechtgekomen. Indien u deze niet meer wenst te ontvangen, kunt u zich hier uitschrijven.
Green Wood Travel Co., Ltd. is lid van deze organisaties:
ATTA Logo
ATTA no. 01928

ATTA staat voor Association of Thai Travel Agents. Deze organisatie houdt zich bezig met het promoten en ondersteunen van de Thaise toeristenindustrie.
TAT Logo TAT-license no. 11/02616
TAT staat voor Tourism Authority of Thailand en kan gezien worden als de Thaise ANVR en SGR (oftewel het Thaise verkeersbureau) waar u eventuele klachten en schadeclaims kunt indienen.
Nederlands-Thaise Kamer van Koophandel (NTCC)De belangrijkste doelstellingen van de Nederlands-Thaise Kamer van Koophandel (NTCC) is het verstrekken van informatie en diensten met betrekking tot de handel, industrie, financëin en investeringen in Thailand en in Nederland.
De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die de producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Met meer dan 1000 aangesloten webwinkels is de Stichting het grootste erkende Keurmerk van Nederland.
 
Terug naar de website. Green Wood Travel & Thailand-Birma & Tree Tops Jungle Safaris & Thailand-Experience

Thailand, het meest exotische land in Azië

© Copyright by Green Wood Copyright 2002 Greenwood Travel Company Limited Travel Co., Ltd. 2002 - 2010. All rights reserved.