Vreemde opmaak of geen afbeeldingen?
Bekijk de online versie van deze Green Wood Travel nieuwsbrief.

Green Wood Travel
- redactie. Onze excuses als deze nieuwsbrief onaangekondigd in uw mailbox is terechtgekomen. Indien u deze niet meer wenst te ontvangen, kunt u zich hier uitschrijven.

Groen Nieuws - Green Wood Travel
Fijne feestdagen en voordelig naar de Thaise winterzon!
Green Wood Travel Thailand

Hotel promoties Ticket promoties Tour promoties Gratis Bangkok Opstap!
Jingle Bells All the Way!!

Jingle Bells All the Way!!

Kerstmis in de tropen lijkt nogal tegenstrijdig maar in praktijk is het een geweldige tijd om juist dan in Azië door te brengen. Of u nu Kerstmis wilt ontvluchten of juist de typerende dingen die bij Kerst horen wilt meemaken: het kan allemaal.
In de minder toeristische gebieden zult u weinig van Kerstmis merken. Het zijn sowieso ook geen vrije dagen voor de bevolking dus alles is open. Maar de Thai zijn gek op feesten en lichten dus zeker in Bangkok vindt u prachtig versierde straten en gebouwen, kerstbomen en complete kerstpleinen met kerststal. Het ziet er allemaal zeer feestelijk uit en in de vele openlucht biertuinen kunt u toch van de Kerst genieten maar dan zonder guur weer. Het Boeddhisme staat, vergeleken bij andere religies, meer open voor invloeden van andere tradities. Zo worden in de geestenhuisjes die u overal ziet, ook de huisgoden vereerd en in december komen er nog wat extra lichtjes bij en soms zelfs kleine kerstmutsjes.
De grote winkelcentra zoals Siam Paragon en Central World proberen elkaar elk jaar te overtreffen in uitbundige versieringen en sprookjesachtige verlichting. Zelfs de tuk tuk chauffeurs hebben een rode puntmuts op.
Het lijkt misschien allemaal wat overdreven en tegen het kitscherige aan maar de sfeer op deze zwoele winteravonden is onovertroffen. Ook in alle badplaatsen zult u worden verrast met kerstversieringen en natuurlijk speciale kerstdiners.
In Vietnam is Kerstmis een van de grootste feesten van het jaar, al sinds de Franse koloniale tijd, en speciaal in Ho Chi Minh City wordt het uitbundig gevierd met veel versieringen, speciale galadiners en veel mensen op straat.
Dus meer dan genoeg te beleven tijdens de feestdagen in Azië!
Green Wood Travel geeft u graag tips hoe en waar u kunt deelnemen aan alle festiviteiten.

Singapore Airlines

Alleen te boeken van 15 tot 18 december 2011.
Reisperiode: 19 januari 2012 15 juni 2012.
Geldig voor vertrek op: maan, dins-, woens- en donderdag.
Minimum verblijf: 6 dagen. Maximum verblijf: 45 dagen.

STOP OVER in Singapore

Stopover in SingaporeAls u met Singapore Airlines vanaf Amsterdam naar Bangkok vliegt of na uw vakantie
in Thailand nog wat meer Aziatische sferen wilt opsnuiven in een uiterst moderne setting dan is Singapore zeker een stad die u niet mag missen.
Lees verder >>>

Nieuwe hotelaanbiedingen - Green Wood Travel

Green Wood Travel heeft altijd de laagsteAanbiedingen hotels aanbiedingen en prijsgarantie voor hotels overal in Thailand. Klik op onze aanbiedingenpagina voor het volledige aanbod.

Bundhaya Resort - Koh Lipe

Bundhaya ResortKoh Lipe is een klein eiland, gelegen in de provincie Satun, in het uiterste zuiden van Thailand tegen de grens met Maleisië. Het staat bekend als de Malediven van Thailand. De omgeving is sublie.....
Lees verder >>

Panlaan Boutique Resort - Nong Khai

Panlaan Boutique Resort Dit kleine boetiek resort in Nong Khai biedt 25 uniek ingerichte kamers en huisjes met een tropisch uitzicht op de tuin. Gasten op zoek naar een perfecte mix van aandacht voor detail en modern gemak, vinden dit in Panlaan Boutique Resort. Misschien wel het beste resort in de stad! Lees verder >>


Vakantiesalon Vlaanderen 2012
Het Internationale
Vakantiesalon Vlaanderen


Van 26 tot en met 30 januari 2012 vindt de 34ste editie van 'het Internationale Vakantiesalon Vlaanderen' plaats!

Waarom een bezoek brengen aan het Vakantiesalon Vlaanderen?

 


Green Wood Travel - redactie. Onze excuses als deze nieuwsbrief onaangekondigd in uw mailbox is terechtgekomen. Indien u deze niet meer wenst te ontvangen, kunt u zich hier uitschrijven.
Green Wood Travel Co., Ltd. is lid van deze organisaties:
ATTA staat voor Association of Thai Travel Agents
ATTA no. 01928

ATTA staat voor Association of Thai Travel Agents. Deze organisatie houdt zich bezig met het promoten en ondersteunen van de Thaise toeristenindustrie.
TAT staat voor Tourism Authority of Thailand TAT-license no. 11/02616
TAT staat voor Tourism Authority of Thailand en kan gezien worden als de Thaise ANVR en SGR (oftewel het Thaise verkeersbureau) waar u eventuele klachten en schadeclaims kunt indienen.
Nederlands-Thaise Kamer van Koophandel (NTCC)De belangrijkste doelstellingen van de Nederlands-Thaise Kamer van Koophandel (NTCC) is het verstrekken van informatie en diensten met betrekking tot de handel, industrie, financëin en investeringen in Thailand en in Nederland.
Pacific Asia Travel Association (PATA)Opgericht in 1951, de Pacific Asia Travel Association (PATA) is de erkende autoriteit voor reis- en toerisme-industrie in Azië en de Pacific. PATA geeft leiding en belangenbehartiging voor collectieve ontwikkeling van bijna 100 overheid en vreemdelingenverkeerorganen, meer dan 55 luchtvaartmaatschappijen en cruisemaatschappijen, en honderden touroperators. De Pata-leden stimuleren een duurzame groei van het toerisme naar en binnen de regio's
Webshop keurmerk De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die de producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Met meer dan 1000 aangesloten webwinkels is de Stichting het grootste erkende Keurmerk van Nederland.
Terug naar de website: Green Wood Travel & Thailand-Birma & Tree Tops Jungle Safaris & Thailand-Experience & Prince Palace Hotel

Thailand, het meest exotische land in Azië

© Copyright by Green Wood Copyright 2002-2011  Green Wood Travel Company Limited Travel Co., Ltd. 2002 - 2011. All rights reserved.