Vreemde opmaak of geen afbeeldingen?
Bekijk de online versie van deze Green Wood Travel nieuwsbrief.

Green Wood Travel
- redactie. Onze excuses als deze nieuwsbrief onaangekondigd in uw mailbox is terechtgekomen. Indien u deze niet meer wenst te ontvangen, kunt u zich hier uitschrijven.

Groen Nieuws - Green Wood Travel
Vakantieplus++++++, zo natuurlijk !
Met Jet Airways van Brussel naar Bangkok, Fotowedstrijd, de uitslag!
Green Wood Travel Thailand

Hotel promoties Ticket promoties Tour promoties Gratis Bangkok Opstap!

Green Wood Travel - Zo natuurlijk

Fotowedstrijd
De uitslag!

Onze fotowedstrijd Get Blue with Green was zeker een succes! Er zijn heel wat leuke, mooie, romantische, foto's ingestuurd en we willen dan ook alle deelnemers hartelijk bedanken voor hun inzendingen. Wie de meeste "likes" wist te verzamelen viel in de prijzen en kan zich binnenkort de trotse eigenaresse noemen van een echte BlueBerry telefoon met vele mogelijkheden.
En de winnaars zijn...............

3 winnaressen! Want het zijn de dames die het best gescoord hebben in deze wedstrijd.
1. Claudia de Boer met de wachten bij het Koninklijk paleis in Bangkok

De wachten bij het Koninklijk paleis in Bangkok

2. Jacqueline van Velzen on Top of the World in Huai Nam Dang National Park

On Top of the World in Huai Nam Dang National Park

3. Loes van Rijswijk met de mooiste woonboot ever op de River Kwai

De mooiste woonboot ever op de River Kwai

Van Harte gefeliciteerd !!

Jet Airways van Brussel naar Bangkok

Met Jet Airways van Brussel naar Bangkok

Een nieuwe en voordelige manier om naar Thailand te vliegen is met Indiaas snelst groeiende luchtvaartmaatschappij Jet Airways. Een vlucht met een tussenstop in Mumbai waar u even de benen kan strekken voordat u doorvliegt naar Bangkok. Jet Airways vliegt met nieuwe comfortabele vliegtuigen en staat bekend om haar goede service. Een heel goede optie voor al onze Belgische klanten maar ook als u in Nederland woont, is het zeker de moeite waard om deze mogelijkheid te bekijken.

1. Voordelige tarieven

2. Brussels Airport is een prettige, niet te grote luchthaven die eenvoudig te bereiken is met openbaar vervoer.
3. Ook met de auto is de luchthaven, tussen Antwerpen en Brussel gelegen, goed en snel te bereiken en de parkeertarieven voor langere tijd zijn heel gunstig. Wat dacht u van 109 euro voor twee weken?
Kijk hier voor meer informatie over Jet Airways

Vakantiesalon Vlaanderen Green Wood Travel is aanwezigheid op de nieuwe Internationale Vakantiesalon Vlaanderen in de Expohallen van Antwerpen van 26 tot 30 januari 2012. Wij verloten 100 vrijkaarten. U kunt zich hier aanmelden.

Vakantieplus++++++, zo natuurlijk !

Vakantieplus++++++, zo natuurlijk!

Heerlijk om weer op vakantie te gaan maar terwijl voor de een luieren op het strand de ideale vakantie is, is een trektocht door de jungle, ver weg van de bewoonde wereld, voor de ander de ultieme vakantie ervaring. En voor nummer drie is het misschien de combinatie van die twee.
Het blijkt dat steeds meer vakantiegangers een extra invulling aan hun vakantie willen geven en tegelijkertijd nog meer van de lokale cultuur willen beleven.
Dat kan een bezoekje aan een lokale school zijn maar ook een week in een dorpje verblijven en letterlijk meeleven met de bewoners: ga vissen met de mannen uit het dorp of leer hoe je sarongs kan beschilderen, kook en eet mee en luister naar de oude volksverhalen. Hier beleef je echt een uitwisseling van culturen. Olifanten spreken tot de verbeelding. Op de rug van een olifant door de jungle heen schommelen is voor veel mensen nog steeds een hoogtepunt van hun vakantie. Maar als u zich wat verder wilt verdiepen in de geschiedenis en het leven van de olifant en hun berijders en verzorgers, de mahouts, dan kunt u ook een week met ze optrekken, de olifanten voeren, met ze gaan baden en voedsel voor ze aanplanten. Hoor de verhalen van de mahouts die al generaties lang met hun olifanten verbonden zijn. Vakantie met unieke pluservaringen!
Green Wood Travel is altijd op zoek om u een unieke vakantie te bezorgen. Boven beschreven activiteiten maken al deel uit van ons aanbod en binnenkort kunt u uit nog meer mogelijkheden kiezen voor uw eigen plusvakantie.
Neem contact op met Green Wood Travel voor uw eigen Pluservaring.

Olifanten mahout cursus (T-0257)

Olifanten mahout cursus Het mahout (olifantentemmer) trainingsprogramma bij het Thai Elephant Conservation Center (TECC) biedt toeristen een uitgelezen kans om eindelijk zelf op zo'n jumbo te rijden en te besturen als een mahout. U 'krijgt' uw eigen olifant waar u op rijdt en - nog belangrijker - een kans om de relatie te leren kennen tussen mens en olifant….Dit programma zorgt er beslist voor dat u voortaan een olifantenliefhebber bent. Als u deze unieke excursie boekt, verblijft u in het olifantenkamp en bezoekt u vele bijzondere plekken. 's Avonds, na een dag hard werken met uw olifant, heeft u de gelegenheid om door het mahout-dorp te lopen. Zie hoe men uit een stuk hout een olifant snijdt. Bezoek het olifantenziekenhuis, waar de mahouts de patiënten liefdevol verzorgen. Misschien heeft u het geluk om een baby-olifant van dichtbij te zien… Leer ook om van olifantenpoep papier te maken. Het is een nobele manier om deze giganten voor uitsterven te behoeden. Geniet samen met de olifanten van een bad.
Lees verder >>>

Kuraburi lokaal, het pure Thaise leven (T-0366 )

Kuraburi lokaal, het pure Thaise leven Deze Pluservaring zal u ongetwijfeld nog lang bijblijven want nu heeft u de kans om het echte Thaise landleven van heel dichtbij mee te maken. Aan de Andamanzee liggen in de mooie maar nog ongerepte provincie Kuraburi dorpsgemeenschappen waar u van harte welkom bent om een aantal dagen letterlijk mee te leven met de bewoners. U slaapt comfortabel in hun huizen, doet mee met de dagelijkse bezigheden zoals vissen, koken en allerlei oude ambachten zoals het beschilderen van sarongs en het maken van zeep. Een van de dorpelingen zal uw gids zijn en u in het Engels helpen in de communicatie met de andere bewoners. Dit gebied is zwaar getroffen door de Tsunami van 2004. Met uw verblijf ondersteunt u de bewoners bij de wederopbouw van hun bestaan en geven zij u een uniek kijkje in hun leven. Lees verder >>>

 

Green Wood Travel heeft altijd de laagsteAanbiedingen hotels aanbiedingen en prijsgarantie voor hotels overal in Thailand. Klik op onze aanbiedingenpagina voor het volledige aanbod.

Amari Emerald Cove Resort - Koh Chang

Amari Emerald Cove Resort - Koh Chang Koh Chang is altijd een favoriete vakantieplaats voor de Thai geweest. Met de opening van de luchthaven van Trat op het vasteland ligt dit 'verborgen geheim' slechts een korte vlucht van Bangkok. Dit prachtige resort biedt u alles wat u maar kan wensen voor een perfecte vakantie.
Lees verder >>
Baan Bayan - Hua Hin

Baan Bayan - Hua Hin Baan Bayan is bij uitstek een exclusief boetiekhotel. Het was een traditioneel strandhuis van een aristocratische en welgestelde Thaise familie. Gasten die de rijke Thaise historie en cultuur willen ervaren of op zoek zijn naar unieke accommodatie waarderen zeker de serene atmosfeer van Baan Bayan, prachtig verbouwd met een goed oog voor detail
.Lees verder >>

Anantara Phangan Rasananda Resort

Anantara Phangan Rasananda Resort and Spa - Koh Pha-Ngan Koh Pha-Ngan staat bekend als het party eiland vanwege de fullmoon parties maar er zijn ook verborgen paradijsjes van ongerepte natuur, waar alleen het geluid van de kristalheldere zee op het witte strand de stilte doorbreekt. Op een van de allermooiste plekken aan de rustige noordoostkust van het eiland ligt het Rasananda resort van de exclusieve Anantara keten. Een garantie voor op en top genieten van omgeving en alle comfort die het resort te bieden heeft. Lees verder >>>

Purimas Beach Hotel & Spa - Rayong

Purimas Beach Hotel & Spa - Rayong Als u weg wilt van de drukte en op zoek bent naar privacy en ontspanning, dan is het Purimas Beach Hotel & Spa misschien iets voor u. U wordt met een Thaise gastvrijheid omringd in een idyllische omgeving, te midden van wuivende palmen aan een wit zandstrand en u kijkt uit over de Golf van Siam.
Lees verder >>

Peach Hill Hotel - Phuket

Peach Hill Hotel - Phuket De ligging op de fraaie 'perzikberg' tussen Kata en Karon Beach is zonder meer uitstekend. Dit hotel en resort ineen ligt in een mooie tropische tuin in een vredige groene vallei met een subliem uitzicht op de hemelsblauwe Andamanzee. Gastvrijheid en service staan hier hoog in het vaandel.
Lees verder >>>

The Rim Resort - Chiang Mai

The Rim Resort - Chiang Mai Dit prachtige boetiekhotel is gebouwd in klassiek Lanna-stijl en ligt heel gunstig in het oude stadscentrum van Chiang Mai. Het hotel bestaat uit 3 gebouwen vernoemd naar de noordelijke bloemen Chaba, Dahla en Monta. De natuurlijke omgeving en prachtige tropische tuin zorgen voor een ontspannen sfeer.
Lees verder >>>


Green Wood Travel - redactie. Onze excuses als deze nieuwsbrief onaangekondigd in uw mailbox is terechtgekomen. Indien u deze niet meer wenst te ontvangen, kunt u zich hier uitschrijven.
Green Wood Travel Co., Ltd. is lid van deze organisaties:
ATTA staat voor Association of Thai Travel Agents
ATTA no. 01928

ATTA staat voor Association of Thai Travel Agents. Deze organisatie houdt zich bezig met het promoten en ondersteunen van de Thaise toeristenindustrie.
TAT staat voor Tourism Authority of Thailand TAT-license no. 11/02616
TAT staat voor Tourism Authority of Thailand en kan gezien worden als de Thaise ANVR en SGR (oftewel het Thaise verkeersbureau) waar u eventuele klachten en schadeclaims kunt indienen.
Nederlands-Thaise Kamer van Koophandel (NTCC)De belangrijkste doelstellingen van de Nederlands-Thaise Kamer van Koophandel (NTCC) is het verstrekken van informatie en diensten met betrekking tot de handel, industrie, financëin en investeringen in Thailand en in Nederland.
Pacific Asia Travel Association (PATA)Opgericht in 1951, de Pacific Asia Travel Association (PATA) is de erkende autoriteit voor reis- en toerisme-industrie in Azië en de Pacific. PATA geeft leiding en belangenbehartiging voor collectieve ontwikkeling van bijna 100 overheid en vreemdelingenverkeerorganen, meer dan 55 luchtvaartmaatschappijen en cruisemaatschappijen, en honderden touroperators. De Pata-leden stimuleren een duurzame groei van het toerisme naar en binnen de regio's
Webshop keurmerk De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die de producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Met meer dan 1000 aangesloten webwinkels is de Stichting het grootste erkende Keurmerk van Nederland.
Terug naar de website: Green Wood Travel & Thailand-Birma & Tree Tops Jungle Safaris & Thailand-Experience & Prince Palace Hotel

Thailand, het meest exotische land in Azië

© Copyright by Green Wood Copyright 2002-2011  Green Wood Travel Company Limited Travel Co., Ltd. 2002 - 2011. All rights reserved.