Waar Eilandhoppen in Thailand?

island-hoppingAls je een gebied met meer dan één eiland in korte tijd wil zien dan is eilandhoppen een graag gewilde vakantievorm. Je reist naar een eiland en vervolgens verblijf je daar 1 of 2 dagen. Vervolgens reis je met de veerboot verder naar een volgend eiland. Ook daar blijf je weer korte tijd en je reist weer verder. Op deze manier kun je in relatief korte tijd een hele groep eilanden zien en naderhand vertellen waar je overal bent geweest.

1 Eiland hoppen in de Trang Archipel (7 dagen / 6 nachten)

Een unieke en uitzonderlijke manier om de vele en nog nauwelijks door toeristen bezochte eilanden voor de kust van de provincie Trang te ontdekken.

U reist ‘exclusief’ met een ‘eigen’ gecharterde langstaartboot. Samen met de lokale begeleiders beleeft u vele aspecten van het typische Zuid-Thaise eilandleven. Geen luxe maar een pure beleving zoals in uw dromen. Jezelf, je gezin, je geliefden en niemand anders met oprechte lokale mensen van eiland naar eiland. Een Super Beleving!

De Trang-eilanden liggen niet ver van elkaar, maar zijn toch heel verschillend wat betreft begroeiing, cultuur en geografie.

Prijs vanaf
12,150 Baht
Datum: Maandag, Woensdag & Vrijdag
Tijd: 19.30
20120515-160712

2 Eiland hoppen in de Merqui Archipel (5 dagen / 4 nachten)

Een prachtige tocht langs de bounty eilanden van de Merqui archipel in Myanmar.

Deze nog ongerepte en onontdekte eilandengroep in de Andamanzee is een must voor iedereen die van water en natuur houdt. U ziet de meest mooie eilanden en maakt kennis met de “Sea Gypsies”, de met uitsterven bedreigde bewoners van dit gebied.

U doet dit alles met het luxe motorjacht de “MV Sea Gypsy”. Overdag genieten van de natuur en s’avonds ontspannen aan boord van uw jacht, dat is puur genieten!

Mogen we u snel inboeken …….. ?

Prijs vanaf
1,050 USD
524d0f5bd968f4days-map

3 Eiland hoppen in de Koh Chang Archipel (5 dagen / 4 nachten)

Koh Chang is onderdeel van een ongerept eilanden-archipel aan de Thaise oostkust, en de betoverende kleinere eilandjes behorende tot deze archipel, zijn makkelijk en snel bereikbaar en een verkenning meer dan waard. Niet alleen zijn ze verbluffend mooi, maar ze hebben ook ieder hun eigen interessante geschiedenis.

Voor een stukje avontuur en een beetje schipbreukelingengevoel, zijn de eilanden rond Koh Chang een ideale bestemming. Deze vijfdaagse privé-expeditie met gids doet de mooiste eilanden in deze archipel aan en u kunt heerlijk genieten van zon, zee en de mooiste stranden, een rijk onderwaterleven, verbluffend mooie natuur, cultuur en de rust die hier nog volop aanwezig is.

Prijs vanaf
14,950 Baht
Datum: Dagelijks
526f4a0173ae112917985

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *