5 redenen om naar de Malediven te gaan.

Hier worden dromen werkelijkheid.

1.

Maaya Thila ontpopt zich tot een van de mooiste snorkel- en duiklocaties ter wereld. Je kunt er met walvishaaien zwemmen en treft er mogelijk manta roggen en hamerhaaien. Als je die trouwens niet tegenkomt is er altijd nog het prachtige koraal.

Bij Maaya Thila kun je met walvishaaien zwemmen.

2.

Veel resorts sturen een eigen butler om hun gasten op te halen. Die butler is concierge, front-desk officer, doet reserveringen, weet alles van de eilanden en kan elke vraag beantwoorden. Handig toch?

3.

Er zijn geen grote resorts op de Malediven. Alles is kleinschalig. Je zit dus altijd dicht bij zee. Soms direct aan het strand, anders gewoon in een bungalow op het water. Vaak ook net boven het water. Dat kan omdat er geen echte getijden zijn in de lagunes van de Malediven. Je kunt dus altijd even je tenen in het water steken.

Je kunt er altijd even je tenen in het water steken.

4.

Een zee van sterren, een blauwe lichtgevende gloed van flonkeringen zie je bij Vaadhoo Island. Lichtgevend plankton zorgt voor een unieke beleving die je ogen maar moeilijk zullen kunnen geloven.

Lichtgevend plankton op Vaadhoo Island.

5.

De exclusiviteit. Je wordt er niet onder de voet gelopen. De resorts zijn niet te groot, bijna elke atol heeft zijn eigen witte zandstrand met een groepje palmen.

Bijna elke atol heeft zijn eigen witte zandstrand.

Wil je meer weten? Over hoe je er komt en hoe lang je moet vliegen? Kijk op INFORMATIE MALEDIVEN. Wil je alvast eens kijken bij de resorts die je bij Green Wood Travel kunt boeken, klik dan op HOTELS MALEDIVEN.