Aanrader: Athithara Homestay Ayutthaya

Wij zijn nogal ingenomen met dit zeer karakteristieke en authentieke Athithara guesthouse. Veel dichter bij het echte Thaise leven komt u niet.

athithara-homestay-photos-exterior-hotel-information-2

Het huis en de kamers zijn helemaal in klassieke Thaise stijl gebouwd en ingericht. De faciliteiten zijn eenvoudig, u moet douche en toilet delen, maar atmosfeer en locatie maken alles goed. Deze Homestay ligt aan de rivier en dicht bij het centrum van Ayutthaya. In de buurt kunt u ervaren hoe multicultureel deze oude stad is. U treft er de Sint Joseph kerk, een moskee en een tempel aan de andere kant van de rivier aan. Ayutthaya was van de 14e tot 16e eeuw een welvarend koninkrijk. In die tijd groter dan Parijs. De florerende handel ontstond door de centrale ligging tussen India en China. Verschillende oorlogen met de Birmezen verstoorde de ontwikkeling van het koninkrijk. In 1767 waren de Thai niet meer bestand tegen de druk en werd Ayutthaya grotendeels vernietigd. Gelukkig is aan de ruïnes nog te zien hoe de ster van Ayutthaya ooit straalde.

Accommodatie: er zijn zes kamers, in schitterende Thaise stijl en tussen de 13 m2 en ongeveer 30 m2 groot. Ontmoetingspunt is een fraaie gedeelde woonkamer en u kunt gebruik maken van de keuken. Voor wie in de zon durft is er een tuin en aan de Chao Praya rivier ligt een terras waar het in de avond goed toeven is. De kamers hebben gratis internet, airconditioning, een flatscreen TV en een koelkast. Badkamer en toilet worden met andere gasten gedeeld.

dsc_0906

Faciliteiten: een tuin, een terras aan de rivier, er kunnen fietsen worden gehuurd. De keuken kan worden gebruikt. Alle kamers hebben uitzicht op de rivier.

861833_15101210110036787308

Locatie: direct aan de Chao Praya rivier in het oude stadscentrum. Er is gratis parkeerruimte voor ongeveer 6 auto’s. De luchthaven Suvarnabhumi ligt op ongeveer 75 kilometer. Athithara ligt op 700 meter van de Chaiwatthanaram tempel en op minder dan drie kilometer van de Mahathat tempel.

Boek dit hotel met laagste prijsgarantie bij Green Wood Travel.

E-mail: info@greenwoodtravel.nl
Tel: 070 250 0062

 Meer info?

Bel ons Nederlandse nummer: 070 250 0062 of stuur een e-mail naar info@greenwoodtravel.nl

img_9532

40739793