Altijd al eens een maatpak willen hebben?

index_02Vorige week heb ik me eraan gewaagd, een pak laten maken in Thailand. Mijn ervaring: Ideaal, top services en echt een aanrader. Ik heb dit laten doen bij James Fashion, Zij hebben vier verschillende locaties in Thailand, twee in Bangkok, één in Hua Hin en de andere in Pattaya.

Dinsdag 10 januari werd ik opgehaald vanaf het kantoor van Green Wood Travel en werd ik met een mini bus naar de winkel gebracht. Bij binnenkomst een lekker kopje en vervolgens in de boeken duiken om een stijl te kiezen. Bleek voor mij iets moeilijker dan gedacht, gelukkig konde de mensen van James Fashion mij helpen en kwam ik uiteindelijk uit op een modern, slim fit, toch beetje classic pak voor formele gelegenheden. Daarna moest er gekozen worden uit een van de vele stoffen/kleuren.

Toen dat allemaal klaar was, hadden ze alleen nog mijn maten nodig. Binnen vijf minuten was dit alweer klaar en hadden ze al mijn maten. Afspraak maken wanneer ik heb kan komen passen en vervolgens weer met de mini bus terug naar kantoor.

Donderdag 12 Januari tijd om het pak te passen. Weer werd ik opgehaald door door een van de vele mini busjes van het bedrijf. Eerst weer tijd voor een kopje koffie, daarna het pakken aantrekken. Zoals hieronder te zien is was het nog niet helemaal af, omdat ze het op deze manier perfect op maat kunnen maken. Ik kon zelf zeggen hoe ik alles wou hebben, hier iets korter, de mouwen iets langer, de broek iets smaller, ect. Ik bedacht me nog dat een op maat gemaakt overhemd ook wel ideaal was en het pak helemaal compleet zou maken. Ze namen nog even snel de maten op stof kiezen en binnen 45 minuten stonden we weer buiten om weer teruggebracht te worden met de mini bus.

img_5893 img_5890

Maandag 16 januari, de dag dat het hele pak klaar moest zijn. Ditmaal hoefde ik niet naar hun toe, maar kwamen ze met het pak en overhemd naar het kantoor, dit kan ook gewoon je hotel zijn, toen ik het aantrok voelde het al goed, perfect op maat gemaakt en een fijne stof! Echter, vond ik de broek nog steeds iets te breed. Hier werd niet moeilijk over gedaan en ik kreeg het jasje en het overhemd overhandigd en ze zouden de volgende dag mijn broek komen brengen.

Dinsdag 17 januari dezelfde man van James Fashion kwam mijn broek brengen, weer even passen en dit keer zat het als gegoten, zoals je hieronder kan zien.

img_5932

 

Het duurde voor mij dus een week om het pak te maken, de meeste mensen hebben niet zoveel tijd in Bangkok. Daarom kunnen ze het ook naar je opsturen of kan je bijvoorbeeld aan het einde van je vakantie bij teruggaan voor de finishing touch.

Al met al bij James Fashion kan je met super goede services een super mooi pak laten maken. Wilt u informatie of meer info? Dan kan je ons altijd bereiken op: 070 250 0062 of stuur een e-mail naar info@greenwoodtravel.nl