De koffie staat klaar!

Vlak bij de grote en bekende shopping malls van Bangkok is dit immens grote gebouw te vinden. Hierin vind u onder andere het Prince Palace Hotel, zo’n 1300 kleine winkels en Green Wood Travel.

Green Wood Travel is gevestigd in Bangkok met 23 jaar ervaring in het verzorgen van individuele maatwerkreizen door Azië. U komt rechtstreeks in persoonlijk contact met onze Nederlandstalige reisexperts met jarenlange ervaring in het samenstellen van belevingsreizen.

Ons kantoor is zes dagen per week van 9:00 tot 17:30 geopend voor al jullie vragen en gezellige bezoekjes. Het personeel van Green Wood Travel ontvang u altijd met een mooie glimlach en een kopje koffie of een glas koud water.

Dus ben je in de buurt en zit je met vragen over Thailand en omgeving of wil je nog leuke tips voor leuke tours en dagjes weg. Hoe dan ook, u bent altijd van harte welkom. Neem ook even een kijkje op onze site, hier zien een hoop leuke tours te vinden door heel zuid-oost Azië heen. Om een paar voorbeelden te geven van tours die wij aanbieden, is hier mijn persoonlijke tour top vijf:

5. Fietsen – door heilig Bangkok

Zoals op de foto’s te zien is als je naar de website gaat, fiets je bij deze tour door de gekste plekken. Om een paar dingen op te noemen een markt, China Town, keukens, stalletjes, ect. Door deze tour te doen krijg je een mooi beeld van het dagelijks leven van een Thai.

4. Fietsen – Co Classic China Town

Welke Nederlander houdt er nou niet van fietsen? In Nederland vind ik het vaak saai omdat je de weg al kent naar je werk of de supermarkt. Als je deze tour zal gaan fietsen weet ik zeker dat je de weg nog niet weet en heel erg veel nieuwe dingen zal tegen komen. Fietsen door smalle steegjes, keukens en zelfs een stukje jungle.

3. Klong tour in Bangkok

Laat in de ochtend vertrekt u voor een korte rit naar de Chao Phraya rivier, het beginpunt van waaruit u het ‘Venetië van het Oosten’ gaat ontdekken. Deze kanalentocht is een originele Green Wood Travel tour. Niet een kort toeristisch boottochtje maar een echte beleving in het wijde water landschap van Bangkok.

2. Grand Palace en de Smaragdgroene Boeddha

Een absolute must als u in Bangkok bent! U bezoekt verschillende van de indrukwekkende gebouwen van het koninklijk paleis en het tempelgedeelte met mooi bewerkte chedi’s, prang’s, muurschilderingen, mythologische olifanten, garuda’s, wachters, mozaïeken. Iets wat je gewoon gezien moet hebben als je in Bangkok bent.

1. River Kwai Tour (3 dagen / 2 nachten)

Kanchanaburi staat wijd en zijd bekend om haar overweldigende natuur, de roemruchte brug over de Kwai en het bijbehorende trieste verleden. Deze tour is inclusief één overnachting op een ‘Jungle Raft.’ Dat is een uniek drijvend hotel, middenin de ruige jungle van Kanchanaburi, gebouwd van hout en bamboe. Super gaaf om een keertje ervaren en echt een grote aanrader.

Wij zien u graag binnenkort eens op het kantoor of neem contact met ons op via de telefoon (070 250 0062) of de mail (info@greenwoodtravel.nl).