Dromen van Koh Chang

 

Dromen van Koh Chang….

De lange hete zomer is voorbij. Eindelijk, zullen sommigen denken, laat de herfstbuien en de sneeuw maar komen. Toch dromen veel mensen niet alleen van een witte kerst, maar ook al van het moment dat het weer zomer wordt. De meeste dromen zijn bedrog, maar niet die van het Thaise tropische eiland Koh Chang. Speciaal voor iedereen die eigenlijk niet kan wachten op a) zon en zee, b) hemelse zonsondergangen, c) koele cocktails op het strand.

Om je eilandfantasie van droom werkelijkheid te laten worden, noemen we alvast een paar resorts waar wij in ieder geval graag neerstrijken.

Sea View Resort: de rest is bijzaak.

Eenmaal in het Sea View Resort & Spa Koh Chang maak je je koffer open en haalt er als eerste je zwemkleding en teenslippers uit. De rest is bijzaak. Het onthaasten is begonnen. Hier worden luxe en gemak moeiteloos gecombineerd in de vredige schaduw van kokospalmen en uitzicht over de zee, met vele kleine eilandjes erin.

Chai Chet Resort: klein maar fijn.

Klein maar fijn, niet te druk, maar in bezit van een verpletterend mooie omgeving. Het kleinschalige *** sterren Chai Chet Resort ligt op een klif bij een mooi strand. Het uitzicht en de faciliteiten zijn prima. Geschikt om een ontspannen vakantie te vieren met het hele gezin.

Kacha Resort: geweldig uitzicht over het water.

Strandkleding en zonnebrandolie zijn de belangrijkste benodigdheden voor een verblijf in het Kacha Resort & Spa op het olifanteneiland. Het leven richt zich hier op strand en zee. Niet verrassend, want Kacha is een beachfront-resort met een geweldig uitzicht over het water.

The Emerald Cove: geluksgevoel….

Dat moment, dat je denkt: het leven is mooi. Grote kans dat het in The Emerald Cove gebeurt. Koh Chang is altijd een favoriete vakantieplaats voor de Thai geweest. Met de opening van de luchthaven van Trat op het vasteland ligt dit ‘verborgen geheim’ slechts op een korte vlucht van Bangkok. Dit eiland is voorzien van allerlei natuurlijke schatten die erop wachten om ontdekt te worden.

Koh Chang: klaar om door jou ontdekt te worden.

We bieden ruim twintig resorts aan op Koh Chang. Hier vind je ze allemaal. Heb je zin om verder te dromen over dit of een ander Thais eiland, of misschien wel over een ander Aziatisch land, kijk dan op Green Wood Travel.