Gestaltweek in Thailand

Evert van der Weide komt in december naar Thailand toe en geeft een Gestaltworkshop. Speciale aandacht voor datgene wat je tegenkomt als je in Thailand woont ofwel van plan bent in Thailand te gaan wonen.

Dit is een workshop voor mensen die met mensen omgaan en contact willen maken op een dieper level. Werken aan voedend contact. Stimulatie en inspiratie opdoen op jouw pad. Helder zicht zonder oordeel over oude patronen, begrip voor hun functie en nut in het verleden geeft acceptatie in het nu. Dan in helder licht van acceptatie zonder enige inspanning verdwijnen deze uit je zijn in het heden, waardoor je bevrijdt van destructieve gevoelens en gedachten de liefde herontdekt. Als jij je eigen goede intenties onder de warboel van het denken ontsluierd en jij voelt je oneindige zuivere kern tot in de basis van de onvoorwaardelijke liefde voor jezelf. Acceptatie, respect en dan de emotie van gezien voelen tot in je ziel komen aanwezig? Contact kan weer voedend voelen als er echt wordt geluisterd en doorzien is wie je echt bent en allerlei oordelen, achterwege gelaten en op de schroothoop gegooid, ruimte doen voelen tot in het kwadraat.

Verdiept i n z i c h t meer en meer ontwikkelen in wat ik voel, een passend woord vinden, staan in contact, in relatie. Zorg, attentie, aandacht, respect, eigen ding doen en in contact blijven met de ander. Verbinding hebben en vrij kunnen voelen. Verschil is waardering voor het eigen zijn van de ander.

De relatie biedt ongekende mogelijkheden tot groei. Wat nodig is ……… Kijken in de spiegel door middel van experiment …….., toetsing …….., confrontatie……. reflectie…….. helderheid……. besef wat werkelijk waar is.

Ik werk met contactoefeningen, zelfexpressie, dans, beweging, meditatie, geleide fantasie en wat uit de situatie naar voren komt.

Gevoelens, emoties en blokkades in contact kunnen we zien als ingangen tot dieper contact met de bron van je zijn. In deze workshop staan we stil bij en geven we aandacht aan deze ingangen waar we in ons dagelijkse en jachtige leven niet aan toe gekomen zijn. Ontwikkelen van contact in “here and now”, waarin verleden, heden en toekomst aanwezig zijn.

Negatief bestaat middels positief en geeft aanzetten tot terug vinden van de balans.

Gestaltweek in Thailand van woensdag 24-12-2014 tot en met donderdag 01-01-2014 in de nabijheid van Pak Nam Pran ten zuiden van Hua Hin:

Bij voldoende aanmeldingen voor de Gestaltweek in Thailand (minimaal 8) wordt er van 24 december 2014 tot en met 1 januari 2015 een gestaltweek in Khao Kalok ten zuiden van Hua Hin gegeven. Meld je zo spoedig mogelijk aan als je deel wilt nemen. Sluitingsdatum aanmelding 01-12-2014. Folder aan te vragen op www.degeleroos.nl

Voor info over onder meer vliegtickets en accommodatie kunt u terecht bij Green Wood Travel.