Goed nieuws blijft binnenkomen

De Thaise minister van Volksgezondheid, Anutin Charnvirankul, bracht vandaag het goede nieuws. Vanaf april wordt de verplichte quarantaine verminderd van twee weken naar één week voor buitenlanders die het land binnenkomen en zijn ingeënt tegen het coronavirus.


Anutin Charnvirankul

De volledige vaccinatie moet drie maanden voor de reis toegediend zijn. Natuurlijk moet je een negatieve COVID-19-testresultaat overleggen en de verdere papierwinkel blijft gelijk. Voor diegenen die niet gevaccineerd zijn wordt de verplichte quarantaine waarschijnlijk verminderd naar tien dagen.

En deze week worden de eerste Astrazeneca COVID-19 vaccinaties gegeven in Thailand. De minister-president Prayut Chan-o-cha is de eerste ontvanger.

Voor reisinformatie bel met +31 70 250 0062 of stuur een e-mail: info@greenwoodtravel.nl of Whatsapp +66 89 7847272

#AlternativeStateQuarantaine, #Thailandreisopmaat, #QuarantaineThailand, #CertificateOfEntryThailand, #QuarantaineThailandReisadvies, #CertificateOfEntry, #COEthailand, #QuarantaineHotels, #ASQhotelBangkok, #ThailandCovidadvies, #thailandveilig, #thailandcorona, #thailandvakantie, #thailandreizen, #thailandcovid,

#thailandquarantaine, #greenwoodtravel, #greenwoodthailand