Green Wood Travel de aanbieder van maatwerk groepsreizen

Green Wood Travel de aanbieder van maatwerk groepsreizen

Of u een bedrijf heeft of particulier bent maakt niets uit. Wij hebben alle kennis in huis voor het aanbieden van op maat gemaakte groepsreizen. Inclusief vluchten, transfers, hotels en activiteiten. Zodoende kunt u in overleg met een Green Wood Travel tourcoördinator het maximale uit uw eigen groepsreis in Azië halen.

Zakelijke reizen

Green Wood Travel begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste spirit op het werk te hebben. Is de drive uit uw business of wilt u juist uw medewerkers belonen voor een uitzonderlijke prestatie? Een incentive is altijd een goede oplossing. Green Wood Travel is gespecialiseerd in het organiseren van personeelsreizen zodat u als manager zich geen zorgen hoeft te maken over de reis maar jezelf volledig kan richten op teambuilding.

Ook kunt u als manager bij Green Wood Travel terecht voor het afhuren van ruimtes voor het houden van seminars, vergaderingen, meetings, congressen en events.

Diner tijdens bedrijfsreis TAT

Diner tijdens bedrijfsreis TAT

Verenigingen

Als vereniging is het soms tijd om even lekker te ontspannen met zijn allen. Maar meestal is het voor de organisatoren juist een periode van heel veel stress. Toch is een mooie reis naar Thailand een goed idee. Hier zijn alle soorten reizen mogelijk voor alle leeftijden. Wilt u een actieve, avontuurlijke of juist een heerlijk relaxte reis? Green Wood Travel helpt u graag met het adviseren en plannen. Waar u eerst tegenop zag wordt nu een makkie!

Green Wood Travel zet zich in voor allerlei soorten verenigingen zoals studentenverenigingen, voetbalverengingen maar ook klaverjasverengingen. Het aanbod van Green Wood Travel is zo divers dat er in elk geval een precies passende reis wordt aangeboden. Voor ieder wat wils dus.

Studenten op het kantoor van Green Wood Travel

Studenten op het kantoor van Green Wood Travel

Particuliere groepen

Ook voor onze particuliere klanten bieden wij groepsreizen aan. Wilt u graag naar Thailand komen met de hele familie, een grote groep vrienden of tijdens speciaal jubileum? Dan bent u op het juiste adres bij Green Wood Travel. Wij kunnen u helpen bij alle facetten van de reis. De vliegtickets, hotels, transfers en activiteiten zijn allemaal bij ons te regelen. Tevens bieden wij ook nog eens de laagste prijsgarantie. Zodoende kunt u met een gerust hart op vakantie met de groep en bespaart u ook nog eens veel geld door rechtstreeks te boeken.

Voor het plannen van uw speciale groepsreizen kunt u contact opnemen via e-mail: info@greenwoodtravel.nl

Ook kunt u bellen voor meer duidelijkheid via ons Nederlands gratis doorgeschakelde nummer 070 250 0062 Bereikbaar tot 13.00 uur NL / BE tijd.

Ziplijnen tijdens groepsreis

Ziplijnen tijdens groepseis